Muut
8.3.2016

Eazyhold -arvonnan voittaja!

Eazyhold -arvonnan voittaja!

Aina niin mahtavan Random.orgin avulla Eazyhold-tuotteen arvonta on nyt virallisesti suoritettu.

Ja kuten arvata saattaa, olisin halunnut että jokaikinen teistä osallistuneista olisi voittanut. Niin monta teitä oli, jotka tiesivät jonkun, joka olisi voinut hyötyä tällaisesta yksinkertaisesta avusta, mitä Eazyhold antaa. Mutta minulla oli vain yksi arvottavana oleva paketti.

Paketti, jonka uusi omistaja on Ninni! Onnea Ninni ja 9 kuukautta vanha poikasi! Olen sinulle jo sähköpostia laittanut, vilkaisethan sähköpostilootasi!

musiikkilelu

Eazyhold toimittaa myös Suomeen, eli kyllä näitä tuotteita tutuille ja omalle perheellekin voi saada osoitteesta www.eazyhold.com.

Halusin vielä loppuun kiittää teitä kaikkia ihania, jotka edellisiin postauksiini olette minulle kommenttia jättäneet. Niin monta ajatuksella ja tunteella kirjoitettua kannustavaa viestiä minulle. Kiitos. En ole teille vielä ehtinyt enkä suoraan sanottuna kaikessa tässä hösellyksessä jaksanutkaan vastata, mutta jokaikisen viestin olen lukenut. Blogissani on käytössä kommenttien hyväksyntä, eli jos olen kommenttisi hyväksynyt, tiedät jo, että minä sen olen lukenut. Ja itkenyt, nauranut ja hymyillyt lukiessani. Kiitos ♡


The Eazyhold giveaways winner is Ninni, check your inbox!
If you want to get Eazyhold for yourself or someone you care for, Eazyhold do deliver to UK as an example. Just check their website where they deliver to – and get your own!

rakkaudellam

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.