Äitiys
31.7.2013

A Beautiful Body

A Beautiful Body

MAMI GO GO:sta räjähdysmäisesti levinnyt ilmiö on saavuttanut myös tämän blogin. Kyseisen blogin kirjoittaja on haastanut ihmiset laittamaan itsestään kuvan ja pienen tarinan. Kuvan tulee olla aito ja rehellinen, tästä hetkestä otettu vartalokuva raskauden ja synnytyksen jäljiltä. Haaste on heitetty – ja otan sen vastaan.

A Beautiful Body

En tykkää kropastani. En tykkää löllyvästä kengurunnahkapussista mahan tilalla. En tykkää suuresta takapuolestani. En tykkää roikkuvista käsistäni. En tykkää numeroista vaa’an näytöllä. En tykkää pyöreistä kasvoistani. En tykkää pulleasta löllyvästä olemuksestani.

Mutta hyväksyn näistä jokaisen, koska ne ovat jälkiä upeasta matkasta, jonka olen kokenut tullakseni pienen ihmeellisen pojan äidiksi.

Olen aina ollut kapea ja urheilullinen. Nyt lihaksien tilalla on pehmeää kudosta, jota moni tässä maailmassa kammoaa ja välttelee.

En silti vihaa itseäni. Tiedän, että raskaus muuttaa kroppaa ja olin siihen valmis. Tiedän, että synnytyksestä on vasta yhdeksän kuukautta ja pienellä työllä saan varmasti tämänkin ruhon kapeammaksi. Ymmärrän myös, että joitakin asioita tulen kantamaan mukanani loppuelämän, mutta hyväksyn sen.

Minä olen äiti. Tämänhetkinen elämäni on kliseisesti sanottuna niin kaunista, että kyllä sinne yksi virtahepo mukaan mahtuu.

Sen pidemmittä löpinöittä, tässä tulee kuvat. Teki mieli muokata, vetää mahaa sisään ja vaikka mitä. Haasteeseen kuuluu kuitenkin laittaa rehelliset kuvat, joten näin teen. Ei vaatteita hämäämässä, ei meikkiä kaunistamassa. Tässä olen aito minä:Kommentit

Siis vau. Olet kaunis – ja rohkea! Älä usko kenenkään ilkeämielisiä ”olet ruma” kommentteja, ovat vain kateellisia!

Muutama kuukausi sitten esittelit kuvia vartalostasi eräässä facebookin äitiryhmässä.
Niissä kuvissa ei näkynyt kasvoja.
Kuvien nainen oli huomattavasti hoikempi ja tiiviimmässä kunnossa.
Miksi siis huijasit silloin?

😀 ! En mä oikeen muuta keksi, vetää sanattomaks. Mites kun mäkin oli muutama kuukaus sitten vielä leveemmässä kunnossa, huijasinko kun nyt en enää ole? 😀

Mikä saa sut ajattelemaan että huijasin?

Mä olen lihonnut noin 8kg muutamassa kuukaudessa, joten tottakai se kropastakin paistaa.

ootko arponu sen lahjakortin voittajan jo

Aikoja sitten ja siitä olikin mainintaa 🙂 Sen voitti eräs onnekas äiti, joka ei kuitenkaan halunnut nimeään esille! Kunnioitan asiaa ja ilmoitinkin vain, että arvonta suoritettu eräässä tekstissä.

Seuraavaa arvontaa odotellessa 🙂

Oi ihanan läsnä sä oot näissä kuvissa. Rauhallinen ja luonteva. Kaunis!

Luin tätä postausta yksin kotona. Luulin aluksi että sä et ole laittanut kuvia, vaan jonkin selityksen miksi et niin tee, kun en vielä ollut ehtinyt siihen asti 🙂
Kun pääsin postauksen loppuun, suusta tuli sana: Kaunis.
Sape

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.