Kotitalouskriisi
6.6.2016

Arvonta: Urtekram No Perfume – kosmetiikkaa kemikaalipihille perheelle

Arvonta: Urtekram No Perfume – kosmetiikkaa kemikaalipihille perheelle

IMG_5373

Kuva viimeviikkoiselta Kroatian matkaltamme

Tiedättekö, millaista on pidätellä henkeä, kun lasten koulukaverin äiti on aamulla kotoa lähtiessään käyttänyt hajustettua vartalovoidetta, shampoota ja hiussprayta? Tai tiedättekö, miten kurjalta tuntuu, kun joutuu pyytämään ystävää pysymään kahvilassa metrin päässä, sillä hän on pessyt vaatteensa hajustetulla pesuaineella? Tai istua lentokoneessa henkeä (ja oksennusta pidätellen), kun edessä istuva matkustaja saa tax-free ostoksensa auki ja alkaa vimmatusti suihkia uutta hajuvettään?

Ei näitä tule ”terve” ihminen kovin ajatelleeksi, mutta monikemikaaliyliherkistyneelle nämä tilanteet ovat todella pysäyttäviä. Pahimmillaan yksi ajattelematon hajustepommi pilaa minulta työpäivän tai kaksi. Saan hajusteista todella huonon ja väsyneen olon tai pahimmillaan lamauttavan aivosumun. En usko, että kukaan tahallaan haluaa pilata ohikulkijan päivää hajusteella, tietoisuus hajusteiden haitoista ei vaan vieläkään ole tavoittanut enemmistöä tallaajista.

IMG_5368

Taustalla kylä, jossa Airbnb-kotimme Kroatiassa sijaitsi. Jouduimme vaihtamaan majapaikkaa liian hajustetulla pesuaineella pestyjen lakanoiden takia

Olen pohtinut syytä herkkyyteeni. Yksi vaihtoehto on, että olen saanut ”yliannostuksen” teollisista kemikaaleista ja sisäilman homeista ja sairastunut siksi monikemikaaliyliherkkyyteen. Mutta mielessäni on toinenkin mahdollinen vaihtoehto: Olen järjestelmällisesti välttänyt kaikkia turhia teollisesti valmistettuja kemikaaleja arjessani. En ennen tiennyt olevani näin herkistynyt. Olen nyt alkanut miettiä, että voiko sittenkin olla niin, että elimistöni on puhdistunut ja reagoi siksi herkemmin.

Tuttu käytti ilmiöstä kiinnostavaa mielikuvaa: jos lattia on likainen ja siihen tulee yhdet likaiset jalanjäljet lisää, kukaan ei huomaa eroa. Likainen, mikä likainen. Sen sijaan jos lattia on kiiltävän puhdas, yhdet likaiset jalanjäljet loistavat häiritsevästi kuin häpeätahra.

IMG_5369

Kukkien tuoksu ei onneksi ärsytä

Voisiko kohdallani siis olla herkkyyden sijaan se, että olen puhdistanut kotini ja kehoni ylimääräisistä hajusteista ja sen takia huomaan yksittäiset hajusteet niin herkästi?

Olipa niin tai näin, hajustekemikaalien tiedetään olevan haitallisia terveydelle. Olen ennenkin kirjoittanut lasten oikeudesta tutustua omaan ominaistuoksuun. Lapset eivät mielestäni tarvitse kosmetiikkaa, mutta lapsille suunnatun kosmetiikan hajustettomuusta pitäis olla säädetty laissa. Lapsia tulisi suojella hajusteilta, kuten heitä suojellaan lain avulla myös tupakalta. Hajusteille altistumista onkin verrattu usein passiiviseen tupakointiin.

Hajusteet eivät ole jokaisen ”oma asia”, vaan hajustettujen tuotteiden käyttäminen vaikuttaa vahvasti myös kanssaihmisiin – joista jopa 40% on hajuste- tai tuoksuyliherkkiä.

Lempparituotteita Urtekramilta

DSCF7009

Minun kriteereilläni kaupallisten yhteistöiden tekeminen kosmetiikkafirmojen kanssa on varsin vaikeaa. Tuotteita, joita voin suositella on hyvin vähän. Siksipä olinkin positiivisesti yllättynyt, kun sain testattavaksi hajusteettomia tuotteita Urtekramilta.

Minulle merkittävää on, että tuotteet on EcoCertin lisäksi Joutsenmerkittyjä. Joutsenmerkki nimittäin takaa, että tuotteiden sisältämien ainesosien valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavanomaista vähemmän. Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Sain testattavaksi No Perfume ja No Perfume Baby -tuotesarjojen tuotteita. Shampoita, nestemäisiä pesuaineita ja vartalovoiteita perheemme ei käytä, mutta sarjoista löytyi myös tuotteita, jotka tulevat perheessämme tarpeen.

Tutustu Urtekramin luomukosmetiikkaan!

MONITOIMIÖLJY

DSCF7012

Olen jo moneen kertaan julistanut, että käytän kasvovoiteen sijaan öljyä. Niinpä No perfume baby -sarjan Body oil oli ensimmäinen Urtekram, johon hurahdin. Käytän öljyä lähes päivittäin kasvoille. Suihkin alle hieman kasvovettä, jonka kosteuden ”lukitsen” iholle muutamalla öljytipalla.

Olen käyttänyt tätä öljyä myös lasten hiuspohjaan karstan irroittamiseen. (Googlailun perusteella myös muilla jo reilusti vauvaiän ylittäneillä lapsilla saattaa olla karstaa).

Ja liukuvoiteenakin tätä öljyä voi käyttää, mutta silloin pitää muistaa, että öljy haurastuttaa kondomia. Öljyssä on luomulaatuista manteliöljyä, jojobaöljyä sekä parsakaalinsiemenöljyä.

PALASAIPPUA

hajusteeton_palasaippua

Palasaippua on ainoa saippua, jota meidän perheessä käytetään. Syynä palasaippuan ekologisuus (ei muovijätettä, ei turhaa nestettä, ei turhia säilöntäaineita). Olen ollut jo pitkään Joutsenmerkki-fani ja yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää Joutsenmerkittyä palasaippuaa.

Ja nyt se on vihdoin tässä Urtekramin No perfume Soap bar!

Palasaippuaa tai sen käyttöä ei tarvitse varmaan sen kummemmin esitellä, mutta meidän palasaippuatelineestä voisin pian tehdä uuden postauksen. Ai niin, ja aion myös kokeilla hiusten pesua tällä saippualla!

DÖDÖ

DSCF7013

Meillä on joskus ollut hieman vääntöä hajusteiden käytöstä puolison kanssa. Eikä siis mitään pahaa, mutta hän ei vaan ehkä jaksa nähdä niin paljoa vaivaa hajusteettomien tuotteiden etsimisessä. Niinpä jos minun hyväksymä dödö on loppu tai jäänyt kyydistä keikkamatkalle, saattaa kaupasta tarttua ensimmäinen deodorantti hyllystä.

