Perhe-elämä
16.7.2016

3-vuotias tyttäremme selvisi ja on nyt kotona

3-vuotias tyttäremme selvisi ja on nyt kotona

Tällainen näkymä avautui väsyneiden silmieni eteen eilen illalla. Tyttäreni niin kasvanut nukkua tuhisi omassa sängyssään kotona, rauhallisen seesteisesti, kivuitta, tyytyväisenä.

potilas_kotona

101 pitkää päivää vietimme sairaalassa, mutta nyt hän on kotona. Hänen mukanaan saapui myös arsenaali uusia lääkkeitä ja laitteita. Se olisi ehkä aiemmin minua säikäyttänyt, mutta nyt olen vain ilahtunut. Niiden avulla tyttäreni on vihdoinkin kotona. Olemme koko perhe kotona. Yhdessä.

Meiltä löytyy nyt happisäiliöitä kotoa, sillä Elsa tarvitsee eritoten nukkuessaan tukihappea. Muutaman tunnin välein annamme hänelle lääkkeitä niin refluksiin kuin esimerkiksi siihen, että hänen suolistonsa vetäisi paremmin. Hän on edelleen letkuruokinnalla, mutta nyt meillä on se uusi leikkauspäivä tiedossa: se tapahtuu elokuussa.

Tyttäremme selvisi keuhkokuumeesta ja influenssasta. Dress syndroomasta ja haimatulehduksesta, sekä lukemattomista muista tulehduksista. Hän selvisi. Olen niin ylpeä hänestä.

Nyt opettelemmekin uuteen arkeen ja muodostelemme uusia rutiineja. Blogikin tulee siis vihdoinkin päivittymään useammin!

Ihan niin kuin näiden kuukausien ajan olen tahkonnut ”kyllä tämä tästä” – niin niinhän se menikin. Nyt kaikki on hyvin.

Ps. Löydytään nyt myös snapchatista, minne olen pieniä arkisia videoita postaillut lähes päivittäin. Ystäväni tarkisti snapchattini asetukset, joten nyt pitäisi ne näkyä kaikille. Löydymme sieltä siis nimimerkillä meriannen.


I rested my eyes on the following sight – my little but so grown girl sleeping so beautifully in her own cot at home. She had no pain and breathed calmly.

Overall we spent 101 days in the hospital, but now she is home. With her we got load of new equipment and medicines that takes time to get used to, but I don’t mind. It means she can be home. With us. We can all be together, at home, finally.

She survived from pneumonia and influenza a. She dealt with dress syndrome and pancreatitis. She went through a lot and came out okay, needing a little support from oxygen and medicines but she is doing fine. I’m so proud of her.

We know now when the fundoplication and gastrostomy surgery will happen. That date is in August.

Now we are trying to learn and get used to the new daily routines – but this means that I will be able to blog a lot more often now than I did whilst in the hospital! As that’s over now! WE ARE HOME DID YOU NOTICE?

All is good.

Ps. We can be found in snapchat now too! I’ve been already posting a little clips from our daily lives there and after my friend checked the settings the videos should be viewable to everyone now. We can be found with the nickname of meriannen.

 

rakkaudellam

Avainsanat

Kommentit

Ihanaa että olette päässeet kotiin.. Jeesus siunatkoon teidän koko perhettä ♡

En vaan voi sille mitään, mutta minusta Elsa näyttää aina niin iloiselta ja onnelliselta lapselta. Uskon hänen tietävän kuinka rakastettu hän on. Tämä on ihana uutinen ja kiitos Maiju vielä rehellisestä ja ihanasta blogista.

Meriannen

Hän on kyllä yksi aurinkoisimmista ihmisistä jonka olen ikinä tavannut.. ja nyt tuo Anna seuraa samoissa jalanjäljissä (instagramista ja facesta löytyy videota hänestä nauramassa). Kyllä ainakin pussaillaan näitä lapsia ihan puhki ja pidetään sylissä, niin niiin niin ihana että kaikki on nyt kotona ja aivan parasta oli kun Rubykin oli meillä viikonloppuna <3

Ei mitään kiitettävää - mutta kiitos, että tulet lukemaan <3 <3

Ihana uutinen! Upeaa, että saatte olla nyt kaikki perheenä kotona. Hyvää vointia Elsalle!

Meriannen

Kiitos lilja ja kiitos aiemmasta kommentistasi myös! <3 <3 <3 <3

Tervetuloa takaisin kotiin Elsa! Olet sinä kyllä ihan mahdottoman sisukas ja ihana tyttö!

”Tahtoisin leikkiä tuulen kanssa
ja kohota korkealle.
Tahtoisin palasen taivasta
ja pilviä tyynyn alle.
Tahtoisin juosta kuin tuulispää
ja löytää sinisen saaren
tai kiivetä korkean vuoren päälle
ja omistaa sateenkaaren.
Tahtoisin tanssia metsässä
ja rakentaa majan puuhun.
Tahtoisin saada myös hopealaivan
ja purjehtia kuuhun.”

Meriannen

Ihan mieletön tyttö tämä meidän, niin rohkea ja sisukas.. <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.