Äiti elämää
27.6.2016

Kuka korvaa äidin?

Kuka korvaa äidin?

ranch valosaari

Äidin on aina välillä päästävä tekemään moniakin asioita. Kuinka se onnistuu kun ne pitäisi tehdä ilman vauvaa?

Isä. Mummo. Hoitaja. Joo kaikki nuo voi ottaa lapsen ja hoitaa häntä, mutta aina he eivät ole paikalla. Joka päivä äidit ahertaa ruuanlaiton, siivoamisen, pyykkäämisen ja monet vielä näiden lisäksi esim. puutarhan hoidon parissa. Minä ja moni muu myös hoitaa eläimet kuten hevoset tämän kaiken lisäksi. Ja näiden tekemiseen ei aina saa kyseisiä henkilöitä apuun. Ei JOKA aamu ja ilta ja aamupäivä ja päivä ja iltapäivä ja ja ja ja..

Silloin meitä auttaa itkuhälytin. Ja tarkennetaan toki että se ei suinkaan korvaa äitiä, mutta antaa huomattavia vapauksia äidille touhuta omia juttuja.

Mulla jäis monet, varsinkin tallihommat tekemättä jollen voisin jättää vauvaa vaunuihin nukkumaan pienen välimatkan päähän. Hevosia taluttaessa kun ei ole kauhean kätevää työntää samaan aikaan rattaita. Eikä myöskään silloin kun kädet on täynnä heiniä tai vettä.

avent itkuhälytin

avent itkuhälytin

Käytössäni on Philips Avent DECT -itkuhälytin

Ilokseni saan jakaa yhden tällaisen myös yhdelle onnekkaalle lukijalle. Jos sinä haluat olla tämä onnekas niin kommentoi halusi olla mukana arvonnassa (itkuhälyttimen arvo n 140 €). Arvonta suoritetaan 14.7.2016 (olisi hyvä jos tallennat kommenttiin oman sähköpostisi niin saan voittajaan varmimmin yhteyden).

avent itkuhälytin

Joskus tarvetta on myös käyttää itkuhälytintä Milan kohdalla. Tässä neiti nukkuu matkailuautossa.

Parasta tässä itkuhälyttimessä on se, että molemmat yksiköt on langattomia, mutta toimivat myös kytkettynä verkkovirtaan. Vanhemmalle tulevan yksikön paristot, tai akuksi niitä kai sanotaan, on ladattavia, ja ostin ladattavia paristoja nyt kotiin, niin voin sitten latailla paristot myös lapsen yksikköön kun ne loppuvat.

Vielä toistaiseksi ei ole tarvinut juurikaan talk back -toimintoa, sillä vauva rauhoittuu vasta kun olen paikalla, mutta myöhemmin varmasti on hyötyä, kun voi kertoa olevansa tulossa.

Tosi tärkeä ominaisuus tässä on lämpötilamittari. Vanhemman yksikkö näyttää, minkä verran lapsen luona on lämmintä, onko hänellä liian kuuma tai kylmä.

Lisää laitteen ominaisuuksista voit käydä lukemassa täältä

Välillä pääsen myös kahden kesken Milan kanssa leikkimään, kun vauva nukkuu sisällä. Voin olla hyvillä mielin tytön kanssa sen aikaa, kunnes kuulen pojan heräävän =)

avent itkuhälytin

avent itkuhälytin

avent itkuhälytin

Multa löytyy myös hieno ns älyhälytin Avent uGrow – Philipsin älykäs itkuhälytin jonka vanhemman yksikkö on puhelimessa ja josta näkee livenä videolta, mitä vauva touhuilee. Tätä olen lähinnä vasta testannut. Tämän käyttö tulee enemmän ajankohtaiseksi vasta myöhemmin kun vauva ehkä herää hieman mutta jatkaa uniaan, niin voi tarkastella hänen toimiaan. Tämä lapsen yksikkö tulee myös olla aina verkkovirrassa, joten se ei sovellu tuonne ulkokäyttöön. Yksi ominaisuus, mitä tähän kaipaisin, oisi sellainen että ottaisi netin myös puhelimesta eikä tarvisisi olla Wifiä, mutta kun sisällä käyttää niin oikein jees laite.

avent itkuhälytin

Ja nuo kaksi halus tietenkin pelleillä kuvaan =)

avent itkuhälytin

Äidit – itkuhälyttimellä hommiin rauhallisin mielin <3

avent itkuhälytin

tai sit voi tietty käyttää elävää versiota haha

itkuhälytin

Yhteistyössä – Philips Avent

-Mari-

Kommentit

Mukana! 🙂

Mukana! Ja mukava olis meillä käytössä. 1-v kanssa itkarin on todella tärkeä ja korvaamaton ihan normiarjessa ja loma-aikana. 🙂

Todellakin mukana

Mukana ollaan! Tää vielä puuttuisi meiltä.

Super kätevää!

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!

Mukana!

mukana

Voih, joko tää loppui… Siirsin ja siirsin, aina instassa käydessä muistin. Tälle ois ollu tarvetta

Mukana vielä jos kerkeää!!😁

Mukana 🙂

Mukana, kyllä kuulostaa hyvältä 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa!
(jos vielä ehtii näin arpajaispäivänä osallistua)

…ja maili on sannamaaria91 (a) gmail.com 🙂

Mukana arvonnassa, olisi kätevä hevoshommissa😊

Mukana arvonnassa! olisi hyvä saada, ei näin opiskelijalla noin hienoihin varaa ole.. 🙂

Mukana arvonnassa! Meillä on itkyhälytin, mutta se on tolkuttoman huono, epäluotettava ja joutaisi roskiin.

Mukana arvonnassa! Meillä mummolassa on niin vanha hirsinen talo että ei kyllä millään kuulla vauvan itkua edes viereiseen huoneeseen joten häntä saa olla koko ajan vahtimassa. Nyt myös ostettiin mökki ja olisi ihana viettää välillä iltoja miehen kanssa laiturin nokassa istuskellen ja vauva saisi nukkua rauhassa sisällä, mutta kuulisimme heti jos hänelle tulisi hätä <3 Eli paljon olisi käyttöä tuollaiselle hälylle! bpamsi @ Gmail .com

Voi tuon mie haluan! Vauvamasu kasvaa ja vielä itkuhälytinkin puuttuisi. Kivan näköinen tämä ko vempele!😊

Mukana!

Mukana arvonnassa ☺

Ehdottamasti mukana! Meille syntyy lokakuussa kauan odotettu esikoinen ja kaikki hankinnat on jo tehty. Lukuun ottamatta itkuhälytintä, joten tämän voittaminen tarkoittaisi ”To get” -listan loppua 🙂

mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa.

