Yleinen
4.1.2017

Arvonnassa Nespresso -kahvikone ♥

Arvonnassa Nespresso -kahvikone ♥

Ahh, tää on niin täyttä rakkautta. Vaikka kahvin keittäminen ei paljon aikaa vie, on kädet joskus aamulla niin vähissä että napin painamisella kuppiin valuva kahvi on oikeasti arjen luksusta.

nespresso-inissia-111

Toivoin joulupukilta salaisesti tätä Nespresson Inissia – kahvikonetta, ja nyt saan arpoa teillekin sellaisen!

Nespressolla on nyt käynnissä kampanja, jonka aikana kahvikoneista saa 30 € tai 100 € alennuksen, (riippuen mallista) ja lisäksi 50 kahvikapselia ilmaiseksi, kun ostat 50 kapselia koneen oston yhteydessä.

Alennus tulee suoraan ostohinnasta esim verkkokaupoissa, tälle Inissialle jää hintaa silloin noin 40 euroa :) 

Kampanja on voimassa 31.1.2017 asti, joten jos et voita kahvikonetta arvonnastani, kone kannattaa ostaa nyt tammikuussa eikä jahkailla helmikuun puolelle asti :)

Kahvikoneita on Nespressolla laaja valikoima, käy katsomassa täällä, mikä olisi juuri sinulle sopiva!

Arvonnassa olevan valkoisen Inissia-koneen mukana tulee 16 kahvikapselin näyte, siinä pääsee mukavasti samalla kokeilemaan, mikä kahvilaatu olisi itselle sopivin. Minä olen erityisen mieltynyt makukahvilajitelman Kinuskiin! 

nespresso-inissia-112

 

Arvonta löytyy Instagram- tililtäni, ja tarkemmat ohjeet myös siellä, tässä alla olevassa arvontakuvassa:)

 

 

 

 

Avainsanat

Kommentit

Millanen päivärytmi Ruulla on nukkumisten suhteen? Millon hän on tarhaan menossa? Olette välillä vaan normaalien päiväunien aikaan liikkeellä.

Miia Metso

Hän jätti päikkärit pois noin 2-3 kk sitten. Ja joo sitä ennenkin mentiin aina ihan sen mukaan, miltä tuntui – ei olla ikinä oikeastaan pidetty tarkkoja päivärytmejä :)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.