Joten yritän pitää huolen, että meillä on aina arsenaali hajusteettomia tai luomulaatuisia deodorantteja. Urtekramin Deo Crystal on molempia! Tässä on erittäin tehokas, mutta hajusteeton luomulaatuinen deodorantti.

Arvonta

IMG_5395

ARVONTA ON SULJETTU

No Perfume Baby paketti 1kpl (arvo 30 €):

 • No perfume Baby All-over Wash 250 ml
 • No Perfume Baby Vartalovoide 250 ml
 • No Perfume Baby Body Oil 100 ml
 • No Perfume Baby Sinkkivoide 75 ml

No Perfume paketti 1 kpl (arvo 50 €):

 • No Perfume Shampoo 250 ml
 • No Perfume Hoitoaine 250 ml
 • No Perfume Suihkugeeli 500 ml
 • No Perfume Nestesaippua 380 ml
 • No perfume Puhdistusemulsio 245 ml
 • No perfume Kasvovesi 245 ml
 • No Perfume Päivävoide 50 ml
 • No Perfume Body Lotion 245 ml
 • No perfume Käsivoide 75 ml
 • No Perfume Kristallideodorantti 50 ml

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Urtekramin kanssa

Kommentit

Mukana arvonnassa!! 🙂

Maria

Tämä arvonta on jo kiinni!

Mukana arvonnassa 🙂

mukana

Mukana arvonnassa 🙂

Tuotteet kuullostavat upeille. Mukana arvonnassa.

Mahtavia tuotteita. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

Ihania ja tuttuja tuotteita! Urtekram on luontoystävällinen, edullinen ja lempeä sarja, meidän koko väen lemppari. <3

Mukana! 😊

Mukana, jos vielä ehtii.

Mukana 🙂

Voi kunpa olisit ”kesäajassa” ja arvonta vasta edessä… Mukana arvonnassa jos vielä ehtii:D

Olisipa ihana yllätys päästä testaamaan! Mukana ollaan!

Mukana! 🙂

Haluan olla mukana arvonnassa

osallistun arvontaan!

Osallistun arvontaan. 🙂

Meillä mies on aika hajuherkkä ja silloin kun vielä käytin hiuslakkaa kävin aina parvekkeella suihkimassa. Nyt on jäännyt senkin käyttö vauvan myötä. Arvonnassa mukana!

Olen viimeisillään raskaana ja haluaisin kovasti kokeilla. Pieni hemmoittelu tulisi tarpeeseen..

Itse käytän Urtekramin tuotteita + muuta luonnonkosmetiikkaa, joten kyllä kelpaisi😃

Toivottavasti onni suosii !

Mukana arvonnassa! Vaikuttaa hyvältä!

Mukana arvonnassa.

Mukana 🙂

Mukana! Nämä sopisivat hyvin anopilleni, joka on hajusteherkkä astmaatikko.

mukana, varmasti hyviä tuotteita 🙂

Joo! Tämä setti olisi mahtavaa voittaa!

Itse olen myös pikkuhiljaa yrittänyt siirtyä hajusteettomiin tuotteisiin. Miehenikin olen saanut jättämään kauhean nivean spraydödön o/

Mukana ehdottomasti!!

Mukana!

Mukana ollaan! Tämä tuotemerkki onkin ihan uusi minulle. Minä joudun myös käyttämään hajusteettomia tuotteita kun yleensä kaikki laukaisee minulle migreenin mikä voi viedä vessan lattialle oksentamaan moneksi päiväksi, mutta mikä on hassua niin minulla on kolme hajuvettä mitä voin käyttää koska käytin niitä ennen kuin migreeni paheni, mutta esim. pesuaineet mitä käytin ennen ei sovi ollenkaan :/ Näitä olisi kyllä kiva testata!

Mukana!

Mukana arvonnassa

Joitain olen Urtekramilta kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin lisääkin!

mukana 🙂

Mukana!

Mukana! Olisi kiva kokeilla tuotteita.

Mukana arvonnassa:) Ko. merkiltä ei ole tullut vielä kokeiltua mitään, vaikka nimen olen joskus kuullutkin jossain.

mukana

Osallistun arvontaan; olisi kiva kokeilla tuotteita.

Mukana arvonnassa. Perheemme käyttää ainoastaan hajusteettomia tuotteita. Vältämme kemikaaleja ja pyrimme käyttämään luonnollisia vaihtoehtoja. Sukulaiseni on sairastunut kemikaaleista ja joutunut jättämään työnsä. Kaupassa käyminen aiheuttaa hänelle oireita, matkustaminen on mahdotonta, vaatteiden ja tavaroiden ostaminen on vaikeaa palontorjunta-aineiden ja muiden myrkkyjen takia… Surullista kun ihmiset eivät tiedä, ymmärrä tai välitä!

osallistun arvontaan

Tuttu sarja luotettavia tuotteita. Osallistun arvontaan.

Mukana, olisi hieno koittaa jos nämä toimisivat omalle ongelmalliselle iholle.

Tuttu tuotemerkki, mutta on arjessa unohtunut. Otan uudestaan käyttöön.

Olen hajusteallerginen astmaatikko, enkä todella ole ainoa. Ikävä kyllä usein tuntuu siltä, että hajusteiden käyttäjät luulevat allergisten kerjäävän huomiota liioittelemalla oireitaan. Niitä ei kyllä tarvitse liioitella. Astmapiippu on ahkerassa käytössä mm. teatterissa ja kesäjuhlissa. Aina sekään ei riitä, vaan joudun poistumaan paikalta hajusteiden takia.
On tosi hienoa, että esittelet hajusteettomia luomutuotteita! Jospa hajusteettomat tuiotteet saisivat blogin kautta paljon uusia käyttäjiä!

Hyvä kirjoitus! Olen ollut aina hajusteherkkä ja raskausaikoina herkkyys nousi ihan omiin sfääreihin. Tuntui siltä, etä bussissa pystyin haistmaan kanssamatkustajien koditkin ominaistuoksujen ja niiden hajuvesiövereiden lisäksi 😀 Toivottavasti vielä ehtii mukaan arvontaan.

Ohh rakastan urtekramin tuotteita! Mukana 🙂

Oon viime aikoina muuttanut omaa kosmetiikkatottumustani hieman ekologisempaan ja luonnonmukaisempaan, sitä mukaan kun vanha (vaikkakin itsellä ihan toimiva) puteli tulee tyhjäksi, tutkin ensin muita vaihtoehtoja ennen kuin marssin ostamaan uuden identtisen vanhan tilalle. Urtekramin shampoo ja deodorantti on ollut muutaman kuukauden ihan ykkösjuttuja ja nuo no perfume- tuotteet tallennettu kirjanmerkkeihin odottamaan, että vanhat purnukat tulevat tyhjiksi. Loisto arvonta, mukana siis ehdottomasti!
=)

Mukana

Mukana =)

Urtekram on enimmäkseen tuttu mausteiden puolelta. Kosmetiikkaa en ole vielä testannut. Nyt olisi oiva mahdollisuus!

