Kotitalouskriisi
16.12.2016

Seikkailuun lasten kanssa, mutta arvaa minne!

Seikkailuun lasten kanssa, mutta arvaa minne!

human-769025_1920

Olen monta vuotta pohtinut, voisiko täältä Suomesta lähteä jonnekin tammikuuksi.

Joulun haluan viettää kotona vain, koska siihen asti jaksaa vielä sinnitellä jouluvalojen loisteessa ja glögimukin lämpö kämmenissä. Joulun jälkeen alkaa kuitenkin ehdottomasti vuoden tylsin jakso, jonka keskeyttää vain parin ruudinpamauksen katkuisen hetken ajaksi uusivuosi. En ole koskaan kuullut minkään kiinnostavan asian tapahtuvan tammikuussa.

Yhtäkkiä tajusin, että lapset ovat jo sen verran isoja, että pärjäämme matkalla hyvin kolmistaankin. Juttelin myös lasten opettajien kanssa. Heidän mielestään lapset ovat olleet niin ahkeria, että ansaitsevat pitkän irtioton. Niinpä täysin hetken mielijohteesta varasin minulle ja lapsille 10 tunnin lennot. Ensi viikolla astelen läppärikauppaan, jotta saan kirjoiteltua teille juttua bambumajastamme.

Arvaatteko minne mennään?

limestone-cliff-1792047_1920

green-curry-1736806_1920 adult-1807500_1920 golf-club-1822441_1920ko-phi-phi-lee-1809771_1920

Tästä tulee niin jännää!

Avainsanat

Kommentit

Kyllähän tammikuussa tapahtuu Suomessa vaikka mitä kiinnostavaa – kuten vaikkapa ”Miten paljon on tarpeeksi” -tapahtuma Helsingissä 21.1.2017 – mutta eipä tuo kuukauden lomailu Thaimaassakaan huonolta kuulosta, oikein loistavaa lomaa teille!:)

Jos Maria ja kaksi lasta lähtee kolmistaan reissuun, eiks yks perheenisä jää silloin hoitamaan kissaa 😉 Arvaan Thaimaata kohteeksi!

Muistan vain kyseisen perheen aikaisemman paljon lyhyemmän matkan. Joku kävi ruokkimassa ja satunnaisesti leikittämässä. Vrk:ssa on 24 tuntia ja se pitkä aika kissalle olla yksin,vaikka ”jotenkin pärjäisi”.Kateeksi ei tosiaan käy,kun itsellä mahdollisuus matkailuun koska hyvänsä. Ajattelen tässä asiaa eläimen kannalta yksinomaan.

Miten olet järjestänyt kissan hoidon?Kuukausi on pitkä aika kissan elellä vain siten,että joku käy ruokkimassa ja jätökset korjaamassa. Kun ottaa eläimen vastuulleen niin joskus omat mielihalut saa unohtaa.

Siis uskomatonta! 😀 aika villi veto nostaa kissa pöydälle. Toiset on lähössä ihan mielettömälle reissulle ja sinä huolehit jostaki kissan kohtalosta. Kyllä ne elukat pärjää ja todennäkösesti tämäki asia oli mietitty jo jotenki. Tais kateus iskeä?;)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.