Tämmöistä olen nyt haaveillut ja tälle ois jo heti käyttöä. On ollu tilanteita jossain ois jo tarvinut jo mutta ei raaskinut ostaa eli nyt ois makia voittaa tää itelle ja lasten kans kätevä

Mukana, ehdottomasti mukana!!

Mukana 🙂

OI! Vauva tulossa ja itkuhälytin viekö hankintalistalla! Meillä myös hevosia 🌹👍

Oi kun ois kiva!!!! Mukana ollaan!! 🙂

Mukana! Nää tulis vauvan kans tarpeeseen 🙂

Mukana ehdottomasti! Esikoista odotan ja hyvä itkuhälytin on vielä hankintalistalla! 🙂

Mukana arvonnassa! Kolmas tulossa ensi kuussa ja kaksi vanhempaa pitää sen verran kiireisenä että olis ihanaa kun uskaltais hetkeksi jättää vauvan torkkumaan johonkin!

Mukana arvonnassa 🙂

mukana arvonnassa!

Olen mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa. 🙂

Mukaan arvontaan myös 5 lapsen kanssa 😊

Mukana arvonnassa! Tarpeeseen tulisi ensimmäisen vauvan kanssa 😊

Mukana arvonnassa, ensimmäistäni odotan innolla ja rakkaudella. Tulisi tarpeen tuo.

ehdottomasti mukana arvonnassa!!

Mukana! Syksyllä saapuisi ”käyttäjä” 😄

mukana arvonnassa ehdottomasti

Mukana! 🙂

Mukana kilpailussa!

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana! Uudet hälyttimet tulisi niin tarpeeseen. Vanhat alkaa jo olla parhaat päivänsä nähneet.

Mukana arvonnassa☺️ Itkuhälytin tulisi todella tarpeeseen. Emme omista minkäänlaista hälytintä😄
minnahelmiina@gmail.com

Mukana arvonnassa! Tulisi tarpeeseen kyllä, meillä makkarit yläkerrassa ja pihatöitäkin riittää. Ihana lukea kirjoituksestasi, että jatkat reippaasti heppahommia ja muita askareita, vaikka vauva on pieni! Saat varmasti paljon energiaa touhuista 😊.

Mukana arvonnassa, sillä tämä elo-syyskuussa toivottavasti saapuvalta vauvalta vielä puuttuu

Mukana! 😊💛
Olisi niin paras ja ajankohtainen kohta syntyvän vauvan vuoksi.

marimerta@gmail.com

Mukana! Viimeisiä viikkoja viedään ja itkuhälytin vielä puuttuu, todella tarpeeseen tulisi, omakotitalossa ja isolla pihalla piisaa hommia vauvan unien aikana 🙂

Osallistun arvontaan. 🙂

Olisi tuikitarpeellinen, vanha toimii enää vain jos sitä hakkaa ensin pöytään 😀 ennen sille oli käyttöä niin että vauva nukkui ulkona ja äiti puuhaili sisällä mutta näin kesällä se on toisinpäin 😀 muksu nukkuu omassa sängyssä ja aurinkoisella kelillä äiti puuhailee ulkona. Tulevaisuuden kodissa missä on kaksi kerrosta, niin pääsee taas käyttöön.

Mukaan arvontaan! 🙂

Mukana arvonnassa! Meillä 2 viikon ikäinen vauva ja ei vielä olla ehditty hälytintä hankkimaan. Postiamarpalle at gmail.com

Osallistun arvontaan

Mukana arvonnassa. Hälytin tulisi todella tarpeeseen, sillä viimeisiä raskausviikkoja viedään eikä tällaista meiltä vielä löydy.

Olisi mahtava lahja serkulle.

Mukaan arvontaan kiitos.

Mukana!

mukana arvonnassa

Ehdotttomasti mukana arvonnassa 🙂 esikoisen laskettuun aikaan kolme viikkoa ja juuri tälläinen ollut haaveissa. Olemme lähes kaikki tavarat vauvaa varten joutuneet hankkimaan uutena,joten olisi lottovoitto voittaa itkuhälytin ja säästää edes hieman 🙂 iloista kesää 🙂

Tämä olisi kiva yllätys jos tämmöisen saisi. Meillä syntyy esikoinen marraskuun lopulla. Melkein kaiken ostamme käytettynä mutta itkuhälytin olisi kyllä kova uutena.

Esikoista odotetaan syntyväksi elokuun lopussa ja itkuhälytin on vielä hankintalistalla. Jos vaikka hyvä tuuri osuisi kohdalle tällä kertaa. Mukana arvonnassa😊

Mukana! Meidän nykyinen hälytin on mallia halpa, tuon mallin kanssa uskaltaisi touhuta kotitöitä lapsen nukkuessa eikä vain kuunnella puhelimen vieressä hiljaa että heräsikös se🙂

Ladattavalle itkuhälyttimelle olisi totisesti käyttöä uuden tulokkaan saapuessa pian 🙂 Mukana arvonnassa.

Mukana 😃

Mukana arvonnassa todellakin! Nyt tulisi tarpeeseen, tyttären LA on 22.8. ja juuri katsoin tuota että tämän itkuhälyyttimen haluan <3!!!

Mukana 😉 minimiehelle (kohta 2kk) tuollaisen huolisin mielellään.

Mukana arvonnassa.

Mukana! Meidän perheen iltatähti, rakas pikkuveli tarvitsisi tuollaisen. <3

Mukana arvonnassa! Tällä olisi juuri nyt käyttöä kaksi viikkoa vanhan pikkuneidin kanssa 🙂

Mukana

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana. Esikoinen elokuussa 1v ja marraskuussa tulee pikkusisko joten käyttöä löytyy.

Josko kolmas itkuhälytin toden sanoisi ja toimisi 😀 Mukana siis arvonnassa!

Mukana arvonnassa.

Mukana ehdottomasti! 🙂

Mukana arvonnassa myös! 🙂

Oi vaikuttaapa kätevältä! Mukaan arvontaan siis!

Mukana! Tulisi todella tarpeeseen tulevan pienokaisen kanssa 😊

Täällä maalla olisi tuollaiselle hälyttimelle kyllä käyttöä. Ei tarvitsisi aina kytätä ikkunan raossa tai ovella kuuntelemassa joko pieni heräsi.

Mukana 😊 Kahden alle 2-v:n kanssa tulisi tarpeeseen.

Mukana! Tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

Mukana! Meillä meni vanha itkuhälytin rikki ja tulisi tarpeen. 2-vuotias esikoinen nukkuu päikkärit sisällä ja 6 kk ikäinen sisko nukkuu ulkona. Asutaan omakotitalossa ja varjoinen paikka ei ole ikkunan vieressä, joten tarvitsee käydä aina välillä katsomassa nukutaanko vielä.

Osallistun 🙂

Osallistun arvontaan.

Mukana arvonnassa!:)

Mukana arvonnassa. Entiset itkuhälyttimet jo hajalla.

