Perhe-elämä
13.2.2015

Will you be my Valentine?

Will you be my Valentine?

Minulla hajoaa pää tähän ikuisuuden kestäneeseen sairasteluun. Ärsyttää, kun voimat saattaa loppua ihan kesken ja yhtäkkiä aivot tilttaa juuri silloin, kun pitäisi ajatustoiminnan olla virkeimmillään. Kuten eilen TAC – kokouksessa, joka tulee siis sanoista ”Team Around the Child”. Kokous, jossa kaikki EL:n hoitohenkilökunta eri organisaatioista kokoontuu yhteen ja kerrataan, mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on saavutettu ja mitkä ovat tavoitteet seuraavalle kolmelle kuukaudelle.

Väsyttää tämä rykiminenkin. Eikä pelkästään oma, vaan myös tyttären. Viime yö kului tytön kanssa valvoessa, kun tyttö pärski ja ryki puhdistaakseen hengityselimensä limasta. Positiivista tässä tietysti on nyt se, että se lima myös irtoaa, mikä lienee jo tervehtymisen merkki. Huonoksi uutiseksi asian tekee tietysti unenpuute.

Mutta juuri tästä syystä onkin niin ihanaa, kun on jotain kivaa, mitä odottaa.

silma1

Kiitos lapsenvahtimme, minä ja Dan pääsemme tässä kuussa jopa kaksi kertaa treffeille.
Kaksi kertaa kuussa!

Tämä on merkittävää nimenomaan siitä syystä, kun otetaan vertauskohteeksi koko viime vuosi. Vuonna 2014 kävimme yhteensä vain yhden kerran treffeillä. Ajallisesti pysyttiin tunti poissa lasten luota, ja tuona aikana mätettiin ruansulatus täyteen sushia ja nautittiin toistemme seurasta.

Koska meillä on nyt lastenhoitoapua, käymme viettämässä ystävänpäivää ravintolassa. Vain me kaksi. Minä ja hän.

kasvot1

Tämän kuun lopussa onkin meidän vuosipäivämme, ja eilen sain aivan loistoidean siitä, kuinka tuota päivää juhlistettaisiin!

Kyllä nämä rykimisetkin, väsymiset ja kuumeilut jaksaa kuitenkin paremmin, kun on oikeasti jotain tosi kivaa, mitä odottaa!

Miten te juhlistatte ystävänpäivää?

rakkaudellam

Avainsanat

Kommentit

Mulla on yksinhuoltaja-viikonloppu tänä vkl, kun mies on poissa, joten käytiin syömässä jo eilen… noh, koko kööri kyllä, tirppana siinä mukana.

Mutta varsinaisesti piti sanoa, että tuo jatkuva sairastaminen on raivostuttavaa. Mekin ollaan TAAS flunssassa molemmat, minä ja lapsj. Väsymys ja stressi ja kaikki laskevat puolustuskykyä. Blogissa mulle suositeltiin kissankynsiuutetta (cat’s claw).

Meriannen

Mutta silti, kävitte viettämässä vähän laatuaikaa koko porukka, ihana <3

Oh, pitää etsiä tuota käsiini! Miun on pitänyt jo pitkään hakea kaupasta tuoretta minttua, inkivääriä ja sitruunaa ja tehdä niistä hunajan kanssa juoma. Sillä muuten lähtee pöpöt, ja on vielä hyvänmakuinenkin! Kunhan saan ainekset kasaan (ja haen tuota kissankynsiuutetta, löytyisiköhän ihan kaupasta vai pitäisikö olla luontaistuotekauppa.. tutkin!) niin ehkäpä teen tästä ihan postauksen. Joo!
Voimia sinne teille, kunpa tekin parantuisitte pian! <3 <3

Aww onpa ihanaa, että pääsette viettämään valentine’s daytä kaksistaan!! 🙂 meikäläisen miekkonen saattaa olla töissä…. Blah. Ikävä noita kuuluisia date nighteja!!

Meriannen

EI kun järjestämään jotain! Eihän ystävänpäivääkään tarvitse juhlia oikeasti ystävänpäivänä 😉 eli miten olisi sunnuntaina? tai vaikkapa arkena? <3 Orange Wednesdays on aina hyvä!! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.