Oi näitä olisi mahtava päästä kokeilemaan!

Kun olin muksu, äiti valitti jostain lehdistä että pitäis viedä ulos tuulettumaan ennenkuin pystyy lukemaan. Nykyään olen samaa mieltä. Onnekseni tuoksukynttilät ei VIELÄ haittaa, vaikka moni muu ”tuoksu” lemuaa oikein kunnolla.
Pyykinpesuaineissa ainakin joudun jo turvautumaan hajuttomiin, eikä dödössäkään tuoksua tarvi olla

Mukana ja kaikki tulisi todella käyttöön! Erityisesti deodoranttia tekisi mieli kokeilla näin paljon urheilevana ja hikoilevana!

Mukana arvonnassa, olisi kiva kokeilla tuotteita.

Kyllä kiinnostaa! Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Mukana!

Arvonnassa mukana! Urtekramin tuotteita en ole kokeillut ennen, mutta kiinnostaa todellakin. Kaveri kokeili kerran jotain Urtekram shampoota muttei tykännyt. Pesi ”liian hyvin” XD

Tämä on itselle tärkeä aihe myös.

Itse olen iho-ongelmien takia pikkuhiljaa siirtynyt pääosin hajusteettomiin tuotteisiin (joitain poikkeuksia lukuun ottamatta) ja samoin yrittänyt etsiä mahdollisimman vähän muita turhia lisäaineita sisältäviä aineita, niin omaan kuin esim.tiskien ja pyykkien pesuun. Nyt kaivelin varastosta vanhempia vaatteita, jotka on pesty jollain ihan perus-omolla, ja hämmästyin kuinka vahvalle (liian) ne tuoksuivat omaan nenään nyt. Sillon kun ovat käytössä olleet, tuoksu on ollut mielestäni mieto…

Osallistun!

Viesti karkasi ennen aikojaan, tässä vielä osoite 🙂

Arvonnassa mukana! Urtekramit minulle tuttuja jo ennestään, mutta noita tuoksuttomia en ole vielä kokeillut. Osan tuotteista voisin antaa äidilleni, häntä kun lahjon välillä luonnonkosmetiikalla. Itse en käytä enää muuta kuin luonnonkosmetiikkaa, jospa minun kemikaalikuorma olisi edes hieman pienempi.

Kiitos! Näihin pitää ehdottomasti tutustua. Emme käytä hajusteita ja nämä tuotteet ovat mielenkiintosia 🙂

No perfume-paketti kiinnostaa eli sen arvonnassa mukana. Olen itse etsiskellyt ” pitävää” kainalotuotetta ilman hajustetta. Yllätyin Tässä hiljattain tämän sarjan edullisuudesta. Tähän sarjaan pitää siis tutustua lisää.

Mukana arvonnassa! Luonnonkosmetiikan aloittelijana kiinnostaa nämä tuotteet.

Kiitos hyvistä tuotevinkeistä ja mielelläni olen mukana arvonnassa. Täytyypä tutustua tuohon kemikaaliyliherkkyyteen paremmin, jotta voi jatkossa ottaa muut kanssakulkijat paremmin huomioon 🙂

Urtekramin tuotteet on kyllä mahtavia, hajusteettomina en ole vielä testannut :–)

Mukana! 🙂

Käytän vegaanituotteita, ja Urtekram on luottomerkki. Pitää päästä noitakin tuotteita kokeilemaan. Laajentuisipa valikoima marketeissa.

Ihana arvonta 😍 mukana ollaan!

Tosi ajankohtainen ja hyödyllinen postaus itselle. Mukana arvonnassa. 🙂

Huh-huh! Onpa näitä kommentteja paljon……silti mukana 👍 . Vanhemmiten olen herkistynyt kemikaaleille, olisi kiva kokeilla näitä!

Mukana!

Olipa kiinnostava kirjoitus. Itse olen löytänyt urikramin jokunen aika sitten, käytän shampoota, hoitoainetta, dödöä ja käsivoidetta tällä hetkellä. Hiusjutut ostin myös tyttärelleni kokeiltavaksi. Olen ollut tosi tyytyväinen, tuotteet on mielestäni ihania, hajusteettomia ja laadukkaita. Kiinnostus on myös herännyt laajemminkin ekologiin vaihtoehtoihin taloudessani. Tuorein esimerkki wcpuhdistus-
aine:)

Ihania! Ja kirjoitus oli hyvä muistutus tällaiselle tuoksuja rakastavalle kosmetiikan käyttäjälle! Ei tosiaan tule aina ajatelluksi 🙂

Mukana! Pitävää luomudödöä en ole vielä löytänyt, olisiko se tässä?

No Perfume Baby paketti 🎁 kiitos 😍

Mukana!

Mukana. 🙂 Oon päässyt testaamaan Urtekramin kookos sarjaa ja se on ollut aivan ihana. Päihittänyt monet kalliimmat luonnonkosmetiikkasarjat mennen tullen. Erityisesti sen shampoo ja hoitoaine ovat olleet todella myönteiset yllätykset. Itselläkin hajusteet aiheuttaa samanlaisia reaktioita ja oon itseasiassa miettinyt ihan samaa, että onko osa ongelmaa se, että kun pääasiallisesti elää ilman hajusteita, ne muutamat hajut ottavat henkeen jotenkin ekstrapahasti. Itse tosin oon pystynyt monia luonnonkosmetiikan ym. luonnollisia hajusteita käyttämään ja ne eivät ahdista ollenkaan samaan malliin kuin synteettiset hajusteet. Mutta ois siis huippua testata myös nämä tuoksuttomat versiot.

Olisipa hienoa voittaa tuo paketti! Olen siirtymässä kokonaan luonnonmukaisiin tuotteisiin ja käynyt eka kerran ekokampaajalla. Ekologisuus on minulle tärkeää kaikessa toiminnassa ja yritän omalla esimerkilläni kannustaa muitakin siihen.

Mukana arvonnassa. Meillä on käytössä saman sarjan suihkusaippua, jota saa ihanan isoissa pulloissa. Ei ole heti loppu.

Mukana! Hajusteettomia tuotteita suosin ja pitävä luomudödö onkin ollut etsinnässä jonkin aikaa.

Jeij! Ollaan vasta perheen kanssa testattu muutamaa urtekramin tuotetta kosmetiikan puolelta ja we want more! 🙂

Mukana. Juuri eilen kävin tiukkasanaista keskustelua siitä, ettei VOIMAKAS TUOKSUINEN ole yhtäkuin TEHOKAS ja päinvastoin… 😉

Mukana arvonnassa! Ekologinen tuotepaketti enemmän kuin tervetullut <3

Mukana. Uutena Aloe Vera -sarja ennestään tuttu.

