Yleinen
30.12.2016

Uudenvuoden suunnitelmat

Uudenvuoden suunnitelmat

Jos joulu on saanut uuden merkityksen lasten myötä, niin on uuden vuoden juhlintakin. Sanotaanko, että semmosen 7 vuotta sitten oli aika lailla erilainen juhlinta käynnissä kuin nykyään :) Aikansa kutakin.

Yleensä en ole perustanut ilotulitteista, mutta tänä vuonna halusin ostaa niitä Ruun vuoksi :) Koska lapset ovat kuitenkin vielä tosi pieniä, ja meillä on koiriakin, niin kävin ilotulitemyynnistä kysymässä kaikista hiljaisimmat tulitteet, sellaiset, jotka eivät pamahda :) Ruu on varmaan tosi ihmeissään ilotulitteista, koska ei ole ennen oikeastaan nähnyt sellaisia.

uusivuosi-112

Kutsuimme huomiseksi kylään ystäväpariskunnan, joilla on suunnilleen samanikäiset lapset kuin meillä, eli Ruun paras kaveri perheineen :D He tulevat jo aikaisin iltapäivällä, ja ovat siihen asti iltaa, mihin lapset jaksavat :)

Kuten kirjoittelin juhannuksena, niin minun juhlintaani ei alkoholi kuulu silloin, kun lapset ovat paikalla. Eli uusivuosi on nykyään alkoholiton myös. Voisin kai ottaa vaikka 12 cl lasin viiniä ruuan kanssa, mutta teemme pulled porkia ja tortilloja, joten siihen käy oikein hyvin coca- cola :)

Aion tietysti myös leipoa jotain makeaa. Mielessä on rocky road, joko mutakakun tai brownien päällä. Kumpaakaan en ole ennen kokeillut yhdistää rocky roadiin! Katsotaan, mitä tulee :)

Mekko Cubukselta, nyt kaikki -30%

Mekko ja kuva Cubukselta, siellä oli nyt kaikki -30%

Tänään käytiin shoppailemassa. Ostin Ruulle mekon 3- vuotisjuhliin ja Remulle juhla-asun myös. Tarkoitus olisi käyttää samaa asua myös puolivuotiskuvissa, mutta voi olla että ei ne mahdu enää silloin päälle :D

Remu on nyt pari päivää vaille 4k, ja oppi eilen kääntymään selältä vatsalleen, ja tänään oppi pyörimään akselinsa ympäri vatsallaan :) Eli kohta varmaan jo ryömii! :)

Meillä muuten vaihdettiin tänään olohuoneen verho uusiin! Edellinen olikin siellä 3,5 vuotta. Meidän olohuoneen ikkunan verho on 4,2 metriä korkea, joten vaihtaminen on vähän isompi operaatio.. :D

uusivuosi-111

Kuvaan uudet verhot huomenna paremmassa valossa instaan, menkääs kurkkimaan sinne jos kiinnostaa! :)

Hyvää uutta vuotta lukijat ♥

 

 

 

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.