Yleinen
26.5.2016

Imetys ja silikonit

Imetys ja silikonit

Onnistuuko imettäminen, jos on silikonirinnat? Voiko silikonien kanssa imettää? Tuleeko maitoa normaalisti, kun on implantit?

imetys ja silikonit mari valosaari

Näitä kysymyksiä on mulle esitetty todella monta kertaa, jopa lääkärin toimesta. Mikä tietenkin on ihan hyvä kysymys koska voisihan jotain olla viallakin. Mä oon avoimesti kertonut, että mulla on silikonirinnat. Otin ne 21-vuotiaana itseäni varten. En tuntenut oloani naiselliseksi ilman rintoja ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Kaikille nuorille jotka miettii rintojen suurennusta sanon että voitte tehdä sen jos teette itsenne vuoksi ja odotatte mielellään siihen saakka, kun olette lähemmäs 20-vuotiaita. Vanhemmille sitten pelkästään kunhan teette sen itsenne ettekä kenenkään muun vuoksi.

Mutta onnistuuko se imettämien? Mulla on ainakin onnistunut ja vieläpä todella hyvin. Mulla on myös monta ystävää joilla on silikonit ja heillä imetys on myös sujunut. Toistaiseksi en ole törmännyt keneenkään jolla implantit olisivat olleet imetyksen esteenä. Toki se voi olla mahdollistakin, mutta oletan sen olevan harvinaista.

Tällä kertaa maito nousi rintoihin kunnolla vasta keskiviikko iltapäivänä vaikka vauva syntyi jo sunnuntai-aamuyöstä. Tuo aika tosin taitaa olla aika yleinen maidon nousulle. Milan kans maito nousi jo oisko se ollut toisen yön jälkeen. Mulla on niin huono muisti että en muista oliko ensimmäisen vai toisen yön jälkeen, mutta varman päälle sanottuna toisen yön =)

Nyt siis hetken aikaa ehdin jo miettiä tuleeko maitoa tällä kertaa laisinkaan. Poika roikkui ensimmäiset vajaa neljä vuorokautta lähes taukoamatta rinnalla ja onneksi roikkuminen tuotti tulosta ja maitoa alkoi tulemaan. Ja tietenkin sitten kun sitä alkoi tulemaan poitsu veti illalla itsensä täyteen ja nukkui yli 4 tuntia putkeen. Moni ajattelee varmaan että oi ihanaa nyt äitikin pääsi siis nukkumaan, no ei päässyt kun oli tissit niin täynnä maitoa.

Heräsin siihen kun rintoja särki todella kovaa. Ne oli niin täynnä maitoa kun vaan olla voivat. En raskinut kuitenkaan herättää vauvaa ja odotin tuskaisena, että hän heräisi. No ei herännyt ja ensiavuksi menin lämpimään suihkuun ja annoin maidon valua pois. Se ei tuntunut juurikaan auttavan ja päätin ottaa oikean avun käyttöön. Ensimmäisen kerran rintapumppu pääsi käyttöön siis hyvinkin pian. Pumppasin manuaalisella rintapumpulla molemmista rinnoista hieman pois ja sitten helpotti. En kuitenkaan halunnut pumpata liikaa ettei maitoa tulisi vain enemmän ja enemmän. On aina parempi että rinnat tottuu tuottamaan maitoa sen verran kuin lapsi sitä tilaa, mutta luojan kiitos myös pumput on olemassa.

Avent käsikäyttöinen comfort -rintapumppu mikä mulla on, on todella helppokäyttöinen (jotkut kutsuu myös manuaalinen rintapumppu). Mä en olettanu että oisin tarvinu pumppua vielä joten sillon yöllä se oli vielä paketissa, mutta sepäs ei ollut muuta kuin paketti auki, pumppuosa pulloon kiinni ja pumppaamaan. Pulloa ei oltu tietenkään siis pesty joten se maito meni sitten ”hukkaan”, mutta apu mitä kaipasin löytyi.