Hajusteettomuus on turvallinen valinta, vaikka välillä tekisi mieli hemmotella aistejaan tuoksuillakin. Vaikka itse niitä kestäisi, niin ei välttämättä muut ympärillä.

Mukana arvonnassa. Kanssaihmisten hajusteista aiheutuvat hengenahdistus- ja pahoinvointireaktiot ovat tuttuja. Onneksi vain pieni osa ihmisistä on näitä tuoksujen yliannostelijoita.

Itse olen herkistynyt tuoksuille pikku hiljaa viime vuosien aikana. Itse taas epäilen, että aiempi huoleton tuoksujen ja kemikaalien käyttö on aiheuttanut yliherkkyyden.

Mukana! Koko iholla 😉

Meillä käytössä näitä hajusteettomia, sekä tuoksullisia. Itse olen sitä tyyppiä, että haluaisin käyttää tuoksuja, mutta ne saa voimaan huonosti (paitsi ihana appelsiiniöljy!) joten välttelen vahvoja tuoksuja.
Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Mukana arvonnassa! Nämä eivät ole tuttuja tuotteita ennestään, mutta mielenkiintoisia – etenkin tuo monitoimiöljy karstanpoistajana. Meillä 4-vuotiaalla sitä jostain syystä saa edelleen raaputella pois tietyin väliajoin, jospa tämä auttaisi siihen!

Mukaan arvontaan, ellei arpaonni suosi täytyykin ostaa suihkusaippuaa lapsille näin kesäksi, että saa nurmikon ja voikukkien värjäämät jalanpohjat puhtaiksi.

Olen merkkiä kokeillut kauan sitten, mutta olin unohtanut sen jo!
Mukana arvonnassa siis 🙂

Mukana arvonnassa. Nuo vauvatuotteet eritoten kiinnostaa.

Kiinnostaa erityisesti tuo hajusteeton dödö. Kokeilin Erisania, mutta se ei estänyt hikeäni haisemasta (sen sijaan itse tehty kookosöljy-sooda-maissitärkkelysdödö toimii, mutta sitä ei voi ottaa matkoille mukaan).

Mukana arvonnassa.Käytän jo näistä Ultekramin tuotteista shampoota (ei sisällä SLS:ää,olen allerginen sille) ja dödöä (alumiiniton). Olen ollut tyytyväinen 🙂

Urtekramin luonnonkosmetiikka on kyllä tosi hyvää hinta-laatusuhteeltaan. Olen noista hajusteettomista erityisesti tykännyt, mutta mielestäni Urtekramin hajustetutkin tuotteet ovat varsin mietoja ja niitä siedän, vaikka monia muita tuoksullisia tuotteita en kestä samassa huoneessakaan. Pahinta on kyllä joku huuhteluaine!

Ehdottomasti mukana!!
Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita!

Mukana arvonnassa, ehdottomasti! Hajusteeton tuote on paras tuote 🙂

Osallistun arvontaan.

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa! Urtekram on hyvä merkki, kiva että sait testiin ja arvontaan näitä. Ja ihanaa, että kirjoitat tärkeistä asioista. Kiitos!

Hajuvammainen ilmoittautuu! Urtekram on tuttu juttu ja käytössä myös. Olisipa mainiot paketit tarjolla. 🙂

Mukana arvonnassa.

Palasaippua käytössä. Tottunut käyttämään Nubian blacksoappia jossa enemmän öljyjä mukana ja urten palasaippua kuibvattaa ehkä hiukan liuikaa. Shampoota ja hoitoainetta meillä ei käytetä alkuunkaan 🙂

Samoin kuin monilla muillakin, hajusteet jäivät raskauden aikana eivätkä ole juuri palanneet senkään jälkeen. Olen samaa mieltä siitä, että ilman hajusteita eläminen herkistää nenää ja aisteja, sen jälkeen monet tuoksut tuntuvat todella vahvoilta.

Olipa hyvä kirjoitus! Mukana arvonnassa ollaan 🙂

Mukana arvonnassa.

Esikoista odottaessa 8 vuotta sitten kaikki hajut ärsyttivät, joten hylkäsin hajuvedet ja huuhteluaineet. Raskauden jälkeen, oltuani kuukausia ilman ylimääräisiä hajuja, en ole enää niitä sietänyt ja hiljalleen vuosien varrella kodin kemikaalivaranto on vähentynyt minimiin, yleispesuaineena käyttämäni mäntysuopa on enää ainoa tuoksullinen tuote meidän taloudessa.

Urtekramin tuotteista olen testannut dödöä, shampootaja hoitoainetta sekä vartalovoiteen.
Olivat tosi hyviä!
Meillä lapset ovat herkkiä hajusteille, saavat iho-oireita, joten koitetaan miehen kanssa välttää viimeiseen asti.
Muutenkin ollaan siirrytty enemmän ekoon linjaan tuotteissa ja ruoassa!

Urtekramilta olen kokeillut ainostaan deodorantteja ja ovatkin päätyneet joka päiväiseen käyttöön.

mukana

Mukana arvonnassa 🙂

Vauvan myötä hajusteettomuus on alkanut kiinnostaa ihan uudella tavalla. Ehdottomasti mukana siis!

Osallistun arvontaan! On vaikea löytää hyviä luonnonkosmetiikan tuotoksia, kun pyrkii kemikaalipihiin elämäntapaan. Innoitat minua paljon, kiitos hirmu hyvistä vinkeistä 🙂

Todellakin mukana.

Minua häiritsee yleensä huuhteluaineiden tuoksu. Tietty myös voimakkaat dödöt ja partavedet (joita ei onneksi enää nykyään niin paljon käytetä).

Ehdottomasti mukana! Minulla myös kemikaaliyliherkkyys ja reakoin kaikkiin voimakkaisiin tuoksuihin. Olisipa ihana saada tuotteita kokeiluun :). Varmasti tilailen tuotteita joka tapauksessa.

Mukana arvonnassa. Oman 1-vuotiaan lapsen syntymän jälkeen on tullut enemmän ajateltua sitä mitä omalle ja lapsen iholle haluan laittaa ja millaisia kemikaali- ja hajustepommeja jotkin tuotteet ovat. Näitä tuotteita haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan!

