Yleinen
10.1.2017

Uudet, vm 2016 Bumbleride Twinit ensikosketuksessa!

Uudet, vm 2016 Bumbleride Twinit ensikosketuksessa!

Ihan uudet Bumbleride Indie Twin sisarusrattaat ovat nyt tulleet kauppoihin :) Me päästiin näitä Remun ja Ruun kanssa testaamaan, eli ihan samaan aikaan kuin uutuudet jaettiin jälleenmyyjille, niin meillekin tuli kauan odotettu paketti! ♥

Multa on kyselty, miksi haluan yhä tuplat, vaikka Ruu on jo melkein kolme. No, meidän kolmevuotiaan kanssa ei kyllä vielä voi mennä reippaita lenkkejä. Minä haluan käydä sellaisilla reippailla lenkeillä, joissa syke nousee kunnolla ja ei mennä taaperon ehdoilla ”Ihana kukka tuolla – äiti saanko mennä tähän lätäkköön – yhyy en jaksa kävellä enää” :D :D

-Anteeksi julmuuteni, mutta sellaista se lenkkeily meidän Ruun kanssa on vielä toistaiseksi ♥

Toinen syy on turvallisuus, tai se puute. Meillä ei ole täällä jalkakäytäviä, ja autot ajavat 70 km/h kapealla tiellä :( Kun käymme kävelyllä ilman vaunuja, saan jatkuvasti olla pitämässä Ruuta kädestä, jotta voisin olla varma siitä ettei hän pomppaa auton alle. Se on tosi stressaavaa.

Nyt, kun meillä on kunnon sisarusrattaat, kasasin ne heti eilen illalla ja lähdettiin tänään uhmaamaan jäätä ja räntää! :) Vein Ruun katsomaan läheisen hevostilan komeita heppoja, ja Remu nukkui tyytyväisenä. Meidän kotitien rinne on ihan jäässä ja älyttömän jyrkkä, se hiukan jännitti, mutta uusissa Bumblerideissa on mukana rannehihna joka varmistaa, etteivät rattaat voi karata käsistä.

Ja ne kulkivat ensiajelulla kuin unelma! Ihanan kevyet ja rullasivat hyvin loskasta huolimatta :)

Kerron näistä lisää pian, kun saan kunnon kuvia otettua ja lisää testikokemuksia.

Bumbleriden uutuuksien värivalikoiman ja erot vanhempaan malliin näet jo kokonaisuudessaan täällä! :) 

 

bumbleride-indie-twin-111

 

 

Avainsanat

Kommentit

Millä rahalla sä oikein pröystäilet, kun sulla itsellä ei rahaa eikä koulutusta? Ketä sä käytät hyväkses?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.