arki
17.1.2013

Herkkupäivä

Herkkupäivä

Nyt taitaa olla blogini ensimmäisen oikean ruokapostauksen aika. 
Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa Halloumavocado-salaattia ja
jaan tämän huippu hyvän reseptin myös teille lukijoille !
Ei tosiaan jää ekaks ja vikaks kerraks kun tätä herkkua tehdään.
Nam nam ja nam.
Ei ihan perus helppo, nopea salaatti mutta pienen extra vaivannäön arvoista. 

Halloumavocadosalaatti:
– Jääsalaattiruukku / jäävuorisalaattia
– rucolaa
– 3 tavallista tomaattia
– 1 kokonainen kurkku
– 1 pienempi kesäkurpitsa tai sitten reilu puolet jos on tosi iso
– 2 Valkosipulinkynttä
– 1-2 avocadoa (maun mukaan)
– 1 pkt halloumjuustoa
Kuumenna reilummin oliiviöljyä pannulla, lisää siihen hienonnetut valkosipulinkynnet ja anna
hetki päästää makua öljyyn. Lisää kuutioidut kesäkurpitsat, kypsennä, mausta suolalla ja pippurilla.
Sen jälkeen puhdista pannu kunnolla, lämmitä uudelleen ilman öljyä ja paista halloumkuutiot
nätin ruskeiksi. Pilko salaatti tarpeet ja lisää joukkoon kesäkurpitsat, avocadokuutiot ja halloumit.
Ripottele pinnalle paahdettuja pinjandiemeniä ja viimeistele balsamicosiirapilla. 
(Jos salaatista haluaa lihaisan, niin tämän kanssa toimii kuulema pekoni saumattomasti.)
 Lämpimästi kyllä voin suositella tätä kaikille !
Mukavaa vaihtelua perus feta ja muille salaateille ja Nikolle maistui myös vaikkei 
ollutkaan mitään lihoja mukana 😉
Jälkkäri/iltapalaks heitettiin vielä kauraomenapaistos satsi uunii.
Siitä en mitään ohjeita kirjoittele kun on niin iisi että jokainen voi melkein
maalaisjärjellä sen tehdä.
 
  Tää herkku odotti Nikoa kotona kun tuli illalla salibandyä pelaamasta.
Täytyy sanoo että kyllä tänään oon ollu taas aivan priima vaimo matskuu 😉
Tän herkuttelun jälkeen huomenna syödäänkin kuulema hernaria, niin kun torstaina kuuluu.
Nyt tää neiti lähtee kuuman suihkun kautta unten maille.
Sweet dreams !
Essi

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *