Yleinen
24.9.2016

Viihdy vapaalla

Viihdy vapaalla

Pieni pyörähtys vapaa-ajan maailmaan teki tehtävänsä. Haluan ehdottomasti lapseni kanssa perheparkouriin! En ole oikein varma vielä, että mitä se on. Saati, että millaista se on. Mutta sen minä tiedän, että meillä aletaan perheparkoureilemaan.

img_20160924_104118

Rescuekoirien piste, huumaava meikkinurkka ja hypettämäni parkourtemppuilu!

Messut ovat oiva tilaisuus etsiä uusia harrastuksia ja vinkkejä vapaa-ajanviettoon. Etenkin Viihdy vapaalla-messut. Parhaimmistoa tänävuonna oli ehdottomasti erilaiset hyvinvointipisteet ja parkourpiste. Hyvinvointipisteillä pääsi mittauttamaan kehon koostumuksensa esimerkiksi Kuntohoidon alueella (en suosittele herkkähermoisille) sekä tutustumaan erinnäisiin hypoxhoitoihin. Mielenkiintoinen Kalevalaiseen jäsenkorjauskin löytyi naapurista. Terveystuotteita tuli testailtua arganöljystä erilaisiin magneettikoruihin ja vesiterapiaan.

Lapsi tietenkin ihastui parkourpisteen silmänkantamattomiin ulottuvaan pomppupatjaan ja rescuekoirapisteelläkin täytyi vierailla useamman kerran silittämässä karvatassuja. Suut sai makeaksi fudgepisteellä ja mukaan tarttui pääovilta tietenkin legendaarista metrilakua. Ehkä erikoisinta, mihin messuilla törmäsin, oli tuoksuva ihoa hoitavaa vesisuihku. Kakkosena tuli erittäin mielenkiintoinen plastiikkakirurgian piste jossa oli esimerkiksi vatsanahan korjaukseen tuntuva messutarjous. Näillä messuilla erityisesti hämmensi se, kuinka eritavoin sitä voikaan vapaa-aikansa viettää.

img_20160924_111233

Hurmaavat sisustusvalopallot!

img_20160924_110612

Skyr tarjouksessa 6kpl/6e

img_20160924_105714

Arganiaöljyjen tuoteperhettä <3 Hyvät messutarjoukset näissäkin!

img_20160924_113143

Tässä messutärpit, kannattaa käydä tsekkaamassa ainakin nämä, ja monet muut pisteet!

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.