Perhe-elämä
17.7.2015

Koskettavan innokas yllätys!

Koskettavan innokas yllätys!

ARVAA

Ei tätä olekaan odotettu kuin sitten Elsan syntymän. Vihdoin ja viimein, me…

Oi KYLLÄ! Me tullaan Suomeen!

Eikä meidän enää kauaa tarvitsekaan odottaa, kun olemme jo Suomen kamaralla! Vähän päältä kaksi viikkoa ja olemme ilmojen halki matkalla kohti koti-Suomea!

Lennämme Suomeen siis 4.8 ja yövymme yhden yön Helsingissä. Kyllä kotoisille kulmille Savoon olisi saman päivän aikana ehtinyt, mutta minä ajattelin itsekkäästi että raskaana ollessa en jaksaisi niin paljoa matkustella. Toisekseen olisihan se aikalailla rankkaa jo lapsillekin, kun heille jo pelkästään lentäminen tulee olemaan iso ja väsyttäväkin kokemus.

Onnekseni Hanlon tulee meidän mukana myös, sillä minua hermostutti paljon tämä meidän kombo, johon kuuluu

– lentopelkoinen Dan, joka on perinyt lentopelon äidiltään
– 10v. Ruby, joka ei ole ikinä ollut lentokoneessa ja tulee olemaan kuin kyselyautomaatti koko lennon ajan
– Elsa, jonka kanssa matkustaminen jännittää luonnollisesti
– niin, ja minä. Raskaana. Ainut kokenut matkustaja ja raskaana.

Onneksi Hanlon on myös kokenut, joten hänen apunsa tulee eritoten lentojen aikana olemaan korvaamatonta. Hän ottaa vastuulleen Rubyn, minä hoidan Elsan ja annan Danin puristaa minua käsivarresta.

Olemme tosiaan Suomessa kymmenisen päivää, lennämme takaisin Britteihin Helsingistä 14.8!

En ole koskaan järjestänyt mitään blogimiitinkiä aikaisemmin, mutta olisiko teillä haluja sellaiseen? Ja ideoita, miten ja missä tavata Helsingissä?


We are finally going to Finland! So, so glad about it that cannot even express the excitement properly! We are going to spend about 10 days in Finland, from 4.8-14.8, and at least one night in Helsinki. The rest in where I’m from, in Savo. Can’t wait even though it’s only like what, two weeks away!

rakkaudellam

Avainsanat

Kommentit

En voi olla katsomatta tätä aina uudelleen ja uudelleen, piristää harmaintakin päivää 😀
Voi että olisin niiiiiin tullut paikalle jos joku blogi-miitti olis… Mutta työt ei anna mahdollisuutta lähteä minnekään…. Olen seurannut teidän menoa piiitkään, ootte upeita vanhempia, lapset on niin suloisia, ja Hanlon, mitä sanoisin, niin loistavan oloinen persoona että TODELLA tahtoisin tavata, ja ehdottomasti tietysti siis teidät kaikki! 🙂
Toivottavasti matkastanne tulee niin hieno, että varaatte kalentereista heti uuden ajan odottamaan <3

Meriannen

Tiedätkö, minä palaan katsomaan tätä ihanaa kommenttiasi vähän väliä, niin ihana olet! Jospa meillä seuraavalla kerralla olisi paremmin aikaa järjestää jotain parempaa blogimiitinkiä, nyt oli vain niin matkustamisen kesken että ei oikein varmaan minusta saanut mitään irti kuitenkaan 😀 😀

Ja todellakin tullaan uudestaan, koko poppoo on nyt niin rakastunut että olivat ihan pettyneitä että ei voi tulla uuden raskauden takia joulun aikoihin uudestaan!

Upea juttu, että pääsette Suomeen lomalle!! Blogitapaaminen kiva idea! Me vaan lomareissulla silloin. Ihanaa Suomen lomaa 🙂

Meriannen

Uh bum niinpä tietysti! Minnepäin reissaatte? 😀

Tukholmaan mennään ystäväperhettä moikkaamaan 🙂 Tuttuakin tutumpi kaupunki mutta aina kiva kesällä. Lapsillekin löytyy monenlaista puuhaa.