Voi että tää olis upee meijän tulevalle pikkuselle! 🙂 Esikoisella jo oltais tällästä hienoutta kaipailtu! -Nina ja tammivauva<3

Mukana :).

Itkuhälytin tulisi tarpeeseen tulevalle esikoiselle! Mukana siis!

Mukana arvonnassa! 🙂

Arvonnassa mukana! Kaikki muu onkin tulokast varte jo hommattu- la tämän kuun lopussa!

mukana!

Olisi varmasti köyttöä laskettuaika 11/16

Vaikuttaa näppärältä laitteelta, olis kyllä käyttöä

Mukana

Masuasukin kanssa pidetään peukkuja, että onni potkaisisi 🙂

Mukana! 👶🏽

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa , loppuvuodesta syntyy uusi asukki 🙂

Arvonnassa mukana! Täällä tuskaillaan ison masun kanssa (rv 41+6) ja näille olisi ihan lähipäivinä käyttäjä tulossa 😊

Mä oon jo hetken miettinyt itkuhälyttimen hankkimista, kun muutettiin vasta omakotitaloon ja vauva nukkuu täällä usein ulkona päiväunet. Oispa ihanaa, kun pystyis ite rauhassa vaikka tehdä kotitöitä sisällä 🙂

Mukana toki. 😊

Arvonnassa mukana!

Ehdottomasti mukana!

Niiiiin mukana! Ai miten oon juurikin näistä häläreistä haaveillut!

Mukana ehdottomasti! Esikoinen syntyy loppuvuodesta joten varsin tulee hyvään tarpeeseen 🙂

Osallistun ilolla.

Mukana!

Mukana arvonnassa. Vielä on tavaroita hankkimatta uutta asukkia varten, joka meille suodaan.

Mukana arvonnassa😊 Täälläkin kahden pienen kanssa olisi kyllä korvaamaton apu!

Mukana!

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana!

Mukana!

Tulisi meillekin tarpeeseen! Mukana arvonnassa ollaan 🙂

Mukana arvonnassa, kovasti tulisi hälytin tarpeeseen.

Mukana arvonnassa!

Osallistun! 🙂

Ehdottomasti mukana arvonnassa!😊

Mukana ollaan ja olisi todella kiva piristää avovaimoa jonka masussa tuleva poikamme!

Mukana!

Mukana ollaan 😀

Osallistun!

Tämä tulisi todella tarpeeseen meidän 3 kuukauden ikäisen pojan kanssa.

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana!😍

Mukana arvonnassa:-)

Mukana!! Pikkukakkonen tulossa ja esikoiisenki 1,5 v päikkäreitä helpottais kovasti. Äidin kannalta siis 😊

Hyppään mukaan arvontaan 🙂

Mukana! ☺️😍

Mukana 😊

Mukana arvonnassa! Vauvan laskettu aika on syyskuun lopussa 🙂

Mukana arvonnassa! Esikoinen syntyy lokakuussa.

Mukana arvonnassa! Itkuhälytin onkin ostoslistalla.

Mukana ehdottomasti! Meillä on vaan langallinen itkari, joka on vähän huono mökkireissuilla ja ulkona muutenkin. Langattomille ois suuri tarve 🙂

Mukana arvonnassa! Hälytin tulisi niin tarpeeseen. Esikoiselle hankittiin itkuhälytin, mutta sille tapahtui jotain ikävää ennen kakkosta eikä se sen koomin ollut käytössä. Mielessä on kyllä ollut, että ostaisin uuden, mutta usein listalla on muutakin. Nyt kun odotellaan mekosta voisi vihdoin olla aika sijoittaa hälyttimeen. Pääsisin paremmin hoitamaan isompien lasten kanssa eläimiä sillä välin kun pienet nukkuvat ja illalla kun koko tila nukkuu pääsisin viettämään omaa aikaa kangaspuiden parissa. Pieni maton pätkä on odottanut jo tovin tekijää 😊

Mukana, odotan esikoistamme 🙂

Edellinen vetelee viimeisiään, joten uusi tulisi erittäin tarpeeseen!:)

Mukana! L.a. 17.10

Mukana arvonnassa! 😊

Pienokaisen laskettuaika on syyskuun alussa, joten mukana ollaan! 🙂

Mukana! Esikoisen kohdalla hankintalista on melkoinen ja tämä lyhentäisi sitä edes vähän 😉

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa. Tulisi tarpeeseen tulevan vauvan kanssa 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana!😍tulisi todella tarpeeseen!itsellä laskettu aika elokuun alussa ja itkuhälytinrahat ei vielä aivan kasassa sillä tämä on harvoja hankintoja jonka aikoisin hommata täysin uutena sillä itkuhälyttimellä olisi päivittäin käyttöä😊

Minäkin haluan mukaan tähän arvontaan! 🙂 itkuhälytin on vielä hankkimatta ja tulisi kahden kuukauden päästä käyttöön 🙂

Mukana ollaan, poika 2kk ja vielä ollaan hälytintä vailla.

Voi tämä tulisi todellakin tarpeeseen. Olisi seuraava hankinta.

Mukana ehdottomasti! 🙂

Meille toi! Poika 5v.ja tyttö 2kk. Tulisi siis tarpeeseen meidän huusholliin.

Mukana! Vanha itkuhälyttimemme meni paripäivää sitten rikki ja on ollut kyllä ihan ehdoton tässä talossa. Isoveli nukkuu päiväunet sisällä ja pikkusisko ulkona niin puolin ja toisin on tarvittu:)

nita.ollitervo@gmail.com

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa!

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa!

Ehdottomasti mukana! 😊

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana!! La 15.9 🙂

Itkuhälytin tulisi tarpeeseen!

Mukana!

Mukana arvonnassa! Tulisi tarpeeseen! Lokakuussa laskettuaika, itkuhälytin on hankintalistalla 🙂

haluan olla mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa 😊

Arvonnassa mukana. Olisi kiva vauvalahjaksi. Meillä lapset nukkuneet päiväunet parhaiten ulkona vaunuissa ja itkuhälytin ollut ihan ehdoton juttu. Philips merkkinä hyvä. 10v kestivät omat hälyttimet ☺

Mukana.

Mukana😍

Oon niin mukana😊

Mukana! 😊

Mukana!
Huomenna pitäisi pikkuisen syntyä suunnitellulla sektiolla <3

Kuopukseni on nyt 2vkon ikäinen ja tämä olisi minulle yhtä korvaamaton kun minä kaikille tyttärilleni. Kun pienin nukkuu saan touhuta isompien tyttöjen kanssa eikä tarttis keskeyttää leikkiä ja pelejä että käyn vähän väliä kurkkimassa vieläkö vaavi nukkuu 🙂 kaikkonen.jenna@gmail.com

Mari Valosaari

Onneksi olkoon Jenna, voitit arvonnassa. Lähetän sinulle meiliä jotta saamme tarkemmat yhteystietosi

Meillä on esikoistyttären laskettuaika kuukauden päästä, ja itkuhälytin puuttuu vielä 🙂 Tulisi siis tarpeeseen!

