Perhe-elämä
6.7.2015

Weekendi: Hulinaa & Pekonia

Weekendi: Hulinaa & Pekonia

Hulinaviikonloppu takana!

Meillä oli Rubyn lisäksi naapurin poika hoidossa äitinsä jouduttua viikonlopputöihin, joten tekemisen puutetta ei ainakaan tästä huushollista löytynyt! Lapset pelasivat välillä xboxilla, kohta rakensivat laivanupotus-peliä ja paukuttivat muita lautapelejä. Hetken päästä kirmasivat jo pihalla kilpoja ja leikkivät puiden oksilla miekkaotteluita.

kidsweekend

Rubylla oli kivaa koko viikonlopun ajan. Hyvä että malttoi tyttönen ryhtyä nukkumaankaan, kun naapurinpojan kanssa juttu lensi pitkälle yöhön!

pekonit

Minä päräytin paistella pekonia ensimmäistä kertaa elämässäni. Oltuani vuosia kasvissyöjä ei pekonin käristämisen jaloa taitoa tullut ikinä opeteltua, ja nyt sitten vain repäisin. Halusin tehdä näille enkkulapsille jotain, minkä he takuulla mussuttaisivat syödä ongelmitta ja saisivat siitä kunnon annoksen energiaa, mitä sitten pihalla polttaa juoksemalla..

En kysynyt neuvoa, läpsäytin pekonit vain pannulle, kääntelin, vääntelin, ja toivoin parasta.

Tarjotessani pekonit paahtoleivän ja kananmunasörsselin kera, kukaan ei vikissyt. Kukaan ei valittanut. Ruoka katosi lautasilta, ja pian lapset olivat taas leikeissään.

Siitä tuli hyvä mieli.

Mites teidän viikonloppu meni?


We had a happily busy weekend. We had a neighbours boy staying over at ours and so Ruby had a playdate all weekend through. They played with xbox in one minute, the other they were playing the board games and suddenly they had run outside to play swordfighting with sticks. Even though really busy, we all had good time. Oh! And for the first time ever I fried bacon. First. Time. Ever. I know. Do not shoot me, I’m not English! But I did do it and it turned out okay, so we are all good!

rakkaudellam

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.