Yleinen
22.12.2016

Viime hetken vinkki – lahjan ehtii aattonakin ilman ruuhkia!

Viime hetken vinkki – lahjan ehtii aattonakin ilman ruuhkia!

Olen jo monta vuotta tehnyt yhteistyötä Elämyslahjojen kanssa, ja vinkkaisin vielä teillekin, että jos jokin lahja vielä on jäänyt uupumaan, niin Elämyslahjoilta löytyy joka makuun ja joka lompakkoon sopivaa lahjaa :) Eli viime hetken hikoilulta voi välttyä!

Me ollaan testattu mm. Flyboard, jolla yllätin Jussin pari vuotta sitten. Itse olen käynyt intialaisessa päähieronnassa,  kokeillut jalkoja (syöviä) hoitavia kaloja, ja herkutellut Leonidas- suklaakahvilassa.  Voin suositella noita kaikkia lämpimästi! :)

Tänä jouluna Jussi yllätetään taas kerran – enpä kerro vielä miten! Kerron elämyksestä tietysti täällä, kunhan ollaan se käyty kokeilemassa :)

Hyvää Joulua vielä täältä – instassa varmasti tulen julkaisemaan kuvia esimerkiksi meidän jouluaaton herkkukakusta ja muista jutuista, mitä tulee leivottua. Tänään siellä vinkkasin vielä näistä pienistä, helposti askarreltavista joulupalloista, joihin voi laittaa omia valokuvia sisään! Ihana vaikka isovanhemmille :)

elamyslahjat-112

 

Ai niin ja olihan siellä tämä meidän ihana, herttainen joulukuvakin :D Vili puree mua pepusta juuri kuvan oton hetkellä ja Ruu näyttää parasta hymyään! Näin se käy :)

elämyslahjat-111

 

Avainsanat

Kommentit

Ihana kuva! Onko vili purrut paljon pentuna? Tai puriko paljon Ruuta? :)

Miia Metso

Vili on aika kova pureskelemaan :( Ei oo Ruuta onneksi purrut, enemmän meitä aikuisia haastaa. Ruun kanssa sitten muutoin koettaa leikkiä kyllä :)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.