Yleinen
29.12.2016

Mitä pukki toi?

Mitä pukki toi?

Vielä välipäivinä saa puhua joulusta, eiks vaan? Seuraavan kerran sitten juhannuksen jälkeen, kun alkaa katselemaan kuusia sillä silmällä ja huomaa ajattelevansa, miten nätti kuusi tuo olisi joulukuusena :D

Meidän kuusi tuli tänä vuonna isomman kuusen latvasta! Meidän takapihalla oli kuusi, joka oli ihan liian iso joulukuuseksi, ja sen alaosa oli tosi harva ja aika rumakin. Mutta latva, se oli kaunis ja tuuhea – vaikkakin tuplalatvainen :D Mutta ei tuplalatvaisuus meitä haitannut, ja hyvin se toimi joulukuusena. Ajattelin uudenvuoden jälkeen siivota kuusen pois, kaksi viikkoa kuusta on jo tarpeeksi :)

Minä laitoin joulupukille tänä vuonna toiveeni screenshoteilla. Niinkuin kerroin aiemmin syksyllä, niin minä haluan puolisoltani joululahjan, mieluiten paketin jota saan jännittää aattona – mitähän täällä on? Ja jotta varmistaisin tämän, laitoin tosiaan Jussille kuvia siitä, mitä esimerkiksi tykkäisin saada :)

Jussi ja Ruu lähtivät eräänä sunnuntaina jouluostoksille, ja minä sain olla Remun kanssa kaksin. Tällaisia sieltä reissun päältä oli päätynyt pakettiin:

joulu-111

Pyjama henkkamaukasta. Tää oli ihan mun ykköstoiveita, eli joku oleskeluasu (legginsseillä, ei löysälahkeinen). En siis nukkumista varten halunnut vaan aamu- ja iltahengailuun :)

Korvikset, tykkään eniten tällaisista ”nappi”mallisista, koska roikkuvat on aika epäkäytännöllisiä vauvan kanssa. Juhlaan sitten tykkään laittaa roikkuvaakin :)

joulu-115

Pipo ja lapaset. Niistäkin oli screenshotit ja sain sellaiset harmaat, kun halusinkin!

Ruulle ostimme nämä:

Ryhmä Hau – reppu, Muumi-choco-peli ja pientä korusälää joita hän ihaili henkkamaukassa.

joulu-112

Jussille annoin käytännöllisiä lahjoja: Hymm – tuotteita, jotka tulivat blogin kautta testiin. Jussilla on aina pula parranhoitovälineistä, ne ovat aina loppu joten nämä pääsivät heti käyttöön :)

joulu-114

Kumisaappaat, koska hänellä ei sellaisia ole ja ne ovat pihatöissä aina tarpeelliset. Nämä pitää käydä vielä vaihtamassa kokoa suurempiin.

Repun. Hänen edellinen reppunsa oli hajoamispisteessä ja etsin hänelle samanlaisen uuden, mutta erivärisen. Arvelin, että on turvallista ostaa saman mallinen, kun hän oli ilmeisesti tykännyt kyseisestä repusta, kun siinä on hyvin tilaa ja taskuja :)

joulu-113

Koska hän oli vitsaillut minulle haluavansa auton, leikkasin muovista auton ja laitoin sen pakettiin :) Mutta sen tarkoitus oli myös tämä: Elämyslahjoilta saamani Ferrari/Lamborghini – ajokokemus.  Tämän annoin koska olimme joskus kesällä jutelleet hänen kanssaan Ferrarilla ajamisesta, ja minä luulin ettei sellainen kiinnostaisi häntä. Yllätyin tosi paljon, kun kuulin että tottakai se kiinnostaa ja olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Kai monessa miehessä sitten asuu pikkupoika jota noi kiinnostaa? :)

Remulle me ei ostettu mitään! Onko tylyä? :D Ehkä muistomielessä olisi voinut jotain hankkia, mutta toisaalta taidan vaan säästää tuon hänen söpön bodynsa muistona ekasta joulusta.

jouluas-111

 

 

 

Avainsanat

Kommentit

Meilläkin on miehen kanssa sovittu, että emme osta lahjoja toisillemme. Kolmelle lapsellemme ostimme jokaiselle yhden lahjan ja vielä yhden kirjan yhteiseksi. Kummeilta ja isovanhemmilta tulikin sitten lahjoja useampia. Meilläkin Ryhmä Hau on kova juttu, ja 2,5-vuotias sai useamman Ryhmä Hau -lahjan.

