Yleinen
3.1.2017

VINKKI! DIY kutsukortit lastenjuhliin netissä

VINKKI! DIY kutsukortit lastenjuhliin netissä

Minä en ole yhtään leikkaa-liimaa-askartelija. Arvostan kyllä muiden taitoa ja intoa askarrella, mutta oma intoni ei siihen riitä. Olen ennemmin tietokoneella tekijä, valokuvat ja kuvien asettelu on minun juttuni. En siinäkään ole mikään pro, mutta tykkään tehdä! :)

Nyt oon suunnitellut Ruulle 3- vuotissynttäreitä, ja ajattelin lähettää oikein postissa kutsut! Siis aikaisemmin olen lähettäny kutsut hänen juhliinsa sähköpostilla.. Aika laiskaa :D Katsotaan jos tällä kertaa saan kutsut postiin asti.

Helpon kutsun saa tehtyä itse esimerkiksi täällä Picmonkeyn valmiissa pohjissa. Eli siellä on monia, jotka ovat ainoastaan maksullisen version takana, mutta ilmaisiakin on! :) Ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneelle, netissä vaan kikkailee.

Jos et halua laittaa omaa ottamaa kuvaa kutsuun, niin googlestahan voi etsiä kuvia omaan käyttöön. Itse googletin Minnie Mouse ja tallensin sopivan kuvan koneelle, ja sitten latasin sen kutsuun :)

Noissa valmispohjissa on siis esimerkkitekstit valmiina ja mallikuvat, ja niihin vaihdetaan omat tilalle. Lopuksi kuva tallennetaan koneelle. Valmiin kutsun voi tulostaa itse, tai kun tallennat jpg-muodossa, niin sen voi tilata vaikka valokuvana esim. Ifolorilta tai muilta vastaavilta, tai käydä tulostamassa vaikka Tunnin Kuvassa :)

Picmonkeyn lisäksi toinen kiva, helppo sivusto näiden tekemiseen on tämä. Tuolla tein tuon Ruun kutsun :)

 

kutsukortit

 

Kuten arvaatte, meillä tulee Minni Hiiri – teemaiset juhlat :D Koska Ruu toivoo niin :)

 

 

Avainsanat

Kommentit

hei ja anteeksi pieni tarkennus/ korjaus kyllä googlesta kuvan’lainaukset ’omaan käyttöön (synnttäeikortti sadalle???) ;) kuuluvat tekijänoikeuden piiriin, kuten muutkin (valo-) kuvat … ne ei synny tyhjästä, vaan jonkun on ne täytynyt tehdä—tavalla tai toisella (mutta siellä googlessa on myös ilmaisia kuvapalvelusivuja ko. tarkoitukseen)

Hei, tämähän on ihan mahtava homma! Meillä juhlitaan tällä viikolla useampaan otteeseen. Tykkään askarrella (silloin, kun on aikaa ja sen saa tehdä rauhassa), mutta tällä kertaa kutsut lähtivät tyylikkäästä tekstarilla…

hyvä idea! mä oon lähettänyt kutsut whatsapilla :D

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.