Mukana! Eka kertani urtekramin kanssa oli joskus teini-iässä. Silloin käyttökokemus ei ollut kovin miellyttävä. Ostin jotain shampoota ja hoitsikkaa ja muistan ettei hiuksista tullut puhtaan oloiset. Nyt multa löytyy joku tuoksuton hoitsikka ja se on ihan jees. Ei ehkä ihan niin pehmeäksi tee tukkaa kuin omppusiiderietikka, mutta nopeasti saa tukkaan jos kiire pesu. Ja onhan meillä muuten lasten hammastahna kans ja siitä on tykänneet!
Meillä on ollut käytössä Sophie La Giraffen kosmetiikkaa koko perheellä, mutta niissä rasvoissa on kyllä mieto tuoksu, en vielä ole päättänyy onko se liian häiritsevä. Voiskohan tää olla semmoinen kotimainen korvaaja?
Olisi kiva päästä testaamaan näitä meidän hajuttomaan atoopikko perheeseen, vaikka kerta toisensa jälkeen on kyllä tullut todettua että muutamalla perusjutullakin pärjää loistavasti ja saa säästettyä kolikot johonkin muuhun kivaan.

Kotimainen korvaaja? Eikö nimenomaan Sophie la Girafe -kosmetiikkasarjan tuotteet ole suomalaisen perheyrityksen valmistamia, kun taas Urtekramin pääkonttori sijaitsee Tanskassa?

Mukana! Deodorantti olen jo testannut ja se on toiminut hyvin 🙂

Mukana, postauksen innoittamana tutustuinkin jo tuotteeseen ja tykkäsin niin etten vaihda pois! 🙂

Astmaatikkona ja raskaana arvostan mahdollisimman puhtaita tuotteita! Huippua olisi näitä kokeilla 🙂

Mukana, näitä olisi mukava testata koko perheelle.

Mukana ehdottomasti! Plussaa tuotteissa vielä silmää miellyttävä ulkonäkö 🙂 itse käytän liikaa hajusteita, varsinkin suihkedödöä koska pelkään että hiki haisee läpi 🙁

Mukana! 🙂 Atooppinen iho voisi tykätä enemmän näistä tuotteista kuin marketin tujuista hajustemömmöistä!

Oih mukana arvonnassa!! olen monesti miettinyt sarjaa uskaltamatta ostaa. Hajusteettomat ekotuotteet on kyllä parasta mitä on keksitty!!

Ihanan paljon kommentteja!! Jämsä, pieni paikkakunta ja hankala löytää luomukosmetiikkaa. Joudun paljon tilaamaan netistä,mutta tätä sarjaa onneksi löytyy jonkin verran ja sitä olenkin ostannut 😊 Mukana arvonnassa ❤

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen hiljalleen vaihtanut oman kosmetiikkani luonnonmukaiseen ja esim. meikkini luomutuotteisiin. Viimeksi juhannusaaton saunassa esitelmöin pienille tyttärilleni luonnontuotteiden hyödyistä.
Myönnän pitäväni tuoksuista, mutta luonnollisista.

Olen samaa mieltä siitä että lapsille suunnattujen tuotteiden pitäisi lähtökohtaisesti aina olla hajusteettomia. On kurjaa kun esim. hajustamatonta hoitosuihketta saa metsästää kissojen ja koirien kanssa (tyttärelläni on varsin oikukas tukka). Kirpputoreiltakin on kurjaa katsella lapselle vaatetta kun potentiaaliset vaihtoehdot ovat yleensä niin kyllästetty voimakkaan tuoksuisilla pesuaineilla ettei edes useampi pesu hajusteettomalla pesuaineella tai kunnon tuuletus sitä hajua karista. Lisäksi lapsille suunnatut aurinkovoiteet ovat usein ikävä kyllä hajustettuja, epähuomiossa ostin kiireessä hajustetun lasten arskavoiteen ja roskiinhan se piti heittää kun heti pullon avattuani lapsi ilmoitti ettei hän halua sitä pahanhajuista litkua lähellekään :/

Niin ja mukana arvonnassa siis tietysti 🙂

Wau, onpa ihana arvonta! Olen itsekin yliherkkä hajusteille ja olisi todella mukavaa löytää hajusteetonta dödö, joka oikeasti toimii, tähänastiset kokemukset kun eivät ole olleet kovin positiivisia…

Olisi kiva päästä testaamaan näitä tuotteita,eli mukana kisassa! ☺

Mukana arvonnassa. Käytän hillitysti hajusteita, olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla hajusteettomia.

Mukana arvonnassa!
Meidänkin perhe käyttää hajusteettomia tuotteita enkä voi käsittää, miten jotkut voivat läträtä niin monilla eri kemikaaleilla ja hajusteilla. Etenkin ihmetyttää lasten vaatteet, joissa käytetty voimakasta hajua tai jopa huuhteluainetta!

Mukana!

Mukana!
Meidän perhe asui vuoden hometalossa ja tuntuu, että nykyään on vaikea löytää sopivia tuotteita.
Hajusteita ei meidän perheessä olla käytetty toisen lapsen syntymän jälkeen, koska hän on hyvin allerginen.

Mukana ehdottomasti! Täällä vasta yritetään siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja juuri urtekramin hiusshampoot on kokeilussa ensimmäisten joukossa ja hyvältä näyttää!

Oi ihanaa 🙂 Nykyään tykkään vain enemmän ja enemmän Urtekramin tuotteista. Hinta-laatu suhde kohtaavat näissä myös hyvin 🙂

Mukana 🙂

Urtekramin elintarvikkeet mulle tutumpia – niistä pidän kovasti. Nyt tiedän että on kosmetiikkaakin, toivottavasti pääsen tutustumaan siihenkin pian, tavalla tai toisella 🙂 Ihanaa kun herättelet ihmisiä kemikaalikuorman keskellä, Maria. Olen ihan älyttömän kiitollinen blogistasi ja aiheeseen liittyvästä tiedosta, jota jaat.

Mukana arvonnassa. Meillä käytetään pääasiassa hajusteettomia tuotteita, vaikka kukaan ei onneksi saa pahoja oireita tuoksuista.

osallistun arvontaan

Mcs puhkesi alkuvuodesta pitkän homehelvetin jälkeen. Ihana kuulla, että löytyy luomutuotteita. Näitä olisi ihanaa päästä käyttämään. Matalahiilihydraattista dieettiä yrittäessä…(helpommin sanottu kun tehty)
(Jostain lukenut että borrelioosi voi myös laukaista tämän)

Hyvää kesää!

Urtekramin Aloe Vera sarja on minulle tuttu, ihania tuotteita 😍 Hajusteeton sarja kiinnostaa myös koska itsellä ongelmia tuoksujen kanssa.

Arvontaan 🙂

Mukana arvonnassa. Mielenkiintoinen blogi sulla 😊

Mukana arvonnassa. Hajuste allergisena kaikki hajustetuotteet on kokonaan kielletty ja onkin tosi kivaa että luomukosmetiikkaa löytyy täysin hajusteettomana

Mukana arvonnassa .

Mukana arvonnassa! Muutaman kerran kaupassa pyöritellyt kyseisen merkin tuotteita, mutta jäänyt kuitenkin hyllylle. Kiva olisi myös päästä testailemaan! 🙂

Raskauden myötä olen pyrkinyt siirtymään luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Aikaisemminkin mennyt pitkälti hajusteettomilla herkän ihon tuotteilla, mutta pieni pistää miettimään asioita vielä ihan uudella tavalla.. Siispä toiveikkaana mukana arvonnassa!

