Laskettuaika
13.12.2015

Hei, minä olen…

Hei, minä olen…

Elsa Olivia. Tänään 13.12.2015 äiti, isä ja isoveli odottivat minua saapuvaksi. Tänään oli the day. Laskettuaikani. Mutta ähäkutti.. olenkin jo viittä vaille viisi viikkoa vanha, painan noin 3700g (s.paino 3350g) ja olen about 53cm ( s.pituus 49cm) pitkä. Paljon kasvua on tapahtunut äidinmaidon avulla ja vanhempieni mielestä näytän jo hurjan isolta. Helppoa tämä alku ei ole ollut silmätulehduksien, hengitysongelmien ja muiden vastoinkäymisten kanssa, mutta tänään ollaan taas otettu uusi askel kohti parempaa huomista. Minulta ei odoteta liikoja. Saan kehittyä vähän hitaammin ja käyn vielä monesti lääkärissä tutkimuksissa. Juuri nyt olen siis melkein viisiviikkoinen, mutta toisaalta korjatun ikäni puolesta synnyin vasta tänään. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Pidetään lippu korkealla!

PhotoGrid_1450024237125

Avainsanat

Kommentit

Hei! Miksiköhän blogisi seuraaminen ei onnistu bloglovinin kautta? :/

Olitko tänään Sellossa? Luulen nähneeni sut siellä H&M:ssä, mutta tilanne oli niin nopeasti ohi, etten ehtinyt tulla juttelemaan. Onnea pikkuisesta tytöstä! 🙂 Meillekin syntyi tänä syksynä hieman ennenaikainen vauva, ja blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden.

Anette - Operaatio Äiti.

Joo 🙂 kiitos!

Mä arvasin ton nimen, olipa yllätys

Hei! Miksiköhän blogiasi ei voi seurata bloglovinin kautta? Postauksesi ei päivity sinne :/

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.