Meriannen

Tukholmasta taisi ollakin heinäkuun Kaksplussassa juttua, kaikista ihanista lapsikohteista mitä siellä ja lähistöllä on! Ihanaa reissua!!

Ihana aksentti! <3 Tervetuloa! Ei varmasti Hanlonkaan vuosi sitten uskonut ehkä koskaan tulevansa Suomeen, ei ainakaan tänä vuonna. 😀

Meriannen

No ei varmastikaan uskonut 😀 Nyt hän ihan innoissaan opiskelee suomen kieltä, latasi jo puhelimeensakin sellaisen ohjelman mitä kautta opiskelee sanoja 😀 Niin ja hei, hyvää nimipäivää! 😀

Aivan ihanaa, että pääsette VIHDOIN Suomeen! Whoop whoop! Inhottavaa tuo Danin lentopelko, mutta eiköhän se muuten hyvin mene. Mustakin fiksua pysähtyä Helsinkiin matkalla, muuten tulee älyttömän pitkä päivä kaikille… Oletteko hotellissa yötä? Silloin kun meitä on ollut isompi lössi, olen itse löytänyt edullisemman kämpän Airbnb:stä.

Blogimiitistä… Me ollaan tavattu blogikavereita mm. Kiasman ja uuden Musiikkitalon kahvilassa (paljon tilaa mammabloggarien vaunuille ja muksujen juosta, heh), Lintsillä ja muita kavereita puistopiknikeillä (Kaivopuistossa, Finlandiatalon puistossa). Lintsiä en suosittele, jengi hajaantuu, mutta jos ilmat on hyvät, kuis ois puisto? Hanhenkakkavaroitus tosin! Ravintolabrunssillakin ollaan kavereita nähty, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumista ja pöytävarausta.

Mekin muuten ollaan tuolloin Suomessa! Mutta hitsi, ei varmaan Hgissä samaan aikaan vaan n. 8.-10.8. Muuten Etelä-Karjalassa. Jos sinne suunnalle sattuisi tulemaan asiaa… just whistle. 🙂 Ja ihanaa, ihanaa matkaa teille!!!

Meriannen

Nimenomaan, vihdoin ja VIIMEIN! Ollaan hotellissa yötä, löysin ihan OK hintaisen huoneen yhdeksi yöksi hotellista lähellä Hesan rautatieasemaa, ei voisi olla sijainti parempi 🙂 Olisipa muuten kannattanut vilkaista Airbnb:tä, ei käynyt mielessäkään!

Mie olen juuri miettinyt säiden puolesta yms. tuota blogimiitinkiä, ois ihana toisaalta mennä jonnekin pihalle piknikille mutta sitten kun ei ikinä voi oikein tietää että minkälainen sää olisi.. Ja sitten tietysti myös liikkuminen Helsingissä, että miten tällä lössillä helposti pääsisi paikkaan x 😀 Mutta voi taas olla että mietin liian monimutkaisesti, niin kuin aina!

Missäpäin eteläistä Karjalaa? 😀 Vislailen kovasti, jos jostain hassusta syystä ehdittäis sinnepäin pyörähtämään! Tai jos te päädytte lähtemään pienelle ajelulle, niin tervetulemas meille tuonne Koillis-Savoon! 😀

Aha, kappalejaot katosivat tuosta megakommentista. Mutta asia silti kai suht’ selvä? 🙂

Todella ihana asia. ♡

Siis et voi uskoa tätä! Me ollaan Pohjois-Savossa lomailemassa niin, että tullaan just 4.8. takaisin Ouluun. Just liian aikaisin. Olispa ollut ihan mahtava, kun oltais voitu siellä treffata!

Meriannen

NO EIKÄ! EII! Niin tyypillistä! ARGH! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.