Yleinen
14.7.2016

Talleta kesän makuja suklaaseen!

Talleta kesän makuja suklaaseen!

Mustikkasmoothie kyllästyttää? Appelsiini maistuisi mutta ei huvita kuoria? Kokeile suklaata! Jääsuklaa on oiva keino tyydyttää makean himo raikkailla kesän mauilla. Tämä ei varmaankaan ole oikeaoppista jääsuklaata koska en käyttänyt kookosrasvaa, mutta sinnepäin kuitenkin. Maku on taivaallinen!

Ainekset:

200g tummaa suklaata

100g voita

Makusi mukaan mitä tahansa!

Sulata miedolla lämmöllä voi ja suklaat. Sekoita joukkoon tuoreita mustikoita ja jäädytä pakkasessa tunti. Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä. Toinen variaatio kuvissa on tehty appelsiinin kuorista. Raasta pestyn appelsiinin kuorta suklaaseoksen joukkoon ja ripottele kuoria vielä päälle. Kolmas kokeilu minulla painottui kuivattuihin mansikoihin. Ripottele suklaan joukkoon mansikkajauhetta. Päälle hienonsin manteleita. Suklaan joukkoon sopii oikeastaan kaikki mitä vain keksiä saattaa! Vegeversiossa kannattaa tietenkin käyttää kookosrasvaa ja raakasuklaata.

IMG_7448

IMG_7450 IMG_7451

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.