Hieno kirjoitus, haluan osallistua tuotepakettien arvontaan!

hieno kirjoitus, ja haluan osallistua tuotepakettien arvontaan!

Olisipa ihana päästä kokeilemaan noita tuotteita! ❤

Mukana arvonnassa ☺

Mukana arvonnassa 🙂 Joskus vuosia sitten pesin hiuksia ruokasoodalla ja tein itse kasvorasvat yms. Sittemmin on laiskuus vienyt mukanaan. Olisi mukava saada tämän kautta uusi innoite alkaa taas vähentämään kemikaaleja omassa käytössä. 🙂

osallistun mielelläni

Mukana arvonnassa! Minulla myös jokin kemikaaliyliherkkyys ja sopivat tuotteet yhä hakusessa. Näitä tuotteita mielelläni ottaisin kokeiluun 🙂

Hienoa kuulla tuntemattomista tuotteista!! Ja vielä hienompaa olisi päästä kokeilemaan !! 😉
Terveisin: Astmaatikko ja lapsilla allergioita lisäksi!

Mukana! Turhaa kemikaalikuormaa on itselläkin tarkoitus vähentää. Hyvä herättelevä kirjoitus =)

Mukana arvonnassa!
Olen havahtunut viime aikoina myös kemikaalikimaraan kaupan hyllyillä, ekokauppojen vakioasiakkaaksi muuttuneena.

Mukana arvonnassa. Hyvä teksti, joka innostaa kokeilemaan tuotteita!

9Hyvä teksti ja innosti kokeilemaan tuotteita 🙂

Näitä olis kiva testata. Parfyymit aivastuttavat minua, ja jotkut tuoksut esim dödöissä häiritsevät niin paljon että olen usein joutunut antamaan purkit pois tai roskiin.

Urtekramin aloe voidetta olen kokeillut 🙂 mukaa olen, myös hajusteyliherkäksi tullut raskauksien myötä.

Mukana arvonnassa. Tuotteet kiinnostavat todella paljon. Luomua suosin muutenkin!

Mukana kilpailussa. Itse myös hajusteyliherkkä enkä halua lapsen altistuvan hajusteille tai kemikaaleille tai haistelevan parfyymilta haisevaa äitiä. Se olisi luonnotonta. Raskaudesta lähtien dödön käyttö on ollut minimissä ja tarvittaessa olen käyttänyt kookosöljyä tai alumiinittomia ja alkoholittomia dödöjä. Samoin hiustenlaittoaineita en ole juuri käyttänyt. Meikin suhteen on juhlissa/kaupungilla kulkiessa minimimeikki ja arkisin meikitön kotilook. Pesuaineet on kaikki olleet jo vuosia hajusteettomat.

Urtekram on kyllä markettikosmetiikan ”Mercedes Benz”, jonka hinta-laatu-suhde on ihan loistava. Tuotteita on joka lähtöön ja olen pikkuhiljaa alkanut käyttää heidän kaikenlaisia tuotteitaan. Valitettavasti en ole hajusteyliherkkä, mutta käytän itse mielelläni hajusteettomia tuotteita, koska kun joka purkin ja purnukan tuotteessa on oma eri hajunsa, niin se kemikaalien sekoittuminen toinen toisiinsa vie yhdeltä tuoksulta pohjan. Tuo body oil kuulostaa kokeilemisen arvoiselta 🙂 Pitänee hankkia omallekin hyllylle.

pahinta työharjoittelussa oli se ku piti putsailla pöytiä just sillä kauheimmalla ”kukkakimppu” hajusteellisella pesuaineella. kumpa kaikki koulut ja julksemmat tajuis siirtyä hajusteettomiin pesuaineisiin kokonaan.

Mukana arvonnassa! Varpaat ja kaikki tassut pystyssä 🙂
Tämä koskettaa suoraan sydäntäni ja hengitystäni ja koko perhettämme.
-Kemikaali yliherkkä Viiru-

Osallistun arvontaan 😊

Osallistun arvontaan. Olen itsekin huomannut tuon herkistymisen ja tarve luontaisten aineiden käyttöön on vahvistunut. Minulla erityisesti päänsärkynä purkautuu ”tunkkaisuus”.

Hajusteitten määrää pitäisi ehdottomasti vähentää. Ainakin joissakin terveyskeskuksissa on työntekijöille viesti, ettei hajusteita käytetä. Sama saisi olla monella muullakin työpaikalla.
Osallistun kilpailuunarvontaan, olisi mahtavaa voittaa palkinto.

Moi Maria

Olisin innolla mukana arvonnassa. Kärsin samoista oireista kuin sinä. Tuoksuyliherkkyyttä ei voi kukaan ymmärtää ennenkuin itse kokee. Voi kumpa arpa onni osuisi kohdalleni. Tälle olisi suuri tarve. Kiitos kaikesta ja ihanaa kesää teille koko perheelle!

Tärkeä aihe 🙂 Mukana arvonnassa!

Hyvä kirjoitus !
Hajusteherkkä minäkin !

Mukana arvonnassa!

Tulen mukaan arvontaan, kärsin migreenistä ja voimakkaat tuoksut laukaisee sen ehkä.

Hyvä kirjoitus oli sinulta. Osallistun arvontaan.

Mukana arvonnassa, minulla on hajusteallergia todettu.

Mukana arvonnassa 🙂

Ehottomasti mukana. Ois ihan huippua päästä kokeilemaan tuotteita 🙂

Mukana! Just hankin pesuaineen synnärille, muitakin tuotteita voisin kokeilla 🙂 Urtekram-tuotteiden saatavuus perusmarketista on ainoastaan hyvä juttu.

Mukana ollaan! Kaikki peukut hajusteettomien tuotteiden puolesta. Itse en ole vielä fyysisiä oireita tuoksuista saanut, lähinnä henkistä yökötystä teollisesta lemusta!

Mukana! Mahtava mahdollisuus päästä testaamaan tuotteita, joihin juuri eilen netissä törmäsin.

Mukana minäkin. Uutta tietoa, iso kiitos!

Osallistun arvontaan. Kivan näköisiä kuvia. Kiva kun on hajuallergikoille tullut uusia tuotteita.

Kiva kun on uusia tuotteita hajuallergikoille. Kivoja kuvia.

Ihania tuotteita! Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Olen siirtynyt luomulaatuiseen kosmetiikkaan ja ihonpuhdistukseen monenlaisten oireiden myötä! Koskaan en vaihda takaisin. 🙂

Mukana arvonnassa!

Ihan mielenkiintoinen juttu. En olekaan aiemmin perehtynyt luomukosmetiikkaan.