Nyt on täydellinen arvonta ja kirjoitus! Olen kohta 4kk yrittänyt etsiä täydellistä itkuhälytintä syntyvälle esikoisellemme mutta en ole osannut päättää mikä olisi meille juuri se oikea. Akuilla toimivat yksiköt täytyy ehdottomasti olla joten tämä näyttäisi juuri täydelliseltä meille. Mukana siis! 👍👍
Jaana_na@hotmail.com

Mukana arvonnassa. Niin ihanaa kun vauvan unen valvominen onkin, on itkuhälyttimelle paikkansa arjessa. Enää tarvitaan että vauva todella nukkuisi päiväunet! 😀

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kotona on kohta puoli vuotias pikku herra ja olisi tarpeellinen myös meille 🙂

Mukana 🙂

Minä myös, mukana arvonnassa!

Mukana!

Ihana Mari ja ihana blogi 🙂 ehdottomasti mukana arvonnassa:) esikoisen pitäisi syntyä syyskuun alussa ja itkuhälyttimelle olisi käyttöä 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana kilpailussa 🙂

Ehdottomasti mukana!:)

Mukana 🙂

Mukana ehdottomasti!Tarpeen olisi täälläkin omakotitalossa, neiti 5kk nukkuu useasti talon takana/sivulla. Täytyy vähän väliä kurkkia,ikkunan läpi, joko vauva on herännyt..

Hei Mari!

On ihana lukea välillä blogiasi. Olet oikea super äiti 😉
Mukana arvonnassa. Kohta 8 kk ikäisen touhukkaan pojan äiti, jolla aika menee pojan ollessa hereillä täysin pojan kanssa puuhatessa, niinpä koti ja piha hommat jäävät päivä unien aikaan hoidettavaksi. Kummasti kotiaskareet helpottuisivat Itkuhälyttimen myötä 😉
tinzgu@hotmail.com

Ehdottomasti mukana, kauan odotettu esikoinen viimeinkin masussa kasvamassa ja itkuhälytin tulisi tarpeeseen.

Mukana arvonnassa! Tämä vielä puuttuu ja olisi todella tarpeellinen just tallihommia aatellen. Vauva syntyy Elokuussa <3

Mukana, syyskuussa laskettu eikä itkuhälytintä vielä ole

Voih, kylläpä tulis tarpeeseen tänne omakotitaloon 🙂

Mukana! Toisen La n. kuukauden päästä ja kyllä tää kapistus on ehdoton! Varsinkin nyt kun täytyy isomman kanssa päästä uloskin, vaikka pienempi nukkuu sisällä.
Ninnaaa93@hotmail.com

Mukana! Syyskuussa tulossa toinen, eikä esikoisen aikaa ollut koko itkuhälytintä. Nyt tulis tarpeeseen 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana

Mukana ollaan ehdottomasti!😍

Mukana arvonnassa🙂👍

Mukana! Tulisi todella tarpeeseen.

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa (:
3kk ikäinen tyttö ja asutaan omakotitalossa jossa itkuhälytin tulisi todellakin tarpeeseen. Harmi vaan kun nuo laadukkaat hälyttimet on vähän hintavia.
silja.pollanen14@gmail.com

Mukana!:)

Mukana ollaan, kiitos jälleen mukavasta postauksesta 💛

Mukana ollaan 🙂

Oi, ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Suurimman osan viikosta yksin kolmen lapsen kanssa. Ilman hoitoapua. Kyllä keinot on keksitty ja nyt vetelee itkuhälytin viimesiään ja päikkäriaika on ollut ainut siivous/pyykkäys/ruohonleikkuu ymsm aika ja nyt menee osa-ajasta vaunuilla tai sängyn luona juostessa.

Mukana 😊

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Elokuussa on laskettuaika ja tarpeeseen tulisi 🙂

Aurinkoista kesää ja kiitos rennon asiallisesta hyvänmielen blogista!

Mukana arvonnassa! 😊 Hyvää kesän jatkoa! 😊

Siskolleni syntyy vuoden vaihteessa hänen ensimmäinen lapsensa. Tahtoisin kovasti auttaa häntä valmisteluissa ja vauva-arjen pyörittelyssä! odotan innolla tädiksi tulemista! 🙂 s-posti: alinatellu@gmail.com

Tulis kyllä tarpeeseen, 2vk päästä laskettuaika 😍
Mukana siis arvonnassa 🙋🏼

Mukana arvonnassa tämäkin yhden 7viikkoisen ja yhden 3-vuotiaan äiti! 😊

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana ollaan 😊 syksyllä ois uus tulokas tulossa ja kovin tarpeellinen olisi kun kaksi muutakin lasta hoidettavana

Mukaan arvontaan! 🙂 tulisi erittäin tarpeeseen.

Mukana ehdottomasti! Omistan vanhan mallisen itkuhälyttimen johon en voi 100%luottaa! Toinenn lapsi tulossa joten tulisi tupla tarkoitukseen 🙂

Mukana!:)

Olisi kyllä hieno itkuhälytin tämä.

Mukana arvonnassa 🙂 Tulisi todella tarpeen 2kk ikäselle tytölle jotta uskaltaa enempi antaa nukkua ulkona ja itse samalla touhuta muuta esim sisällä. 🙂

Mukana arvonnassa. Tämä pääsisi heti käyttöön meidän pian 5kk vauvan kanssa.

Mukana! 🙂 minulle ja esikoiselle tulis tarpeeseen.

Mukana 🙂 esikoiselle ja äitille tulis tarpeeseen. 😉

Mukana 😊

Tulisi todellakin tarpeeseen! Täällä nuoripari on syyskuussa saamassa esikoistaan maaseudulla ja yksi huoli ja hankinta olisi pois harteilta kun olisi varmuus, että laadukas uusi itkuhälytin toimii niinkuin kuuluukin, esim. käytettynä hommatun sijasta. Hankintoja muutenkin esikoisen kohdalla enemmän niin tämä olisi ihana saada😊 eli mukana ollaan arvonnassa!

Ehdottomasti mukana 🙂 syyskuussa on syntymässä toinen lapsi. Tuleva isosisko 2v. kaipaa varmasti myös äidin kanssa kaksinkeskeistä aikaa kun vauva nukkuu.

