Kuumeilu
3.9.2013

Korkealta pudottu – taas.

Korkealta pudottu – taas.

Kerta toisensa jälkeen jossakin vaiheessa ne tulevat aina. Menkat.
7kk jo mennyt. Kierto on noin 40-45 päivää eli tuskin ovuloin ollenkaan edes.
Tässä kierrossa ei olla yritetty tai ajateltu asiaa ollenkaan. Silti samalla, kun nappaa kaupasta tampaxit käteen niin kyllä se itku haluaisi puskea läpi. Miksi ei vieläkään?
Kohta on vuosi sektiosta ja sitten vasta pääsen lekurille. Selkeä ongelma on kierroissa, mutta typerien rajoitusten vuoksi en pääse tosiaan lääkäriin hakemaan apua asiaan. HUOH.
Ehkä tännekin joskus siunaantuu se toinen tai sitten ei. Kaipaan kovasti mahaa, minimaalisia bodyja ja vauvantuoksuista pientä päätä.
Eiköhän tämä taas helpota, kun menkat ja niiden tuomat hormonit poistuvat. Mutta just tällä hetkellä mietin vain MIKSI?!
En jaksa enää edes yrittää koko asiaa ja haluan vain luovuttaa. Haluaisin ottaa pillerit käyttöön, koska en kestä tappaja menkkoja! Taidetaan jatkaa ensi kiertokin yrittämättä.. tosin ihan itseni takia yritän luonnontuotteella tasapainottaa kiertoa.
Macaa napaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Kommentit

7kk pitkä aika odottaa? ja yksi lapsi on jo kotona. No voi huh huh. Kärsi kolme km ja kohtukuolema reilu vuoden aikana, ole sitten vielä lapseton ja tule sanomaan sitten vasta miten rankkaa on. 7kk on todella LYHYT aika! Ja raskaudut kyllä, siitäkin todiste ja terve lapsi kotona.

Mistä sä ensinnäkin tiedät mitä mä olen kpkenut ja mitä en?

Toisekseen kurjaa, jos sulle noin on käynyt.

Loppuun vielä, että mun murheeni ei oo sun murheesi. Eikä se vie sulta mitään pois, jos suren 7kk yrittämistä.

HYVÄÄ jatkoa sinne ja toivottavasti saatte vauvan 🙂

Itsekin olen kärsimätön (kaikki heti mulle nyt), mutta kyllähän teillä totuuden nimissä on vasta kovin lyhyt yk-historia takana. En olisi siis huolissani, sillä noin nuorella ei ole vielä ”ikäpaineitakaan”, kuten esim. yli neljäkymppisillä. Ja vaikka lupa on annettukin raskautumiseen sektion jälkeen, voi olla, että kohtu ei ole vielä ”valmis” ja sen takia uusi raskauskaan ei ala. Tsemppiä! 🙂

Nojoo, mutta ei se silti lohduta.. Jo kuukausi on tosi pitkä aika odottaa. 7kk ikuisuus mulle 😀

Kiitos zempeistä.

Täysin yksilöllistä. Riippuu kohdun tilanteesta leikkauksesssa ja toipumisesta. Toiset saa ohjeeksi puoli ja toiset kaksi vuotta. Yleisin ohje on vuosi kahden synnytyksen välillä ei raskauden. Mulla tarkastettiin tilanne ja sain virallisen luvan raskautumiseen 🙂

Oonko käsittäny väärin mut ainakin mulle sanottiin et seltion jäljeen olis hyvä odottaa vuosi ennen kun raskautuu uudelleen?
Sektio on iso leikkaus ja toipumiseen menee aikaa, vaikka haava olisi ulkoisesti parantunut ei sitä välttämättä ole sisältä vielä.
Itse en vielä uskaltais edes lähteä yrittämään toista kun on sektio takana. Ja kyllä haaveilen toisesta mutta se saa nyt odottaa sen vuoden verran ainakin.

Tsemppiä! Meillä oli sama tilanne, kuin sinulla. Toista raskautta ei kuulunut ja kierrot heitteli miten sattuu ja sitä myöten en todennäköisesti raskautunut. Menin yksityiselle ja sain clomifen kuurin ja heti ekasta kuurista tulin raskaaksi! Eikä mielestäni ”kauhean” kallista, maksoi 90€ + ne lääkkeet 🙂

On kyllä ikävä kuulla, ettei meinaa tärpätä. 🙁 Kyllä se vielä jossain vaiheessa tärppää. Kantsii vaan lopettaa tressaaminen niin ehkä sekin voi auttaa. Monesti just sillon tärppää, kun lakkaa yrittäästä. Tsemppiä teille! 🙂

No enpä oo nyt asiaa ressannu varmaan 1,5 kuukauteen. Ei ajatustakaan asialle kuten tekstissä sanoin. Menkkojen myötä se vaan aina jysähtää se paska fiilis.

Tsemiä täältäkin! 🙂 En edes sano mitään kliseistä, kuten ”kyllä se jossain vaiheessa tärppää”.. Vauvamasut on ihania <3

Älä sure, meillä tärppäs vaikka ei oo ikinä ollut säännöllistä kiertoa 🙂 Itsekin kyllä kuumeilen pikkukakkosta täällä! voi olla että menee meilläkin pitkään ennen ku tärppää (epäsäännöllisen kierron vuoksi), jos tärppää ollenkaan 🙂 tsemiä!

Noh, menkat ne tuli täälläkin taas, blääh 🙁 …tosin kierto oli nyt 26pvää (ei oo ikinä ollu edes näin lähellä säännöllistä kiertoa hiphei! 😛 ) ni saas nähä jos lähtis tästä vaikka vähän tasottumaan…! Samassa veneessä taidetaan kuitenkin olla.. 🙂 Ja menkathan voi tulla vaikka olis raskaanakin 😉

Olisit onnellinen siitä, että sinulla on jo yksi lapsi! Eli todistetusti sinun on mahdollista raskautua.

On niin paljon niitä, jotka MONTA VUOTTA yrittä sitä ensimmäistäkin – tuloksetta 🙁

Tääkin on mun mielestä hauskaa että ikinä ei saisi mitään ITSELLE isoja asioita ääneen surra kun tullaan jo moralisoimaan että yritäpäs miettiä niitä ja niitä. Meillä jokaisella on omat huolemme ja murheemme jotka ovat juuri niin suuria kuin miksi ne itse määritämme ja oikeus meillä siihen on! Peukut Anette täältä, samassa veneessä ollaan! 🙂

Kuka sano etten olis onnellinen? 🙂

Ei se määritä sitä että ketä saa harmittaaa , vaikka oliski lapsia. Vai onko siinä joku että kuka on oikeutettu suremaan jotakin asiaa?

AINA on joku jolla on asiat huonommin JOKA asiassa. Muista se.

Tsemppiä, kyllä se pikkukakkonen vielä ilmoittaa tulostaan! Aika tuntuu vain tuossa kohtaa aina NIIN pitkältä. <3

ota pillerit käyttöön ni saat ainaki kierron ja menkat! ehkä tälläkin on tarkoitis? saada topin asiat kuntoon ensin..meinaan maholliset fyssat sun muut ja sitten olis pikkusen vuoro? älä luovuta vielä <3

Ootko kuullut sellaisesta kuin gelee royale ? Meillä meni tosiaan yli vuosi ennen kuin saatiin plussa testiin. Mulla on Pco ja toki oli plussakierrossa käytössä kunnon tropit, mutta myös tuo gelee royale 🙂 luontaistuotekaupasta saa 🙂 googlaa, jos kiinnostaa 🙂 tsemppiä <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.