Ja apua olisi nyt tarjolla teillekin, saan arpoa yhden manuaalisen rintapumpun. Joten jos haluat tämän kyseisen pumpun, niin kommentoi halusi olla mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 9.6.2016.

philips avent käsikäyttöinen comfort rintapumppu

Jos joutuu pumppaamaan paljon, suosittelen sähkökäyttöistä pumppua. Tämä sähkökäyttöinen 2-osainen comfort -rintapumppu on kätevä koska se toimii sekä johdon kanssa että paristoilla joten pumppailu sujuu lähes missä vain.

philips avent sähkökäyttöinen rintapumppu

Joskus voi käydä kuten ystävälleni että vauva ei hyväksykään tissiä vaan haluaa ruuan ainoastaan pullosta. Ystäväni siis pumppaa maidon pulloon ja antaa pullosta vauvalle (hänellä oli just tämä Aventin pumppu ja kehui toimivan tosi hyvin). Alkuun hän oli käyttänyt käsikäyttöistä pumppua mutta hyvin pian oli ostanut sähkökäyttöisen. Ja ymmärrän kyllä miksi =) (sähköinen tai ei, tähän kohtaan hatunnosto hänelle ja muille äideille jotka jaksavat pumpata, onhan se tavallaan tupla duuni kun ensin pumppaat ja sitten lämmität maidon ja syötät, helppoa olisi siirtyä pelkkään korvikkeeseen, tsemppiä pumppailuun <3 ) Milan aikana mäkin jouduin pumppaamaan tosi paljon koska maitoa tuli niin super paljon. Usein pumppasin n. 40ml pois ensin ja sitten vasta Mila söi ja silloin käytin sähkökäyttöistä. Ylimääräinen maito kannattaa esim. pakastaa niin on sitten omaa maitoa kun tulee hetki että vauva jää hoitoon. Mulla maitoa tuli sillon siten että sitä jäi itselle jemmaan ja lisäksi yhden ystäväni tytär sai maitoa kun hänen oma maidontuotanto loppui.

Philips Avent rintapumppu

Ja ainakin toistaiseksi täällä mennään sillä niin kutsutulla lapsentahtisella menetelmällä, tissin saa huuleen kun pikkuisenkaan poika sitä hamuaa =) Jossain kohtaa myöhemmin sitten ehkä vähän tarkempia ruoka-aikoja, mutta ottakoon herra nyt sen mitä haluaa ja milloin haluaa, olen täällä häntä varten <3

Maitoa tulee niin että välillä on vauvan naama täynnä roiskeita, siitä on ollut haastavaa saada kuvaa, mutta sain tämän jotenkuten ikuistettua. Meidän pieni maitoposki <3

Yhteistyössä Philips Avent

imetys

imetys

-Mari-

Kommentit

mukana

Osallistun arvontaan 🙂

Eikun tämähän arvottiin jo…

Mukana.

Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi toukokuussa eli rintapumppu tulisi meille heti käyttöön!

mukana

Mukana.

En suosi muoveja silikoneja kehossani. Mukana arvonnassa.

kokemukset tiedän että voi imettää mukana arvonnassa

Kiva kirjoitus ja upea palkinto!

Osallistun siis arvontaan 🙂

Osallistun arvontaan.

Osallistun arvontaan, laskettu aika heinäkuun lopulla! ☺

Osallistun arvontaan! La 18.6💪❤

Mukana arvonnassa

Mukana:)

Mukana arvonnassa!

Mukana! La lokakuun lopulla ❤

Mukana 🙂

Mukana💙

Mukaan arvontaan. Tulisi tarpeeseen 🙂

osallistun

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana arvonnassa. Esikoinen syntyi kuukausi sitten ja pumppu on ollut erittäin suuri pelastus. Ystäväni saa pian lapsen ja pumppu olis lahja hänelle tavallisten lahjojen lahjojen kuten vaatteiden sijaan. Tykkään yrittää ostaa aina tarpeellista ja hieman erilaista lahjaa kuin muut. Pumppu olisi siis täydellinen. 🙂

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa, LA 7.8. 🙂

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa <3

Mukana arvonnassa!

Ehottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Ehdottomasti mukana! 🙂 tulisi tarpeeseen.. Laskettu aika lokakuussa ja rintapumppua ei olla vielä hankittu 🙂

Mukana! Esikoista odotellaan

Mukana! Oma pienokainen noin9 kk päästä ☺

Mukana 😍😍

Mukana ollaan!:) esikoisen la on 17.8

Mukana arvonnassa!
Esikoista odottelen ja just äsken googlailun perusteella tulin siihen tulokseen että tää kyseinen pumppu olisi se varmin valinta, sitten sattumalta törmäsin tähän ☺

Mukana arvonnassa :)! Esikoisen laskettu aika 19.6 ni tulis käyttöön :))

Haluan mukaan arvontaan! Kaksoset tulossa maailmaan suunnitellusti sektiolla juurikin 9.pvä. Pumppu vielä puuttuu ja tulee kyllä tarpeeseen, vois olla turhan rankkaa lapsentahtisesti kahta imettää. Pumpun ja pullojen avulla pääsee isi mukaan ruokintaan ja äiti välillä unille.

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! 🙂 Laskettuaika lähestyy, eikä rintapumppua olla vielä hankittu.

Osallistun arvontaan, olisi kiva lisä tuleviin babyshowereihin 🙂

Hei! Kiva,lukea avointa kirjoitelmaasi. 😊😊Olen mukana arvonnassa. Olisi tarvetta rintapumpulla. Lask.aikaan on enään vajaa kk.

Mukana arvonnassa! Eka tulossa toivottavasti alle kuukauden sisään 😊 Just tää pumppu ollut harkinnassa.

Mukana arvonnassa 🙂

Osallistun arvontaan! Tuo vempelettä en vielä ole ehtinyt ostaakaan ja sitä toivottavasti tarvitaan jo reilun kuukauden kuluttua 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! Pikku kakkonen syntymässä heinä-elokuussa 🙂

Osallistun arvontaan! Aurinkoista kesää perheellenne 🙂

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa! 6 kuukautta pitäisi vielä masuasukin saapumista odotella ja tämä olisi kiva aloitus vauvahankintoihin.

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Imetin esikoistani 8 kk enkä tullut missään vaiheessa hommanneeksi rintapumppua, mietin, että se on turha ja kallis ostos. Se olisi kyllä tullut tarpeeseen monet kerrat, kärsin rintatulehduksestakin viisi kertaa. Luulen, että pumppu olisi auttanut niissä tilanteissa..
Nyt odotan kuopusta, ja hankintalistalla on ehdottomasti kunnon rintapumppu!

Mukana arvonnassa, ehdottomasti!! Tuon pumpun olenkin ajatellut hommaavani. 🙂

Mukana. Tän hetkinen pumppu vanha ja vaikeakäyttöinen.

Mukana arvonnassa. Pian pitääkin alkaa pumppailemaan, koska raskausdiabetes.

Mukana! Ihana maitonaama 🙂 itse en tykkää sähköisestä rintapumpusta ollenkaan. Käsikäyttöinen tuntuu ”tehokkaammalta”.

Mukana arvonnassa! 🙂

Osallistun! Esikoista odotellaan ja kaik muu paitsi rintapumppu ja itkuhälytin löytyy. 🙂

osallistun!

Oi, tämä tulis varmasti tarpeeseen, laskettuun aikaan alle kuukausi. Toivon todella, että imetys onnistuu 🙂

Osallistun arvontaan! Laskettu aika häämöttää vajaan kuukauden päässä!

Mukana myös

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa

Mukana!

Mukana! o/ Pikkukakkosta odottelen saapuvaksi joskus nyt kesäkuussa.. 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana

Mukana arvonnassa!! 😊

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana!! 🙂

Tahtoo mukaan arvontaan 😉

Mukana myös! 😊

Mukana!

Osallistun arvontaan 🙂

Mukana arvonnassa.

mukana arvonnassa 🙂

Mukana!:) Ihan kohta toivottavasti täälläkin tarpeellinen!:)

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana, itsellä laskettu aika juurikin 9.6. joten tulisi sopivasti tarpeeseen!

Mukana! Ihan kohta olisi käyttöä!!!

Mukana myös

Mukaan arvontaan, omistan sähkökäyttöisen pumpun, mutta se on vaikeaa ottaa reissuun mukaan, manuaalinen toimisi paremmin! 🙂

Mukana 🙂

Osallistun pumpun arvontaan.