Mukana arvonnassa. 2.5kk ja 2v lapset joten käyttöön tulisi varmasti!
teea_r@hotmail.com

Mukana! 🙂 olisi aivan ihana tulevalle toiselle lapselle 😊

Mukana arvonnassa. Toivotaan et arpaonni suosisi kerrankin 😊

Mukana arvonnassa😊

Mukana arvonnassa,esikoinen syntyy ensi kuussa toiminnaliseen perheeseen! 🙂 vinkeh@hotmail.com

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa 😊

Ehdottomasti mukana! Neljännen laskettu aika parin viikon päästä ja täällä maaseudulla tosiaan olisi kätevä, niin pääsee ulkohommiin ja puutarhan hoitoon vauvan nukkuessa!
marjovaisanen@live.fi

Mukana ehdottomasti! 😊

Mukana!

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa. Toinen lapsi syntyy marraskuussa ja tämä tulisi tarpeeseen. 🙂

irkku599@gmail.com

Mukana ehottomasti 🙂 Poika syntynyt huhtikuussa.

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kolmatta lasta täällä odotetaan ja kertaalleen jo myyty kaikki lastentarvikkeet.

Mukana! Tarpeeseen tulisi heti. iiddah @ live.com

Ehdottomasti mukana arvonnassa!
Kolmatta lasta täällä odotetaan ja kertaalleen jo myyty kaikki lastentarvikkeet.

Mukana arvonnassa! Mulla myös kaksi lasta ja itkuhälytin sano ittensä irti juhannuksena. Olis ihana tehä isomman kanssa jotain silläaikaa kun pienempi nukkuu 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana 😊

Oo! Ehdottomasti mukana 🙂

Mukana! ☺

Mukana! 🙋🏻

Meidän esikoinen syntyy marraskuussa ja itkuhälytintä ei vielä olekaan hankittu. Tää olis huippu, eli mukana arvonnassa! 🙂

Mukana! Uuden itkuhälyttimen osto olisikin eessä edellisten mennessä rikki viikarin käytössä. 😀

Olen ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 itkuhälytin tulee olemaan kätevä apu pian syntyvän vauvamme hoidossa varsinkin sitten kun mies palaa päivä/yöpainotteiseen työhönsä ja olen suurimman osan ajasta vauvan kanssa kahdestaan 🙂

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa..omat lapset ovat jo sen ikäisiä, että korkeintaan pitää kuulostella, milloin alkavat tytöissä juoksemaan ja niiltä reissuilta kotiutumaan..oiskin muuten hyvä idea tuo itkuhälytin siihen 😀 Mutta lapsuudenystäväni sai juuri esikoisensa, hänelle lahjaksi antaisin 🙂

Esikoiseni sain vajaa kahdeksan vuotta sitten, kakkonen tuli heti perään. En uskonut että itkuhälytin olisi vieläkin käytössä päivittäin, mutta ehdoton se on kun lapset nukkuvat kaksi kerrosta ylempänä kuin vanhemmat. Nyt kolmas tulossa ja vanha itkuhälytin alkaa olemaan loppu, tämä olisi täydellinen!

jenni.ahti@icloud.com

Voih kovasti tahtoisin tuon tulevalle pienelle <3 eli mukana arvonnassa 🙂

Ehdottomasti mukana!! Tulisi niin SUURESTI tarpeeseen elokuun vauvan kanssa! 😊😊

Mukana arvonnassa, näille olis kyllä käyttöä tulevan esikoisen kanssa❤️

Minä myös haluan mukaan 👶🏼💜

Mukana arvonnassa👌🏻 olisi niin mahtava meille niin pääsis tekeen pihahommia !:)

No ehdottomasti mukana ! Täällä 2-vuotias pojanviikari kaipaa kovasti aktiviteetteja kun 3 kk typy vie huomiota rinnalla yms. Kunnon itkari helpottaisi meidän arkea !

Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! Olisi ihan mahtava lahja serkun elokuussa syntyvälle pienokaiselle. ❤️

Mukana arvonnassa, sukuun syntynyt juuri pienet kaksoset joten tarvetta varmasti olisi <3

Ehdottomasti mukana 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa!☺️

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Tätä ei ole vielä hankittu 😉

Mukana arvonnassa <3

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana :))

Mukana arvonnassa 😊 lokakuu vauva tulossa😘

Mukana arvonnassa 🙂 !

Mukana arvonnassa!

Tarve olisi suuri!

Mukana myös! 🙂

Täällä olisi myös tarvetta itkuhälyttielle helpottamaan arkea 🙂

Mukana arvonnassa 🙂 Laskettuaika on 12.7 ja olisi enemmän kun tarpeen tälläinen itkuhälytin varsinkin kun täälläkin esikoinen saisi sitä kautta hieman enemmän äiti aikaa pihalla 🙂

Mukana arvonnassa! Esikoinen tulossa ja olisi todella käyttöä tuollaiselle 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana! Esikoinen tulossa ja itkuhälyttimelle tarve. 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! La ensikuussa 🙂

Mukana arvonnassa! 😊

Itse ostin jo uuden itkuhälyttimen vanhan tilalle, mutta haluaisin antaa tällaisen lahjaksi veljelleni. Heille on tulossa myös kolmas lapsi ja vanha itkuhälytin ei toimi.

Oi että. Tämä kyllä todellakin helpottaisi omaa arkea. Tällä hetkellä en ole pystynyt ko. Laitetta hankkimaan.
(sari_rama@hotmail.com)

Itkuhälytin tulisi todella tarpeeseen 😊

mahtava laite – tosi näpsäkkä!

Osallistun arvontaan.

Moikka! Itkuhälytin tulisi kyllä tarpeeseen. Asumme kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa, joten jo pelkästään sen vuoksi hälytin olisi varmasti kätevä apu. Tykkään itse touhuilla pihalla, joten kun lapsi nukkuu vaunuissa, olisi itkuhälyttimestä apua ”lisäkorvina”:)

Mukana!kahden lapsen kanssa tulis tarpeeseen!esikoisen aikaan ollut philips merkkinen,(joku vanha malli )oli todella epäluotettava kun ei välillä kuulunut mitään ääntä vaikka itki. Olis kiva nähdä mihin tälläinen uudempi versio pystyy kun kuopus tykkää paljon nukkua ulkona.

Mukana

Arvonnassa mukana 🙂

Kolmannen saatuani on joskus tullut mieleen, että pitäiskö hankkia joku itkuhälytin.

Mukana! 😊

Mukana arvonnassa, toista lasta odottaessa välillä jännittää ihan mihin kaikkeen sitä kykeneekään. Itkari kyllä mahdollistaa paljon!

Mukana arvonnassa 😊

Mukana 🙂

Mukana! 🙂 Auttaisi paljon tammikuussa äidiksi ekaa kertaa tulevan arkea.