Ihana postaus! Minkäkokoinen pyjamasi on? Näyttää niin kivalle että taidan itsekin laittaa tilaukseen:)

Miia Metso

Mielestäni se on S koko! Se meni pesuun ja nyt en löydä mihin oon lykännyt puhtaat vaatteet :D

Ihana postaus! Kiinnostaisi tietää, että minkäkokoinen pyjamasi on? Näyttää niin kivalle että taidan pistää tilaukseen itsekin:)

Oudolta kuulostaa minun korvaani lahjojenne määrät ja saajat, mutta jokainen tavallaan:) Tuskin lapset tuosta traumatisoituvat;) Meillä aikuisten kesken ei ole hankittu lahjoja enää vuosiin, emmekä sellaisia kaipaa. Lapset, vauvat mukaanlukien, saavat sen sijaan perheessämme lahjoja. Pyrimme siihen, ettei juhlien (syntymäpäivät ja joulu) ulkopuolella lapsille juurikaan osteta. Kuopuksemme on nyt vasta kolme kuukautta, mutta sai useamman lelun tulevaa vuotta silmällä pitäen.

Screenshotit kuulostavat toimivalta systeemiltä! Ei voi mennä kauheasti pieleen :D
Meillä esikoisen laskettu aika oli 29.12. ja vielä syntymätön vauva sai jouluna tosi monta pakettia. Ihan älytöntä, mutta joukossa oli esim. kummien ostama vauvakirja, jota olin toivonut vauvalle. Itse ei kyllä ostettu yhtään mitään. Eikä ostettu kuopuksellekaan, joka oli vuosi sitten jouluna 4 kk:n ikäinen. Isovanhemmat taisivat lahjoa huolella silloinkin… Mutta siis, ei ole tylyä, eihän pieni ymmärrä jäävänsä jostain paitsi.

Haha ei mekään paketoitu Jekulle mitään. Ostettiin uikkarit, mutta otettiin ne käyttöön heti 😁 isovanhemmat ja kummit oli hommanneet sitten hänelle omat lahjat. Mut ei me kyllä Elpullekaan aikanaan ostettu mitään ensimisenä jouluna 🤔 tuo yöasu sopii tosi hyvin oleskeluun, ihana! 😊

Vanhemmat sai enemmän lahjoja kuin ruu? :O
Mielestäni tosiaan on vähän tylyä jättää lapsi lahjatta, oli minkä ikäinen tahansa, jouluhan on lasten juhla..

Kivoja lahjoja :) Onpa Remulla ollut päällä suloiset vaatteet! Mistä olet ne löytänyt?

Meillä aikuiset teki leikkimieliset kirjeet pukille. Ja sain yllättyä, mun suurin toive toteutui. Sain nimittäin uuden tehokkaan blenderin, jolla voi murskata myös jäitä… aikaisempi halpis blenderi hajosi juuri ennen joulua. Mies sai myös toivomiaan boksereita sekä collagepaidan. Naureskeltiin, että eihän meille aikuisille mitään pitänyt ostaa. Parhaat oli kuitenkin lasten ilmeet, kun avasivat paketit. Kaikki lahjat osuivat nappiin. 😊

Onpa kiva lukea välillä tällaista vähemmän överiä joululahjapostausta! Tuntuu että joka blogissa kaikki vauvoista vaareihin on hukutettu kymmenien lahjojen röykkiöihin. Ihania lahjoja teidän perheellä!

Ihania lahjoja teillä ollut! Taitaa meidänkin lahjalistalle ensi vuonna päästä tuo Ferrarin ajokokemus;)
Meillä meni myös joulupakettiin tuo samainen blogin kautta saatu HYMM-setti! :D tosin annoin sen pikkuveljelleni, kun tiesin hänen kaipailevan parranajovälineitä.
Ja sain itse yllärinä mitä olin pyytänyr. Tai oikeastaan sellaisia mistä olin vain ohimennen maininnut. Äitini oli ostanut minulle keittokirjan, jonka halusin ja avomieheni kameran, jota olin kauan kaivannut. Olin kyllä otettu!
Miehelle ostin pelikonsolin, jota hän oli toivonut sekä reinot vanhojen rikkinäisten tilalle. Lapset saivat Adidasta ja Frozenia toivelistoilta. Vauvalle ostin ennen joulua vaatteita alennusmyynneistä ja laitoin ne näön vuoksi pakettiin:D

Ihania lahjoja. :) Ja mukava kuulla ettei ihan kaikki muutkaa ”mällää” lahjojen määrillä vaan ostaa maltillisesti niitä. Kun toisista blogeista saa lukea hirveistä lahjaröykkiöistä nii tulee itelleni vaa semmonen mieleen että eikö vähempikin riittäisi. Meidän lapset ainakin olivat tyytyväisiä ja innosta hihkuivat niihin muutamaan pakettiin. Mekään ei ostettu meidän 2kk ikäiselle vauvalle yhtään lahjaa. Yhteen isoveljen lahjaam kirjoitin molempien poikien nimet ja eikä siihen kukaan kiinnittänyt huomiota että miksi vauva ei saanut mitään.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.