Haluan olla mukana arvonnassa ☺Tämä tulisi tarpeeseen loppukesästä.

Mari Valosaari

Hei Anu, onneksi olkoon. Sinä voitit rintapumpun itsellesi!

Osallistun=)

Osallistun arvontaan ☺ odotetaan ensimmäistä, kuukausi vielä ❤❤

Ehdottomasti mukana!

Mukana ollaan

Osallistun arvontaan! Esikoista odotan loppumetreillä, ja mies otti eilen illalla puheeksi rintapumput. Kuulemma sellainen pitäisi olla että pääsee mamma urheilemaan ja rentoutumaan yksin 😀 <3

Mukana! 🙂
15.4 syntyi ihana poika. Jossain välissä voisi raskia käydä omillakin menoilla, niin pumppu helpottaisi.

Imetys <3 Ehdottomasti mukana ollaan!

osallistun

Mukana arvonnassa! 🙂 Tämä olisi mahtava saada! Esikoisen LA elokuussa, ja paljon tavaroita hankkimatta, rintapumppu mukaan lukien!

Mukana! 🙂

Osallistun arvontaan 🙂

Mukana arvonnassa.

Osallistun arvontaan. Ystäväpiirissä on muutama pikkuinen syntymässä kesän aikana ja varmasti menisi pumppu tarpeeseen. Itselläni tarvetta todellakin oli kun oma poikani syntyi. Pumppasin maidot pulloon, sillä poitsu ei osannut imeä rinnasta.

Osallistun arvontaan! Esikoisen kasvaessa hävitin rintapumpun ja nyt sellaista taas tarvittaisiin. Marraskuussa laskettu aika!

Osallistun arvontaan. Esikoisen laskettu aika joulukuussa! Jännittää kovasti!! Kaikki tuntuu uudelta ja ihmeelliseltä.

Mukana arvonnassa

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa

mukana arvonnassa

Mukaan arvontaan. Esikoisen aikana pumppu tuli todella tarpeeseen ja uskon, että kohta koittavalla toisella kierroksella varmasti myös 🙂

Mukana arvonnassa😊

Mukana arvonnassa 😊

Mukana arvonnassa!! 🙂

Mukana

Mukana arvonnassa.

Hei kerrotko vähän ruokavaliostasi, kun varmasti energiaa kuluu liikuntaan imetyksen lisäksi. Täällä yritän yhdistää äitiyttä, imetystä ja treenausta. Tyttö 7vko. Ruokavalio mietityttää 😳

Hep!! Vielä tässä on aikaa tuohon vaiheeseen,mutta hyvä aloittaa ajoissa tarpeellisten kerääminen,eikö. 🙂

Pumppu tulisi syksyllä tarpeeseen, mukana siis!

Mukana

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana! 😊

Mukana arvonnassa 😃 esikoisen laskettu aika on loppukesästä 😍

On se nykytekniikka näppärää. Mukaan arvontaan!

Mukana

Mukana😍

Mukana! ☺👶👶

Mukana! Pumpulle olisi käyttöä, esikoisen kanssa ei tullut hankittua ja nyt toinen tulossa 🙂

Mukana arvonnassa!:)
Toinen lapsi syntyy marraskuussa ja ensimmäisen kanssa olisi tarvinnut jo kunnon rintapumpun, koska aina ennen kuin vauva rupesi syömään jouduin pumpata hieman pois ettei suihkua 😀

Mukana

Mukana ollaan arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana!

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa. Voi olla, että tulee tarpeeseen hyvinkin nopeasti kun esikoisen laskettu aika on kesäkuun lopulla 🙂

Mukana 🙂

Mukana

Mukana

Mukana ehdottomasti. Pikkusisarus syntyy muutaman vkon sisällä ja entinen pumppu joutunut hävyksiin 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa

Mukana! On hankintalistalla, mutta en ole vielä raaskinut ostaa

Osallistun arvontaan!

Mukana! Tulee lokakuussa varmasti kovaan käyttöön.

Mukana arvonnassa! 8kk imetystaival jatkuu edelleen mutta vanha pumppu sanoi juuri itsensä irti joten tarpeeseen tulisi 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! 😊

Mukana 🙂

Koska joudun pumppaamaan kaiken maidon, olen todellakin mukana!