Mukana ollaan! Hälytin ollutkin hankintalistalla jo tovin. 🙂

Mukana arvonnassa, tulevan beben kanssa tulisi varmasti tarpeeseen 🙂

Mukana arvonnassa, kesäkuussa syntyi kolmas lapsi ja tarpeeseen tulisi 🙂

Mukava olla mukana! 😊

Osallistun! Toinen vauva tulossa ja ainoa hankinta, mikä tällä kertaa pitää tehdä, onkin juuri itkuhälytin. 🙂

Frannie@live.fi

Mukana. Esikoinen syntyy piakkoin. 🙂

Mukana arvonnassa. :))

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa. Syyskuussa syntyy esikoispoika meille ja itkuhälytin puuttuu vielä meiltä tulisi käyttöön 🙂 T:Milla ( miltsu89@hotmail.com)

Mukana arvonnassa! 🙂

Osallistun!! 🙌

Mukana arvonnassa, tulisi tarpeeseen kun edellinen itkuhälytin tippui kivilaatoille ja hajosi 🙁

Osallistun arvontaan. Vauva syntyy lokakuussa, joten tulee tarpeeseen todella!

Mukana arvonnassa. Meijän nelilapsisessa perheessä tällä olisi varmasti käyttöä!

Mukana arvonnassa, itkuhälytin on kyllä arkea helpottava kapistus! 🙂

Mukana arvonnassa! Meillä tuottanut päänvaivaa se että monissa kohtuuhintaisista tarvitsee lapsen yksikkö olla verkkovirtaan kytkettynä 🙁 Meijän poika kohta 2kk!

Mukana arvonnassa, sillä itkuhälytin meiltä vielä puuttuu. Vauva nyt alle 2 viikon💕

Osallistun arvontaan😊 Ois todella kätevä tälle tulevalle pikku natiaiselle jotta saisin joskus touhuta esikoisenkin kanssa rauhassa..

Osallistun arvontaan. Syyskuussa vauvaa odotetaan saapuvaksi 🙂

Vähän on itkuhälyttimet kehittyneet esikoisen ajoilta! 😀 Mukana siis!
eplu @ luukku.com

Mukana ehdottomasti!!!tarpeeseen tulisi, kun edelliset on alkaneet välillä temppuilemaan eikä voi aina luottaa niiden toimintaan.

Tää olis kyllä just hyvä meille! Meiltä löytyy kyllä yks vähän rähjäinen itkuhälytin mutta olis kiva saada päivitystä ☺

Mukana arvonnassa! Tämä tulisi todella tarpeeseen – ollaan muuttamassa kerrostalosta rivariin jossa on OMA piha, ja olen samalla jäämässä lapsen kanssa kotiin kahden pitkiksi päiviksi.

Mukana arvonnassa! Tarvetta olisi, kun vauva syksyllä syntyy.

Mukaan arvontaan 😇

Mukana arvonnassa! 🙂

Osallistun myös arvontaan 🙂 aminelly666(a)hotmail.com

Arvonnassa mukana ehdottomasti! 🙂

Ehdottomasti arvonnassa mukana ja samalla onkin oiva hetki kiittää sinua ihanan hyväntuulisesta blogistasi. Aurinkoista kesää <3

Arvontaan mukaan!

Siskon 15 vuotta vanhat hälyttimet ois ehkä aika päivittää.. turvallisuuden ja varmuuden vuoksi haluaisin näillä hetkillä syntyvälle esikoiselleni jotain uutta ♡

Mukana arvonnassa :))

Mukana arvonnassa! Meillä ensimmäinen raskaus ja kun selvisi että kaksoset tulossa, niin aika pian tajuttiin että se tarkoittaa myös tupla rahanmenoa. Eli tulisi tarpeeseen jos jotain vaikka voittaisi ja saisi ilmaiseksi😊

Osallistun arvontaan 🙂

Oi vanha alkaakin olemaan tiensä päässä joten kelpaisi meidän tulevalle talvivauvalle 😃

Ilman muuta mukana arvonnassa! 🙂

Arvonnassa mukana! 😀 tässä vielä masu pystyssä puuskutellaan, laskettuun 3 viikkoa enään. ♡ pieni tuloisena tulevan prinsessan tarvikkeet on hankittu kirpputoreilta ja tuttavien antamina, joista olen todella tyytyväinen ja kiitollinen. Olisihan se kiva saada joukkoon jotakin uuttakin ja hälytin tulisi todella tarpeeseen tulevalle esikoisellemme. ♡

Tulisi ensinmäiselle lapsellemme niin tarpeeseen, eli ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Ehottomasti mukana. Laskettuun aikaan 5 viikkoa 🙂

Mukana ehdottomasti. Esikoisen laskettu aika lokakuun alkupuolella. 😊

Mukana

Ehdottomasti mukana!

Mukana arvonnassa! 🙂

Ilmanmuuta mukana. Arjessa, kun touhuaa mukana myös 4,5vuotias, niin kokoaikaa ei vierellä ehdi unta valvomaan. Tämä keventäisi äidin mieltä huomattavasti.

Mukana 🙂

Mukana! Saisi rauhassa olla esikoisen kanssa ettei tarvitsisi koko ajan seurailla myös pienokaista 🙂
killerqueen_88@hotmail.com

Mukana ehdottomasti arvonnassa!

Mukana! Toinen lapsi tulossa syksyllä, nii tää helpottais varmasti paljon 🙂

Ehdottomasti mukana! Ollaan niin yritetty miettiä, että miten tietäs onko vauvalla sopiva lämpötila nukkua ulkona vaunuissa ja tällähän se hoituis täydellisesti! 😊
piiajarosa@hotmail.com

Mukana arvonnassa! 🙂
Esikoisen pitäisi syntyä lokakuussa ja omakotitalossa olisi tästä vain hyötyä.

Mukana!

mukana

Mukana!

Mukana

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!

Mukana 😊

Mukana ollaan!😍

Mukana!!! 🙂 tänne tulossa pienokainen marraskuussa 🙂

Mukana! Terkuin 2kk poikavaavin äiti!

Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! Itkuhälytin on kyllä ollut meillä kovassa käytössä jo kolme vuotta ja on edelleen tarpeellinen.

Mukana arvonnassa! Tämä tulisi todella tarpeeseen joulukuussa syntyvän pienokaisen kanssa.

Mukana 🙂 Ei olla ehditty hankkia ja tulisi tarpeeseen,kun vauva nukkuu uniaan alakerrassa ja oveakaan ei voi auki jättää.

Olen mukana arvonnassa, olisi todella aika päivittää nuo kirpparilta ostetun antenni luurit!!

Vautsi, kuulostaapa mahtavalta laitteelta! Iso peukku tuosta lämpötilamittarista. Ehdottomasti mukana arvonnnassa! 🙂

Todellakin tämä tulisi tarpeeseen syksyn ja vauvan saapuessa!

Olisi mahtavaa saada tällainen -erittäin tarpeellinen!

Mukana arvonnassa! Jo toisen itkuhälyttimen hajottua..

