Juhlapäivä
23.8.2013

10kk!!

10kk!!

Se olis sitten pikku-ukolla ikää 10kk! Mitat löytyy neuvola-postauksesta. Isohan tuo poika on jo.. ihan toooooosi iso! 
Verratkaa vaikka tähän 1kk kuvaan:
1kk
Kuvia tuli otettua jälleen useampi ja aina vaan menee hankalemmaksi. Topi olisi halunnut leikkiä liukumäkeä nojatuolissa ja mies joutui koko ajan olemaan valppaana. Kuvissa vieraili siis kädet, kamerannauhat jne.. Onneksi löytyi hyviäkin! Meinasin muuten listiä Samun, kun huomasin kuvissa häiritsevän asian; bodyn napit ovat auki!! Miksi ei voi osata pistää niitä kiinni? 😀 Eihän kukaan kävele sepaluskaan auki kadulla. Hyvä vertaus?
Anyway, valinnanvaikeus iski. Voittajaksi valitsimme kuitenkin kuvan, jossa Topi katsoo kameraan ja näyttää syötävän söpöltä. 
Vaatteina toimi Polarn O. Pyretin setti sekä Lindexin sukat.
Älä kopioi kuvia!! ©Anette
10kk

Kokeilin muokatessa eri sävyjä.

Mikäs oli paras?

Kommentit

Valloittavan suloisia kuvia Topista! Kaikki ovat ihania, mutta ehkäpä toka kuva on paras kuva. Ei haittaa yhtään, vaikka napit on auki, tekee kuvasta vielä hauskemman 🙂 Sun tekstejä on kiva ja mielenkiintoista lueskella, vaikka itsellä ei lapsia oo 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.