Yleinen
27.12.2016

Joulu kuvissa

Joulu kuvissa

Joulu meni nopsaan! Tässä muutamia kuvia meidän joulun vietosta. Lähinnä kaikki kolme päivää vietettiin kyläillen. Aamupäivät ulkoiltiin ja illat tietenkin meni ihan normaaleissa ilta-askareissa lasten kanssa :)

Ruu katsoi aattoaamun Joulupukin kuumalinja – ohjelmaa, ja halusi soittaa pukille. No minä koetin 270 kertaa :D Mutta ei päästy läpi! Joku muukin varmaan koettanut soittaa sinne? :)

joulu-111

joulu-112

joulu-114

 

Ensimmäiset lahjat avattiin jo aamulla kotona, kun soitettiin skypellä minun vanhemmilleni ja Ruu sai avata heidän lahjansa puhelun aikana.

joulu-113

joulu-122

Aattoilta vietettiin Ruun mummun luona, ja pukki oli illan odotetuin ohjelma. Ruu oli niin reipas ja jopa lauloi pukille! Pukki sai kuulla ihan uuden yhdistelmän lauluista ”Kulkuset” ja ”Hyvää yötä lapset nalle silmät sulkee” :D Ihana :)

joulu-119

joulu-116

joulu-117

joulu-118

joulu-121

joulu-120

joulu-115

 

Joulusta vielä sen verran, että leivoin kaksi erilaista itse kehittämääni makeaa, ja molemmat olivat aika huonoja tekeleitä :D Yleensä olen aika hyvä leipomaan makeita ihan omasta päästäni, mutta nyt noi oli ihan alta riman. Olen varmaan niin väsynyt kaikesta yöhulinasta, etten osaa enää edes leipoa :D Uudeksivuodeksi en edes yritä sooloilla vaan teen tarkasti jonkun valmiin ohjeen mukaan.

Yöhulinoilla tarkoitan rotarokoitteen jälkivaikutuksia. Remun maha on reagoinut rota-tehosteeseen aika voimakkaasti, ja hän on ollut tosi levoton öisin. Olen joka aamu herännyt viimeistään viideltä hänen kanssaan, ja sitä ennen koko aamuyön heräillyt vaihtamaan vaippaa ja auttamaan häntä ilmavaivojen kanssa. Nyt alkaa ehkä hieman helpottaa.

Jussi on nämä välipäivät töissä. Meille satoi viime yönä lunta, joten päästään vihdoin mekin edes vähän lumisen maiseman makuun :) Vaikka lunta onkin taas vain muutama sentti, niin Ruu on siitä hyvin innoissaan ja odottaa, että pääsee leikkimään lumessa :D

joulu-123

Remu sai pusuja perheen tytöiltä! Remun päällä kotimaisen Kiddown ”kid” – body.

Meidän kodin jouluasu on aika hillitty. Joulukuusi on tärkeä! Ruu tykkäsi sen koristelusta tosi paljon, ja kyllä se tuo tunnelmaa minunkin mielestäni :)

joulu-125

Keittiöön laitoin joulun ajaksi Vallilan Olkipukki- kapan.

joulu-124

Avainsanat

Kommentit

Mitä laihdutusprojektille kuuluu? Saavutitko tavoitteen? :)

Miia Metso

En oo reissun jälkeen hirveesti käynyt vaakalla :D Reissussa en muuten lihonut – ihme, aattelin että varmaan siellä vedän herkkua niin paljon että tulee painoakin.. Mut nyt tää jouluherkuttelu on taas ihan uusissa sfääreissä – just vedin yli puol levyä tässä joulusuklaata >:( Maha hyllyy yhä :D

Mutta ainakin teidän kuva esiteltiin Kuumalinjassa, olihan sekin jo jotain. Oli hauska saada ”tutuilta” jouluterveiset. Enkä tosiaan tiedä ketään, joka olisi päässyt lävitse kaikista yrityksistä huolimatta.

Miia Metso

Arvaa, me ei edes itse nähty sitä kun mentiin just leikkaamaan Jussin hiuksia kodinhoitohuoneeseen :D Sit huomasin että oli tullut kavereilta viestiä et meidän kuva oli sinne päässyt, harmitti kun Ruu ei nähnyt sitä telkkarista, olis varmaan innostunut :)

Laittaudutko koskaan tai meikkaatko?

Miia Metso

Oon mä tässäkin kaikissa kuvissa meikannut :D

Heippa, olen vasta viime päivinä löytäny blogisi ja ihanaa blogi onkin 😊 meille syntyi esikoinen 3.8.2016 ni on kiva seurailla teidän vauva arkea kun poisut melkein saman ikäiset. Ihana koti ja ihanat lapset teillä 😍
Meillä pojalla kans masu vaivoja mutta vähän on alkanu helpottaan jo.
Mistä oot ostanu ton syöttötuolin?
Kaikkea hyvää päiviinne!
T: Johanna

Miia Metso

Moikka! Kiva kuulla, että uusi lukija löytänyt paikalle :) kiitos palautteesta! :) Toi syöttötuoli on varmaankin Ikean? Voisko olla? Se on saatu joskus reilu 3 vuotta sitten muistaakseni, saatiin se eräältä bloggarilta kun heidän lapsi oli jo niin iso ettei enää tarvinnut :)

Ihana tunnelma teillä ollut.

Miia Metso

Kiitos :) Kaikki kiukkuamiset ja omat migreenit ja hermonkiristelyt 3 pvän aikana ei tosiaan näy kuvissa :D :D

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.