Uncategorized
27.6.2015

ONNEA RAKKAIN 2V.

ONNEA RAKKAIN 2V.

2V3 2V2 2V5 2V7 2V1 2V4 2V6 2V

Tänään meidän perheessä on vietetty sitä vuoden erityisintä päivää. Milan syntymäpäivää, toista sellaista. Mä voisin taas vähän herkistellä sitä miten tää aika on mennyt nopeaa, siitä kun sain ”Nupun” ensi kertaa syleilyyni, aina tähän pisteeseen saakka. Sitä olen kuitenkin tehnyt viime aikoina lähes joka postauksessa, joten ehkä se alkaa olla aika kulunut juttu jo. Mutta te tiedätte kyllä – ”mihin tää aika on katoaa?” kuuluu varmasti jokaisen vanhemman peruskysymyksiin näinä syntymisen merkkipäivinä.

Tänään aamu alkoi onnittelulaululla ja perheen pusuhetkellä kun isikin oli vapaalla. Sitten Milaa odottikin jo olkkarissa synttärilahja – ihka oma leikkikeittiö! Tänään ei muuten ehdittykään juhlistaa vielä Milaa sen kummemmin, sillä äidin aika meni keittiössä viikonlopun juhlia valmistellen. Huomenna vuorossa on ystäväkekkerit ja sunnuntaina talon täyttää sukulaiset. Koko viikonloppu täynnä juhlaa meidän 2-vuotiaan kunniaksi. Ihanaa kun saa taas järkätä juhlia ja nähdä parin päivän aikana kasan rakkaita ihmisiä, mutta ennen kaikkea tuon pienen ihmisen riemun ja innostuksen määrän keskipisteenä olosta!

Vielä kerran, ONNEA RAKKAIN MILA 2-VUOTTA! ♥

BLOGILISTA SULKEUTUI! SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA!

Avainsanat

Kommentit

Söpöläinen on kyllä teidän neiti, ihana tuo kruunupanta!
Niin kiva kyttäillä täällä muiden synttärijuhlia kun meillä kolmeveet juuri nurkan takana. Innolla siis odotellaan niitä kuvia myös tulevaksi :).

Essi

Kiitos Jenni <3 Se on kyllä jokaisen neidin must have 😉 Oo hauskoja juhlasuunnitteluhetkiä sinne siis ja mitä mahtavimpia 3vee-juhlia sitten kun niiden aika koittaa 🙂

Onnea kaksivuotiaalle! 🙂 Supersuloisia kuvia pienestä neidistä!

Essi

Miltsi kiittää <3

Onnea ihanalle muruselle huomenna nähdään!!

Essi

<3 <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *