Yleinen
24.6.2017

Kevyt kolmen aineksen kesäjuoma

Kevyt kolmen aineksen kesäjuoma

En pysty nykyisin refluksileikkauksen myötä juomaan hiilihapollisia juomia. Eniten harmittaa PepsiMaxin puolesta, olin suurkuluttaja. Todellinen harmi on kuitenkin kesä sillä myös kevyet kesäjuomat ovat aika rajoittuneita tämän vuoksi. Toki voisi juoda mehuja, mutta en jotenkin pidä niistä. Niimpä kesäjuomat koostuvat virityksistä. Vaikka olen pyrkinyt pois kaloreiden laskemisesta, olen käyttänyt kevyttä mantelimaitoversiota (13kcal/100g) joten senkin puoleen näitä voi aika huoletta juoda.

5dl mantelimaitoa

1/2 banaani

1dl mangoa

Sekoita ainekset yhteen. Juoma on makeahko muttei imelä. Toimii parhaiten maidon ollessa kylmää tai jääpalojen kanssa

Jos vähäsokerisempi elämä kiinnostaa, liity Facebookissa Sokeriton ja vähäsokerinen ilosanoma -ryhmään  

Seuraa Instassa Munakoisoni ja minä blogia

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.