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa!

Mukana! Toivottavasti kuukauden päästä olisi tarvetta ☺

Mukana! Käyttöä on toivottavasti vuoden vaihteessa:)

Osallistun arvontaan! Käyttöä ois elokuussa:)

Mukana arvonnassa. Tulee varmasti syksyllä tarpeeseen 🙂

mukana

Mukana arvonnassa

Arvonnassa mukana!:) Käyttöön tulisi tässä taloudessa (LA ensi viikolla;)

Mukana 🙂 Heinäkuussa tälle varmasti tarvetta kun maitoa tulee jo nyt 😀

Mukana arvonnassa, tarvetta olis syyskuussa.

Mukana!👍🏻😊

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana ollaan! 😊🍼

Arvonnassa mukana! 🍼🍼

Mukana arvonnassa😊

Mukana ollaan! Toivottavasti onni suosii 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana! Heinäkuussa la ja toista odotan. Pumppu on vielä ostamatta ja tää oli muutenki tarkoitus ostaa! 🙂

Osallistun. Täällä ensimmäistä lasta odotellaan onnellisena. Pumppua en ole vielä hankkinut, tuo ko pumppu kuullostaa hyvältä! 😊

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! Laskettu aika 20.8. ja ensimmäinen lapsi kyseessä. SuperJännittävää! <3

Mukana

Osallistun! (:

Osallistun arvontaan! (:

Osallistun 🙂

Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettu aika 21.6. 🙂

Mukana arvonnassa!😊

Mukana. Tämä menisi esikoistaan odottavalle siskolle lahjaksi.

Mukana arvonnassa!:) Välillä maitoa yli oman tarpeen, mutta on niin herkkä maidontuotanto, että hiipuukin helposti, joten joudun välillä nästamaan maitoa pumppaamalka imetysten välissä, poika 2kk ei huoli tissiä jos ei oo täynnä rinnat, tyhjemmät tissit aiheuttaa tissiraivarit😃

Minkäkin mukana 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa. La kolmen viikon päästä, ja pumppu vielä hankkimatta.

Niin mukana, esikoista odotellaan. 🙂

Mukana:) la 14.10

Laitoin vanhan pumpun kiertoon muutama vuosi sitten, joten uusi tulisi tarpeeseen syksyllä <3

Mukana!

Rintapumppu on hyödyllinen apu!

Mukana! Tyttö 1kk vanha

Mukana! Vauvan la on 8.7. 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana

Mukana. Kolme vuorokautta lapsen syntymästä ja tänään noussut maito kunnolla.

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana.

Mukana arvonnassa!:)

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa,antaisin siskolle lahjaksi 🙂

Mukana arvonnassa, syksyllä la. 🙂

Mukana ollaan !

Mukana arvonnassa! Laskettuaika 11.6 pumppu vielä uupuu.

Mukana arvonnassa. Tänään juuri kävin alkuraskauden ultrassa. <3 Ihana pikkuinen siellä jumppasi.

Ehdottomasti mukana, esikoisen aikana pumpulle oli paljon käyttöä kun maitoa tuli enemmän kuin vauva söi. Itsellä oli silloin lainapumppu joten nyt ostoslistalla on ihan oma 😊

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa 😊

Mukana arvonnassa

Mukana.Laskettu aika 29.6. 🙂 kiitos kivasta kirjoituksesta!! Odotan niin pientä.. ja toivon niin että imetys onnistuisi.

Mukana <3 Ihana poikanen!!

mukana arvonnassa! 🙂

Mukana :)!!

Mukana 😊

Arvonnassa mukana! ✌🏼️

Arvonnassa mukana ✌🏼️😍

Mukana arvonnassa 🙂 Täällä on kesällä syntymässä esikoinen, eikä vielä ole pumppua hankittuna.

Mukana arvonnassa :)!

Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Heinäkuussa syntyy pienokainen ja pumppu(kin) vielä hankkimatta 🙂

Mukana arvonnassa! Esikoista odotellaan saapuvaksi elokuun alussa ja rintapumppu on vielä hakusessa. 😊

Mukana ollaan 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Nyt kyllä ollaan niin mukana!! Ensimmäinen syntyi 2.5. Rintapumppu meiltä löytyy, mutta se on pumpattava ja sitä vedettävää mallia.. Välillä maitoa tulee niin paljo että rintoja särkee, sekä öisin usein sänky kastuu. Vedettävällä pumpulla ei vain yksinkertaisesti jaksa pumppailla. Tulisi todella tarpeeseen ja voisin laittaa vanhan pumpun kiertoon!

Mukana 🙂 odottelen ensimmäistä ja LA on 7.8.

Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana, ystävälle menisi.

Ihana maitoposki !
Odotan kärsimättömänä juhannusviikon loppua,jolloin meidän pikkupojan l.a. on.imetyshetkiä odotan myös <3
Sisarusten syntymästä on jo vierähtänyt vuosia,joten sen aikainen rintapumppu on kadonnut maailman melskeessä.Olisi siis erittäin tervetullut meille arpavoitto!mukana arvonnassa siis 😉

Mukana arvonnassa! Laskettuaika 3.8 <3

Osallistun arvontaan! Täällä 21-vuotias esikoista odottava, pienen pojan LA 8.8. 💙
Varmasti tuosta on hyötyä tarvittaessa! 😊

Oletko joutunut korjauttamaan silikoneja lasten välissä? ’kärsivätkö’ ne imettämisestä?

Esikoista odotellessa, mukana 🙂

Mukana, la 7.7.

Mukana 🙂 La 12.6 💜

Arvonnassa mukana. Minusta tulee kohta taas täti yhdelle pienelle. Tästä kiva lahja.

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! LA heinäkuussa 😍

Mukana arvonnassa!

Mukana. Ystävälle antaisin =)

Hei Mari! Kiitos hienosta blogi tekstistä. Arvostan tosi paljon miten tuot ilmi, että fitnesstä harrastava äitikin on äiti lapsilleen ja heitä varten vaikka laji jota harrastat on ulkonäkö keskeistä ja pinnallista monen mielestä. Itsellani on takana edellisen kohdalla epäonnistunut imetys, poika syntyi pienenä ja jouduin pumppaamaan maitoa jonka senkin jouduin lopettamaan kahden viikon jälkeen jouduttuani teholle verenmyrkytyksen vuoksi joka oli seuraus kohtutulehduksesta Nyt tämän kolmannen kanssa takana on 2kk täysimetystä. Olen mielelläni mukana arvonnassa koska haluaisin tytön saavan äidinmaitoa silloinkin kun joutuisin sitä pullosta antamaan. Onnea vielä pienestä tulokkaasta koko perheelle ja ihanaa kesää 🙂

Mukana!

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana ollaan! Vauvan laskettu aika on 15.6 ja pumppua ei tosiaan olla vielä hankittu!

Mukana, LA 21.8 🙂

Mukana! 🙂

Mukana!! Rv 37+4 tänään.. itselle siis tulisi.. 🙂

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! 4 päivän ikäinen pikkuinen vieressä ja pumpusta todellakin olisi hyötyä!:)

Mukana arvonnassa! Laskettuaika syyskuussa ja pumppu vielä ostamatta!

Mukana arvonnassa ❤️

Mukana arvonnassa! Esikoinen tulossa sykyllä 😍

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! LA olis heinäkuun puolessa välissä ☺️

Tarpeeseen tulisi meidän Pikku Prinssille elokuussa… 💙

Mukana arvonnassa. Laskettu aika kesäkuussa ja pumppu vielä ostamatta.

Hyvältä näyttää tuo pumppu! Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa ollaan!!
Puolivälissä nyt painellaan ja esikoiselle ostamani sähköinenrintapumppu meni loppusuoralla käytössä rikki. Eli uudelle olisi käyttöä.

Mukana ollaan! Pumppu on hankintalistalla, mutta jäänyt vielä ostamatta! Laskettuaika 25.7 😊

Mukana ollaan! Esikoisen laskettu aika on 1.9.ja pumppu on vielä hankintalistalla. 🙂

Mukana! Menisi hyvälle ystävälle joka odottaa esikoistaan 🙂

Mukana arvonnassa! Puolitoista kuukautta vielä esikoisen syntymään ja rintapumppu vielä puuttuu 🙂

Mukana arvonnassa. Laskettu aika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. 😊

Osallistun arvontaan. Laskettuaika kahden viikon päästä, eikä pumppua ole vielä hommattu. 😊

Mukana ☺️

Mukana!

