Perhe-elämä
21.12.2014

Bloggaaja kipeänä – #isänkanssa arki pyörii

Bloggaaja kipeänä – #isänkanssa arki pyörii

Eritoten Facebookissa meitä seuraavat tietävätkin jo viikonlopun kestäneen blogihiljaisuuden syyn. Minä tulin kipeäksi. Ensin sellaista pientä ärsyttävää kurkkukipua ja päänsärkyä sekä kuumeilua, nyt kurkkuun on ilmestynyt sellaiset kivat valkoiset pilkut, että huomenna se on lähdettävä hakemaan lääkäriltä antibioottikuuri. Vaikka olo on kurja, väsynyt ja voimaton, niin tämä kaikki on fyysistä. Olen niin onnellinen minun perheestäni.

Nautin nimittäin koko viikonlopun Danin ja Rubyn hellästä hoivasta – Dan toi minulle aamiaista sänkyyn, Ruby kaivautui sohvalla minun kylkeen kiinni ja Dan piti samalla kiinni minun kädestä. Melkein itku pääsi, kun toiset hellivät minua niin..

Miten luksusta onkaan olla kipeänä silloin, kun perheen isi on kotona. Ei tarvitse huolehtia tyttöjen ruokkimisesta tai viihdyttämisestä kuin muustakaan arjen pyörittämisestä. Voin mennä huoletta petiin nukkumaan päikkärit tietäen, että kaikesta huolehditaan minun ollessani unten mailla. Monesti sängystä noustessani olen kävellyt uudelleen järjesteltyyn keittiöön, siivottuun olohuoneeseen ja valmiin ruokapöydän ääreen.

Niin monta kertaa olen tänään kiittänyt onneani siitä, että kaikista vaikeuksista huolimatta minun ja Danin suhde on pysynyt vahvana. Että en ole yksinhuoltaja.

Olkoon tämä nyt pikainen #isänkanssa – haastepäivitykseni. Koska perheen isi.

koskaisi

isinkaa

isi

Viimeistä kuvaa lukuunottamatta kuvat ovat vanhoja, sillä enhän minä tässä kuumehöperössä tajunnut kameraa kaivaa kertaakaan esiin. Huomenna Dan on takaisin töissä, ja minä molempien lasten kanssa kotona. Saan kuulkaa hyvää kontrastia nyt tähän ihanaan viikonloppuun, jolloin minua hoivattiin – että minkälaista kaikki olisikaan ollut, jos yksin olisin.

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt rennosti, ja turhia joulusta hössöttämättä!

Avainsanat

Kommentit

Pikaisia paranemisia sulle, toivottavasti tervehdyt jouluun mennessä. 🙂 Ja nauti nyt hemmottelusta, hihi!

Meriannen

Sormet ja varpaat ristissä ja peukut pystyssä, pillereitä poskessa ja teemuki liimautuneena käteen! Tästä selvitään! 😀
Ja nautin. Todellakin! <3 Kiitos ihana <3 Piristit <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.