Ärsytys
16.9.2013

Vaateyhdistelmiä ja valitusta

Vaateyhdistelmiä ja valitusta

Tällä hetkellä haukun tosissani Elisaa. Kun joku on paska, se on paska. SUORAAN sanoen. Mikä ihme siinä on niin vaikeeta, että sais yhden netin pelittämään? Pitäisi ilmeisesti vaihtaa Soneraan, mutta ei oikein huvittaisi, kun tallentava on täynnä ohjelmia, jotka katoaa sitä myötä sitten.

Sen lisäki rassaa, että on niin tiukka kuukausi edessä rahallisesti. Puuh, isäkuukauden haittapuolia. Pitäkää pinnallisena, jos haluatte. Mutta ärsyttää toden teolla.

Tuntuu tällä hetkellä, että mikään ei toimi eikä onnistu. Ääriveetutus ilta.

Toivottavasti saan julkaistua edes tämän yhden blogitekstin…

— — —

Lupasin Facebookin puolella, että teen vaate postauksen vaihteeksi. Ihan lyhyen vain! Kuvasin muutamat lemppari yhdistelmät ja tässä ne ovat:

Me&I

Body Me&I  ja  Housut Lindex

Body Polarn O. Pyret ja Housut Me&I
Lindex

Lindex

Polarn O. Pyret
Body Lindex ja Housut Polarn O. Pyret

Body Lindex ja Housut Me&I

Body Polarn O. Pyret ja Housut Tinttu.Com
Lindex

Paita Lindex ja Housut KappAhl

Paita H&M ja Housut Ompelija
Lindex

KappAhl

Lindex
Me&I
Ne olikin sitten kalliimman luokan settejä suurinosa. En kyllä malta odottaa, että rahatilanne taas korjaantuu ja voi ostaa mitä haluaa. Kun tottuu elämään leveämmin, on jotenkin hankalaa totutella ostamaan ruoassakin sitä halvempaa. Kyllä se tästä pikkuhiljaa onneksi, tänään vaan ärsytti laskea joka penni kaupassa ja lähteä sembaloista ilman ostoksia käytännössä. 
Parempaa huomista! Ja anteeksi tästä pinnallisesta valituksesta! Kurjemminkin voisi olla. Joskus silti on vaan tarve valittaa ja nyt sekin on hoidettu pois alta.

Kommentit

Mikä sairaus sulla on?
Ootko jo raskaana?

Kivoja yhdistelmiä! Mulla on taas vaihteex miikkariähky, vaikken kyseistä merkkiä ole aikoihin ostanutkaan 😀 Välillä oon niihin ihan hulluna ja oon ostamas kaikkee, sit taas välillä tulee jo korvista ulos 😀 outoa!

HEh, kiitos.

Kieltämättä rasittaa, että KAIKILLA on niitä.. -.-

Muttakun ne on ihan Topin näkösiä 🙂

miks ihmeessä sä pyydät anteeksi valitustas? :O tää on sun blogi ja saat valittaa ja kirjottaa ihan mistä haluut ja jos jotain häiritsee se niin olis lukemati 😀

Noi miikkarit on kyllä ihan huikeita! Samoihin aikoihin näytettiin hullaantuvan ko. merkkiin, aivan ihania!

Topille kyllä sopii aivan täydellisesti Popin raidat!

Ja valittaminen joskus tekee ihan hyvää 😉

Aijjaa hullaannuttiin vai? 😀

Mä kaipasin jtn muuuta merkkiä välillä. Ja joo Pop sopii Topille ihanasti 🙂

Valittaa pitää ja niin aion tehäki 😀

Onko tää sun blogis muuta ku valitusta tai turhanpäiväisiä vaatepostauksia? Tekstin ulkoasukin voisi olla parempaa eikä näin sekava. Taidan poistua lukijoista, ei jaksa enään näitä. :/

Semmosta se on. Jos valituttaa niin valitan. Sivupalkissa lukee, että kirjotan vaatteista. Saa poistua, jos ei miellytä 🙂 Kaikkia ei pysty viihdyttämään.

JA et vissiin seuraa aktiivisesti, koska mä nään paljonkin muuta kuin vaatepostauksia 😉

Meilläki on jo pidemmän aikaa ollu ongelmia Elisan kanssa. Tai oikeestaan siitä alkaen kun otettiin Elisa viihde paketti ja saatiin uus modeeemi ja digiboksi..ei mee päivää niin että netti toimis kunnolla :/ Mur!

Oi ihanat nuo kettu pöksyt,harmi ettei tinttu.comissa ollu enää mitään housuja 🙁

Ei 🙁 Ei edes housut-kategoriaa löytynyt !

Ihania vaatteita!!! 🙂

Pitkään aikaan ei oo tullut shoppailtuu kunnol mitään ku rahatilanne on niiiiin kehno. No, piakkoin tilanne paranee, jesss!

Kuinkas teillä voi olla niin iso ero palkoissa jos kerran ootte ja teette samaa duunia? Aina voi tulla yllättäviä menoja muutenkin joten ihan hyvä opetella joskus pärjäämään vähän vähemmälläkin 🙂

No onneks tilanne on vain väliaikanen 🙂

Koska oon vakituinen, mutta osa-aikanen. Oon valinnut näin itse ja harkitsin täysaikasta, mutta sit tulinki raskaaks 🙂 Sitäpaitsi S on joku super työntekijä, jolle kukaan ei pärjää ja sillä on uskomaton palkka.

Ollaan me eletty köyhää elämää todellakin ennen, mutta rikkaasta köyhäksi kuukaudessa ottaa aina koville 😛

Mulla kans hajoo pää tohon elisa viihteeseen.. Maksukanavat pätkii ja välillä ei pääse tallenteisiin ollenkaan. Rasittava vempele, onneksi netti edes toimii 😀

Ihania vaatteita! 😍

Kivoja yhdistelmiä. 🙂 Vitsi, määkin haluisin noi omppu-haaremit, mutta en raaski maksaa niistä sitä mitä pyyetään. :/ Oma moka, mutta ei auta.

Jee mäkin ostin ne just, makso 20e. 🙂 On muuten tosi hyväkuntoset, mut ei oo enää noin tumman väriset.. vähän ärsyttää kun se myyjä ei sanonu mitää, että olis väri haalistunu uudesta(ostin siis Sydänpyllyistä)… mutta eipä se mitään, kivat ne on noinkin. 🙂

Ihania yhdistelmiä! Ja kyllä se siitä taas ♥

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.