Mukana, meillä 1kk vanha neiti jolle tulisi tarpeeseen 🙂

Mukana kokeilemassa onneani uuden perheenjäsenen puolesta, baabe hoitaa osallistumisensa vatsasta käsin 🙂

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa! Tää ois hyvä kun tossa on toi lämpömittari, ei tartteis arvailla että onko vaavilla sopivat oltavat vaunuissa.

Ehdotomasti mukana! Esikoinen syntymässä lokakuussa ja moinen kapistus puutttuu. Olisi välttämätön omaan kaksikerroksiseen kotiin sekä mummula reissuille 🙂

tulisi tarpeeseen, eli mukana! 🙂 sähköposti on elina.eskeli(@) hot mail.com

Ehdottomasti mukana. Tarpeeseen kyllä tulisi ☺

mukana, olis kovasti tarvetta.

Mukana arvonnassa.

Voi, että todellakin mukana arvonnassa! Itkuhälyttimet niin kalliita jos haluaa löytää seillaisen missä molemmat puolet toimii myös pelkällä paristolla!

Ehdottomasti mukana! 🙂
Pienituloisena 4 lapsen äitinä helpottais kyl arjen pyöritystä kovasti kun olisi tollanen hienous! 🙂
Sähköpostini on johanna.m.appelblom@gmail.com

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana 😊

Mukana arvonnassa.

Mukana! 🙂

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Oon ihan täysillä mukana tässä arvonnassa! Meille esikoinen (♡) tulossa syyskuussa ja itkuhälytin yhtenä puuttuvista hankinnoista.

Mukana olen.Kyllä helpottais paljon arkea.Lasten nukkuessa voisi rauhassa tehdä vaikka puutarhahommia.Tämän avulla voisi myös kaksosia nukuttaa omassa huoneessaan päivisin.Nyt nukkuvat päikkärit alakerrassa,jotta kuulen heidät.(nukkuvat eri aikaa)

Mukaan, kiitti! Tuohan olisi tosi näppärä kapistus 🙂

Mukana arvonnassa. Tarpeeseen tulee.

Mukana kuin pukama!
Olishan tää kivempi kuin edellisellä pallerolla olleet versiot. Ne ku ovat radiopuhelimet itkuhälytintoiminnolla, joissa on jopa 5km kantama! Miehen toive. Kävi usein kesällä -13 kalassa järvellä. ”Tällä voit sit huhuilla mulle ku ruoka on valmista” Jep jep. Saattoi unohtua huhuilut muutaman kerran… Eniveis. Nyt olis kyllä kiva jos olis ihan OIKEE itkuhälytin. Mutta onneks vauva nro 2 syntyy vasta elokuussa, niin ei mene koko kesää taas radiopuhelimessa, jos onni ei meinaan mua suosi 😀

Niin ja siis se s-posti kun ei näy ilmeisesti jos ei sitä kommenttikenttään kirjoita…. :E
minnkorp@gmail.com

Mukana ollaan ! 🙂 itkuhälytin on lähiaikoina lähdössä tilaukseen joten ehkä odottelen vielä pariviikkoa jos onni suosii tässä 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa.
Tulisi tarpeeseen , meille syntyi tyttö 22.6.16 🙂
susalep87@gmail.com

Mukana ollaan!

En ollut ajatellut itkuhälytintä heti hommata, mutta tähän kannattaa kyllä osallistua,kun niitä lapsenvahtejakaan ei ole. 🙂
Vauva syntyypi elokuun alussa.
villaemmassa@gmail.com

Mukana! Heinäkuussa syntymässä vauva.:)

Mukana 😊 Kestääkö tämä Itkuhälytin pakkasta. Voiko siis käyttää talvella ulkona?

Kokeillaampa onnea arvonnassa, tarve olisi loppuvuodesta!

Ehdottomasti mukana!Lokakuussa syntyy kolmas lapsi ja itkuhälyyttimiä ei enää ole tallessa.

Tulis kyllä tarpeeseen! Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa!😊

Mukana arvonnassa! Toinen lapsi tulossa elokuussa ja edellinen itkuhälytin toimii vähön miten sattuu..

Mukana arvonnassa😍

Mukana ollaan!😍

Mukana. 🙂

Mukana

Ehdottomasti mukana,marraskuussa vauva tulossa ❤

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Meille toi!

Mukana!

Mukana. Vauva 2kk ja uusi itkuhälytin olisi tarpeen kun käyttää koiria iltapissillä vauvan nukkuessa, tekisi pihahommia tai touhuaisi isompien sisarusten kanssa.

Mukana! 🙂

Mukana ollaan! Pikkukakkonen tulossa ja tällä hetkellä 2v:llä ei hälytintä ole. Helpottais kummasti pihahommien tekoa kun ei tarvis koko ajan rampata sisällä kuuntelemassa 😀

Meillä on lainassa itkuhälytin joten olisi ihanaa saada oma. Elikkäs mukana ollaan !

Mukana ollaan ehdottomasti! 😍

Esikoisen 3kk kanssa mukana arvonnassa😍

Esikoisen 3kk kanssa mukana arvonnassa 😍

Mukana!!☺️

2kk pikkuvauvan kanssa mukana ❤

Mukana!

Mukana! 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Mukana!! 🙂

Esikoinen syntyy syksyllä ja näille olis niiiiiin tarvetta! <3

Mukana arvonnassa!

Mukana! Kotoa löytyy touhukkaat 11kk ja 3v. 🙂 Menis päikkäriapuna kuin myös hiekkalaatikkovahtina takapihalla, kun tarvii ite vaikka laittaa ruokaa samalla.

Mukana arvonnassa!

Mukaan arvontaan, esikoinen tulossa 🙂

Mukana arvonnassa. Esikoisen laskettu aika tänään 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa!Toinen lapsi syntyy kohta,joten tulis tarpeeseen.

Mukana! Talk back-toiminto olisi huippua meidän 1v:lle 😊

Mukana! Täällä esikoinen syntyy päivänä minä hyvänsä (39+3 tänään) ja hälyttimiä ei vielä ainakaan löydy joten tarpeeseen tulis 🙂

Mukana! Esikoinen saapuu kolmen viikon sisällä luoksemme, olisihan tuo todella kätevä.

Mukana arvonnassa! Elokuussa tulis pienoikainen ja ois arvokas apu:)

Mukana arvonnassa. Esikoinen tulossa syyskuussa. Yksin jään lapsen kanssa, joten tässä olisi iso apu.

Mukana arvonnassa! Esikoinen onkin syntymässä tässä kolmen viikon sisällä joten tulisi todellakin tarpeeseen 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa. Tulisi todella tarpeeseen! 🙂

Vauva tulossa ja ei ole hälytintä, joten tulisi tarpeeseen. Edellisen kanssa ei myöskään ollut hälytintä ja hieman hankalaahan se oli

Mukana, meille esikoinen tulossa 🙂

Mukana. Uusi vauva tulossa ja vanha hälytin kaipaa päivitystä.

