Yleinen
13.11.2017

Vegaaniset maapähkinävoikeksit suklaalla!

Vegaaniset maapähkinävoikeksit suklaalla!

Leivoimme isänpäiväpöytään herkullisia vegaanisia, myös perisuomalaiseen isän makuun sopivia keksejä! Tässä resepti, olkaa hyvät.

2dl maapähkinävoita

2dl kaurajauhoja

1dl kasvismaitoa

1dl sokeria

100g vegaanista suklaata

Sekoita pähkinävoi, kaurajauho, kasvismaito ja sokeri keskenään. Taikinan pitäisi olla lusikoitavaa mutta ei muovailtavaa. Niin sanotusti lusikkaleipämäistä. Lisää tarvittaessa kaurajauhoa. Paista uunissa 170 asteessa 15 min. Anna jähmettyä. Sulata suklaa ja kasta jäähtyneet keksit suklaassa. Anna jähmettyä jääkaapissa

 

Kommentit

Toimiskohan vähemmällä sokerilla tai jopa ilman sokeria…?

Jasmin

Uskoisin että ainakin vähemmällä ja tuon kuorrutteen ansiosta jopa ilman. Kokeile ja tule ihmeessä kertomaan toimika 🙂 Voisin kyllä itekkin kokeilla tässä joulun aikaan!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.