Yleinen
31.7.2015

Ihan tavallinen kesä kuvina

Ihan tavallinen kesä kuvina

Ei voi olla totta. Heinäkuu on ihan kohta ohi! Kesä 2015 ei kyllä ole tähän mennessä säällä säväyttänyt. Vielä ei olla mökkeilty, melottu tai lötkötelty rannalla. Meidän kesätekemiset ovat olleet sellaisia tosi pienimuotoisia piipahduksia.

Se yksi lämmin ilta kävimme vasta-avatulla Hernesaaren rannalla yksillä koko perheen voimin.

DSCF3263 DSCF3253 DSCF3264 DSCF3261

Talviturkkeja ei ole heitetty paitsi Välimeressä, sitä ei taideta laskea. Kertailin juuri, että kävin viime talvena useammin uimassa kuin tänä kesänä. Meidän lähimmällä uimarannalla, Eiranrannassa, vesi on vieläkin jääkylmää – ja tuskin enää lämpeenee. Tähän aikaan vuosi sitten kävimme uimassa lillumassa rantavedessä kahdesti päivässä.

Pyöräilty on jonkin verran. Kolmivuotias oppi vihdoin ajamaan potkupyörällä, joten ollaan päästy koko perhe omilla pyörillä retkelle. Ja on me rannallakin käyty.

DSCF5037 DSCF5044 DSCF5046 DSCF5052

Mutta lapsia epävakaa sää ei ole haitannut yhtään. Olemme käyneet joka päivä puistoruokailussa. Ruoka on yhtä hyvää, tuli taivaalta mitä tahansa.

DSCF3072

Kesän kesäisin toimenpide oli yhden lauantaipäivän reissu luomumansikkatilalle Inkooseen. Toisaalta, juttelin tilan emännän kanssa mansikoiden viljelyssä käytetyistä torjunta-aineista, enkä enää tiedä mitä tehdä, kun poimimamme seitsemän kiloa on syöty. Tavallisista mansikoista meni maku tämän reissun jälkeen. Harmi.
DSCF7064DSCF7065

Kuten maalipostauksessa kerroin, remontti on ollut iso osa tätä kesää. Enpä olisi uskonut, että tässä pienen pienessä remontissa voi kestää näin kauan. Makuuhuoneen säilytysjärjestelmä alkaa olla valmis, mutta eteinen on prosessissa. Eteisestä on tarkoitus tulla vihdoinkin toimiva ja käytännöllinen. Silti oksettaa ajatella, että noihin syvennyksiin pitää seuraavaksi ripustella syysvaatteita.

DSCF7139 DSCF7144
(Onko toi muhkura pohkeessani muuten suonikohju?!)DSCF7140

Eilen kävimme esikoisen kanssa pyöräretkellä Kallion Kulttuuripihalla. Otimme kuvia huomista työpaa varten. Pidän taas yrttiarkkitehtuurityöpajan, tällä kertaa Skidit Festarit -kaupunkifestivaalilla.

DSCF7114DSCF7121

Festareille tulijat, muistakaa ottaa mukaanne tyhjä maitopurkki työpajaa varten!

Eipä ole odotukset kovin korkealla elokuuta ajatellen. Plussaa olisi jos ei tarvitsisi untuvatakkeja vintiltä hakea.

 

Avainsanat

Kommentit

Ihanan rentoja kesäkuvia! Vielä on kesää jäljellä elokuun verran. Me ollaan mökkeilty niin kuin ennenkin, kivaa ollut ainoastaan järvivesi viileää.

maria

Totta, toivottavasti ehditään elokuussa tekemään jotain kesäistä.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.