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa!
Kovasti olisi tarvetta uusi itkuhälytin koska meidän vanha ei aina toimi ja on huonossa kunnossa.

Mukana.

Mukana 🙂

Mukana! Esikoinen tuloillaan tällä viikolla 🙂

Mukana minäkin. Kaksi hipsuvarvasta on ja kolmas kovasti toiveissa. Meillä on vanha Aventin itkuhälytin. Siinä johdon liittimessä (tai mikä onkaan) on kosketushäiriöitä, eli uusi olisi todella tervetullut 🙂

Mukana! Meillä oli pojalla tuollainen se aiempi versio ja oli kyllä paras:) Nyttemmin hajonnut eikä kyllä vauvaakaan mutta lahjaksi antaisin ystävälle. <3

Mukana =) ! Toista lasta yritetään ja nyt asutaan isossa omakotitalossa jossa hommaa riittää myös pihalla 😉

Arvontaan mukaan.hyvää kesää ja kaikkea hyvää perheellesi!

Mukana arvonnassa! Todella tarpeen tulisi😊

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa. Yksinhuoltajana saa usein olla ”jokapaikan höylä” eikä mummoakaan aina kehtaa hätyytellä avuksi 🙂 erityisesti pihahommissa ja siivotessa tuosta olisi iso apu!

Mukana,laskettu olisi kk päästä ja itkuhälytin vielä uupuu koska en osaa millään päättää minkälainen sen olla pitäisi

Mukana! Tulisi tosi tarpeeseen esikoisen kanssa, niin uskaltaisi käydä suihkussa päiväunien aikana ☺️

Mukana ollaan! 🙂 Odotan esikoista.

Mukana!

Mukana😊😍

Mukana minäkin! :)Toinen pikkuinen kasvaa masussa ja toinen tuhisija sängyssä. <3

Mukana. Meidän itkuhälytin on tosi huono, tulisi tarpeeseen 🙂

Hyvä blogi 😊
Arpaonnea etsimässä…

Mukana!!

Mukana! 🙂 Tulisi niin tarpeeseen!

Mukana! Tarpeeseen tulisi kuusiviikkoisen esikoisen kanssa:)

Mukana ehdottomasti! Tulisi tarpeeseen nyt 4 viikkoisen pienen kanssa <3

Mukana!

Mukana ehdottomasti!! 😊👏

mukana arvonnassa😊

Mukana ollaan 🙂

Mukana, tulisi tarpeeseen marraskuussa syntyvälle esikoiselle 🙂

Mukana! Itkuhälytin vielä hankkimatta, la lauantaina 😃

Mukana arvonnassa!

Arvonnassa mukana! Tulisi tarpeen kun on kaksi ihan pientä ❤

Mukana arvonnassa. 😊

Voi, miten tulisi tarpeeseen!

Mukana arvonnassa! 🙂 Meidän vauva on jo parikuinen, mutta vieläkään ei olla itkuhälytintä hommattu. Tuohan vaikuttaa tosi kätevältä peliltä, joten kelpais tänne! 😀👍🏻

Mukana arvonnassa 🙂 pari kuukautta laskettuun aikaan.

Mukana 🙂 meidän itkuhälytin on ihan huono 🙁

Voi ITKU kun tulis meille tarpeeseen! Liian usein joudun sanomaan kolmivuotiaalle isosiskolle että ”ei pysty” kun ei ole itkuhälytintä 🙁

Ps. Sulla on kiinnostavin blogi kaikista, niin ajankohtainen minulle 🙂

Mukana ☀️

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa.

Arvonnassa mukana!

Mukana 🙂

Mukana! Olisi ihana päästä suihkuun päiväunien aikaan.

Mukana

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana!

Voi mahtava, tämä me tarvittais 😃 Mukana arvonnassa!

Mukana!☺

Ehdottomasti mukana! 🙂

Mukana 🙂

Mukana! Elokuussa syntyvälle lapselle!😊

Mukana!😊 olisi mukava saada elokuun lopussa syntyvälle lapselle.☺

Mukana, saisi vanhojen rikkinäisten tilalle uuden ennen toisen pienokaisen tulemista!

Mukaan arvontaan. 🙂 meillä juuri remontti käynnistymässä ja ois suuri apu kun voisin jeesailla miestäni aina tarpeen vaatiessa. Sanni vauva piakkoin 6kk

No sattuipas arvontapäivä niin likelle meidän kakkosen laskettua (15.7.) jotta pakko kokeilla onneaan 🙂 esikoiselle saatiin mieheni veljeltä lainaan itkuhälytin ja oman hankinta vielä edessä. Ä

Tuohan olisi varmasti todella käytännöllinen tulevan esikoisen kanssa. Mukana siis arvonnassa!

Arvontaan! 🙂

Mukana.. Tulis tarpeeseen 8viikkoosen pojan kans. 🙂

Mukana arvonnassa! Blogisi on ihanan aito ja todellinen ☺

Mukana arvonnassa! itkuhälytintä tarvittiin jo esikoisen aikana ja vielä enemmän toisen lapsen kanssa. Harmi vaan että se itkuhälytin on mennyt rikki, nyt kun kolmas tekee tuloaan on siis itkuhälyttimen hankinta edessä.

Mukana arvonnassa 😊

Mukana! Esikoisen aikana ei paljon ollut tarvetta, mutta uskon että nyt kakkosen kohdalla tilanne tulee olemaan eri! 😀

Mukana ollaan.

Mukana arvonnassa 🙂 Haluaisin auttaa siskoani, joka juuri juhannuksena sai kaksostytöt. Heillä riittää vipinää ja vilskettä, kotona ennestään 5v ja 7v pojat, jotka pitää äidin että isän kädet täynnä töitä. 🙂
m.wiinikainen@gmail.com

Mukana 🙂

Nyt olisi tarvetta joka lähtöön kun 3 lasta tarvisi vahtia ja vanhin täytti juuri 3 🙂 ja nuorin pari vko vanha.

Mukana, tulisi todella tarpeeseen 3 kuukauden ikäisen vauvan nukkuessa ulkona vaunuissa!

Mukana 🙂

Mukana! Pian on tarvetta!

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa!! Vanha itkari sanoi sopimuksensa irti juhannuksen aikana. Nyt olisi kova tarve uudelle<3

Mukan!!
Meillä on radoipuhelimet ollu itkareina mutta niistä meinaa veto loppua.

Osallistun arvontaan! Kolmen lapsen kanssa sitä voisi käyttää monessa tilanteessa. 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana:)

Ehdottomasti mukana 😊

Mukana arvonnassa 😃

Itkuhälyttimestä on varmasti apua, jos vauva suostuu nukkumaan päivällä.. toivotaan siis, että tämä on sellainen taikalaite, joka auttaa 🙂