Mukana ehdottomasti . Kuukausi laskettuun esikoisen kanssa ja silikoni rinnoilla aion imettää myös ja toivon onnistuvan 🙂

Mukana! Lahjaksi ihanalle ystävälleni joka odottaa esikoistaan <3 elokuussa laskettu aika ja tämä olisi ihan paras tapa ilahduttaa häntä <3

Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti jännittää imetyksen onnistuminen.

Täällä on seurattu taivaltanne pojan kanssa koska täällä pari viikkoa vanhempi poika. muutaman kerran on tarvinnut pumpata yön jälkeen, mistä olen ollut innoissani, että saan maitoa pakkaseen. Mies tykkäisi hurjasti syöttää poikamme, joten välillä pääsen kauppaan ja mies syöttämään poikamme 🙂 Ainoa miinus on, että pumppu on lainassa ja saattaa palautua milloin vain kaverilleni takaisin, joten OMALLE pumpulle olisi käyttöä!

Mukana! 🙂

Mukana! Esikoista odotellaan ja kovasti imetyksen onnistuminen jännittää.

Mukana 😊

Mukana! 🙂

Esikoista odotan jännityksen sekaisin tuntein. LA jo 6.6. Olisi mahtavaa saada tämä! Paljon olen kuullut pelkkää positiivista palautetta.

Mukaan arvontaan

Mukana!

Juurikin jomman kumman noista Aventin pumpuista olen ajatellut hankkia kun vauvalle syksyllä syntyy 😍 Osallistun siis ehdottomasti mukaan arvontaan !😊

*kun vauva syksyllä syntyy 😉

Mukana arvonnassa 🙂

Mukaan arvontaan

Mukana ollaan.

Mukana arvonnassa. Kolmatta odotan ja vanha pumppu meni aikaisemmin rikki niin tarpeeseen tulis. 😁

Mukana arvonnassa! 🙂

Olen mukana! Olisi kiva antaa ystävälle lahjaksi kun syksyllä saapuu pieni 😘

Mukana!

Mukana arvonnassa! 6 viikkoa laskettuun aikaan ja maitoa heruu jo nyt todella paljon joten pumpulle olisi aika varmasti käyttöä ! 🙂

Osallistun arvontaan 🙂

Mukana

Mukana ollaan 😊

Mukana arvonnassa. Hyvä Mari!

Mukana arvonnassa.

Mukana! Vaikka toivonkin voivani imettää mahdollisimman pitkään, mutta imetyksistä kun ei ikinä tiedä. Ekaa imetin 4kk, tokaa 11kk, kolmatta muutaman kk. Neljäs syntyy kesäkuussa, saa nähä miten nyt käy!

Mukana ollaan. Meillä jo 4kk poitsu mutta haluaisin antaa tämän lahjaksi ystävälleni joka odottaa esikoistaan 🙂 itselleni pumppu on ollut korvaamaton alkuviikoilla.

Mukana arvonnassa 😊

Mukana! Tämä vielä puuttuukin, esikoista ootellaan 🙂

Mukana arvonnassa

Mukana! 🙂

Mukana! 😊

Mukana! Odotan kolmatta lasta ja jos menee kuten edellisten kanssa niin maitoa suihkuaa.. Eli tulisi todella tarpeen! 😊

Mukana! Tämä todeta tulisi tarpeeseen !!

Mukana! 🙂

Mukana!

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa, tämä oliskin vielä hankimatta 😊

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Ihanaa, että imetys sujuu noin hyvin, se kun ei oo aina itsestäänselvyys. 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Osallistun arvontaan 🙂 söpö lapsi ♡

Osallistun arvontaan! Esikoisen laskettua aika lokakuussa ja kovasti pohdituttaa ja jännittää nämä imetysasiat 🙂

Mukana arvonnassa

Osallistun arvontaan! Toi näppärä pumppu pääsisi ystäväni vaippakakkua koristamaan <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.