Yleinen
30.11.2017

Tulikeitto

Tulikeitto

Ilmojen jäätyessä moni meistä kaipaa lämmikettä. Perheemme aikuisia lämmittää tulikeitto. Tämä versio on sovellettava ja yleinen näky ruokapöydässämme. Keitto on vegaaninen sekä gluteeniton. Tulisuuden määrä on täysin säädeltävissä mausteiden kanssa.

Tulikeitto:

1prk tomaattimurskaa

1pkt oliivibasilikatofua

1prk artisokansydämiä

1prk kidneypapuja

1dl chilikastiketta

1rkl soijakastiketta

1rkl TikkaMasalatahnaa

2tl suolaa

1 punasipuli

3dl vettä

Paista öljyssä sipuli ja tofut. Lisää Vesi, tomaattimurska, tofu ja maustekastikkeet sekä suola. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lopuksi kidneypavut ja anna hautua vielä 5minuuttia. Tarkista maku ja nauti!

Tällä ohjeella keitosta tuli sopivan kipotteleva, mutta ei kuitenkaan ehkä taaperon suuhun sopiva. Lasta varten siirrän yleensä toiseen pannuun ainekset ennen kastikkeiden lisäämistä.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.