Mukana

Arvonnassa mukana. Itselleni tuli jonkin asteinen hajuste yliherkkyys raskauden mukana ja sen jälkeen olenkin pikkuhiljaa siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja hajusteettomia tuotteita. Sun blogi on saanut mut todella miettimään haluanko etenkin lapseni haisevan jollekin ”vieraalle”, niinpä hänen ihon puhdistus ja hoitotuotteensa ovat olleet alusta asti tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa. Ei ole mitään ihanampaa tuoksua kuin lapsen vasta pestyt hiukset jotka tuoksuvat ainoastaan puhtaalle ja lapselle itselleen eivätkä millekään keinotekoiselle omenalle tai vastaavalle. Tämä on sikäli hassua kun aiemmin rakastin todella paljon mitä vahvemmilta tuoksuvia suihku tuotteita, nyt en voi ymmärtää kuinka olen joskus pystynyt niitä käyttämään. Urtekramia olen käyttänyt jo jonkin aikaa, tosin kaikki tuotteet eivät ole olleet tuoksutonta. Erityisen paljon tykkään kuitenkin juuri merkin tuoksuttomista tuotteista.

Mukana ollaan 🙂

Kiinnostava tuotesarja

Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Olen vähän hajusteherkkä, miedot tuoksut ok

Hyvä aihe, hajusteettomia aineita harvoin näkee. Urtekramin kosmetiikasta muutenkin pidän! Vaikka ne olisivatkin hajustettuja, ei tuoksu ole kuitenkaan hyvin vahva.

mukana arvonnassa. kiitos hyvästä postauksesta.

Suosin hajusteettomia ja väriaineettomia tuotteita. Ihoni on herkähkö. Tätä tuotesarjaa en ole vielä kokeillut, enemmän ruokapuolelta tuttu tuo Urtekram

Mukana!

Mukana arvonnassa 🙂

Urtekramin tuotteet ovat niin ihania!

Mukana ehottomasti ! 🙂

Mukana! 🙂 IItse joudun välttelemään voimakkaita hajuja aurallisen mikreenin vuoksi. On jännä miten kaikki hajut eivät aiheuta kuvotusta ja pahaa oloa, vaan niitä oppii vasta ajanmyötä tunteen ja vältteleen..

Houkutteleva ja innostava sekä runsaasti upeaa tietoa antava blogi. Käytän hajusteettomia tuotteita, koska ne ovat turvallisia.

mukana arvonnassa

Osallistun arvontaan!

Itselläni ei ole mitään yliherkkyyksiä kosmetiikan kanssa, mutta en haluaisi silti kuormittaa kehoani liiallisilla kemikaaleilla. Siksikin viime aikoina olen pitkälti siirtynyt luonnon- ja luomukosmetiikkaan. Helppoa se ei todellakaan ole, koska pitää lukea ja vertailla niin paljon. Olisipa siis kiva voittaa tämä Urtekramin paketti!

Mukana. Kärsin itsekin alati lisääntyvistä yliherkkyyksistä hygienia ja kosmetiikkatuotteisiin liittyen

Osallistun arvontaan. Mielenkiintoinen blogi.

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana upeassa arvonnassa. Minusta tuoksuttomuus on tärkeätä ihonhoitotuotteissa.

Ihqu Urtekram ❤ Hajusteettomia kokeilisin mielelläni, kun vauvakin syntyy pian 😊

Mukana arvonnassa. Siedän pieniä määriä hentoisia tuoksuja, mutta täysi haluttomuus kosmetiikassa on huippuhyvä juttu

Urtekramilla on ihania tuotteita. Arvonnassa mukana!

Olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteita.

Aivan mahtavia tuotteita, mukana arvonnassa! 🙂

Ihanan ekoja tuotteita, mukana ollaan!

Mukana!

Hajusteettomuus on paras.

mukana,mukavia tuotteita olis kokeilla

mukana

Mukana kisassa kun en ole koskaan mitään luomutuotteita kokeillu…..

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa. En ole vielä kokeillut näitä!

Urtekramin shampoo ja hoitoaine käytössä, ollut tyytyväinen. Itselläni ei vielä herkkyyttä, mutta todella ikävä, ja ilmeisesti kasvava ongelma. Sympatiat teille! Mukaan arvontaan.

Mukana arvonnassa. Shampoo on ainakin hyväksi todettu, näin raskausaikana yritän välttää kaikkea ylimääräistä kemikaalikuormaa.

mukana kisassa

mukana

mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa! Kivaa vaihtelua itsetehdyille tuotteille 😁

Kiitos vinkistä -täytyypi kokeilla näitä Urtekramin tuotteita. Vaikka onni ei minua suosisikaan tässä arvonnassa.

Mukava juttu, positiivinen

Mielenkiintoisia tuotteita, ehdottomasti mukana 🙂

Hienoja tuotteita. Mielelläni kokeilisin. Mukana 🙂

Hienoja tuotteita, hieno kilpailu!

kivaa kesää kaikille

Mukana arvonnassa! Itse olen myös vältellyt turhia hajusteita jo vuosia ja yrittänyt suojella tytärtäni niiltä. Näitä urtekramin tuotteita en olekaan vielä kerennyt testaamaan, joten kiitos vinkeistä 🙂

Itse aloitin muinoin hajusteettomista pyykinpesu-aineista, nyt kammoksuttaa jos kohtaa voimakkaasti tuoksuvia vaatteita (joista ei ”tuoksu” lähde pesemälläkään heti), hajuttomuus on paras ja turvallisin tuoksu, etenkin pilteille.

Hep.

Monet Urtekramin tuotteista ovat olleet minulla käytössä jo pitkään, mutta näitä hajusteettomia en ole kokeillut. Käytän toisinaan myös heidän palasaippuaansa, mutta harmittaa, että se – kuten toki lähes kaikki muutkin saippuat – sisältää epäekologista ja yleensä myös eettisesti arveluttavissa olosuhteissa tuotettua palmuöljyä. Luomutuotanto ei mielestäni tee palmuöljyn käytöstä ongelmatonta. Pyrin itse suosimaan palmuöljytöntä oliivisaippuaa, mutta valitettavasti sitä joutuu aina metsästämään erikoiskaupoista.

Muuten kyllä arvostan Urtekramia yrityksenä ja heidän tuotteittaan kuten myös niiden edullista hintaa. 😉 Osallistun siis mielelläni arvontaan!

P.S. Tärkeästä aiheesta kirjoitat!

Hienoa!

Ihana blogi! Löysin tänne etsiessäni tietoa luonnonmukaisesta ihonhoidosta ja minkä aarreaitan löysinkään. Seuraan jatkossakin. Ja tietty mukaan arvontaan.

Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Urtekramin tuotteet kuulostavat ihanilta ja pakkaukset miellyttävät silmääni! Siis ehdottomasti mukana 🙂

Mukana! Olen hyvää vauhtia siirtymässä hajusteettomampaan kosmetiikkaan, mutta esimerkiksi deodoranteille on hankala löytää hyviä vaihtoehtoja. Urtekram kiinnostaa kovasti!

mukana arvonnassa

Mukana ehdottomasti! Tyttäreni suosii luonnonkosmetiikkaa ja mieluiten hajusteetonta sellaista.

Näitä olisi ihana päästä testaamaan! Mukana arvonnassa siis! 🙂

Ehdottomasti mukana! Itse vältin koko vauva vuoden hajustettuja tuotteita ja huomasin että aistin kaikki tuoksut voimakkaammin.

Ihanaa! Hyviä tuotteita. Mukana arvonnassa.

Hajusteettomia aineita käyttänyt vuosikymmeniä. Vaatteet aina pesty hajusteettomilla pesuaineilla. Isompina lapset kommentoivat asiaa aika hyvin: Kun vaatteissa ei ole tuoksua/hajuja hajusteista niin ne ovat PUHATAITA sii tuoksuva puhtaille.
Omat petivaatteet kulkevat aina mukan kyläillessä. En voisi kuvitella nukkuvani pesuainepilvessä. Pelkkä ajatus saa aikaan pahoinvointia.
Myös Urtekram tuotteet rules!!

Mukana arvonnassa, kiitos vinkeistä.

Mukana!

Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikassakin on usein vaan aikamoiset hajusteet mukana!

Taitaa olla minunkin aika siirtyä hajustettomiin tuotteisiin, kun olen huomannut herkistymistä. Mukana arvonnassa.

Olen aloittanut hiljalleen ympäristöystävällisempiä tapoja niin ruoan kuin perheemme kemikaalienkin kanssa. Harmi vaan, että markettien hyllyiltä näitä ei saa. Toivottavasti siihenkin tulee muutosta pikapuoliin. Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa

Mahtava postaus! Kiitos tästä:) Aihe on erittäin mielenkiintoinen! Mukana arvonnassa, siis minäkin:)

Mukana minäkin! 🙂

Oi, ollapa Kroatiassa! 🙂 Mukana arvonnassa.

Tärkeästä aiheesta kirjoitat! Mukana arvonnassa 🙂

Jeaa fullpower

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meillä käytetään vallan Urtekramin hajustamattomia tuotteita.l

Mukana

Muistaisin lukeneeni, että homeherkistyneille tulee helpommin oireita myös hajusteista. Joka tapauksessa hajusteyliherkkyys on lisääntynyt rajusti. Kaikki tuoksut eivät vaikuta samoin. Itsellänikin on vaikeuksia julkisilla paikoilla ja julkisissa kulkuneuvoissa hajusteiden takia, varsinkin voimakastuoksuisten huuhtelu- ja pyykinpesuaineiden osalta. Tunnen jopa naapurin ulos ripustetun pyykin hajun kymmenien metrien päähän. Terve ei ehkä voi ymmärtää, miten paha olo hajusteista voi tulla pitkäksi aikaa. Onneksi on olemassa vaihtoehtoisi tuotteita ja lapsille ei tulisi mieleenkään laittaa hajusteellista pyykinpesuainetta. Kiitos artikkelistasi. Mukana arvonnassa.

Mielenkiintoisen oloisia tuotteita 🙂 Mukana arvonnassa

Meillä sama juttu. Hajusteista tulee päänsärkyä, pahaa oloa ja ihottumaa. Ihottumaa toki tulee paljon muustakin kuin hajusteista, eikä oikein tiedetä mistä kaikesta. Julkisissa pitkän matkan busseissa olen monesti joutunut vaihtamaan paikkaa liikaa tuoksuvan ihmisen takia, mutta joskus se ei auta ja saan päänsäryn loppupäiväksi. Mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa!:)

Mua arveluttaa tuossa Urtekramin hajusteettomassa dödössä ”potassium alum”, sehän on alumiinia, vaikkakin luonnollista sellaista. En tiedä luottaisko siihen, että se ei imeydy ihon läpi, kuten väitetään.. kainaloitten iho on kuitenkin herkkä ja toisinaan saattaa tulla pieniä haavaumia sheivaamisen jälkeen. Mitäs mieltä, onko tarkempaa tietoa tästä?

Osallistun myös arvontaan.

Vau… mukana!

Mukana

Mukana arvonnassa. Meiltä löytyy muutamia tuotteita urtekramilta ja nämä hajusteettomat kiinnostaisi. Olen myös kiinnittänyt huomiota hajusteisiin. Kun vuoden vaihteessa vähensin hajusteita niin ne todellakin pistävät nenään herkemmin tänä päivänä.

Urtekramin luonnonkosmetiikka ja myös elintarvikkeet ovat tosi hyviä , ehdottomasti mukana! =)

Mukana arvonnassa! Urtekramin tuotteista jo positiivisia kokemuksia 🙂

Olen huomannut myös, että kun olen vähentänyt hajusteita, niin en pystykään enää käytäämään niitä uudestaan… tuntuvat liian voimakkailta. Törmäsin samaan sarjaan tänään ja tutkistelin kaupassa, olisipa kiva voittaa kerrankin 🙂

Mukana 🙂

Mukana

Mukana 🙂 Tiedän niin mistä puhut. Minä veljeni kanssa kärsimme monikemikaaliyliherkkyydestä.

Mukana:)

Hyvä blogi! Kiitos siitä. Arvonnassa mukana.P

Minulla on on ollut lievä aikuisiän akne nuoruudesta asti, ja monenlaiset aineet on keretty kokeilla sen lievittämiseksi ja sopivien ihonhoitotuotteiden löytämiseksi. Apteekin aknen”hoito”aineilla pilasin ihoni nuorempana, vahvat näppyvoiteet ohensivat ja herkistivät ihoani. Viime vuosina olen tutustunut erilaisiin öljyihin ja löytänyt niistä täydellisen kasvojen ihon kosteuttajan. Esim. manteliöljy ja sheavoi ovat mainioita kosteuttajia ja hoitavat ihoa. Kasvovoiteita en ole enää tarvinnut. Urtekramin öljyjä en ole vielä kokeillut, mielelläni testaisin.

Pyöräilen ja liikun muutenkin kohtuullisesti, enkä ole vielä löytänyt riittävän tehokasta dödöä luomukosmetiikasta tai alumiinittomista vaihtoehdoista. Olen kokeillut kristallikividödöjä, mutta teho ei riitä. Tuota Urtekramin nestemäistä en ole vielä testannus.

Noita urtekramin tuotteita oon ostanut kyllä lahjaksi, mutta itse ei ole tullut kokeiltua 😊 omassa käytössä muut tuoksuttomat ja kemikaalipihit vaihtoehdot. Mukaan siis arvontaan, jos tärppää, koirankin näitä itse. Olis kiva jos löytäis tehokkaamman deodorantin ainakin..

Mukana
Itse joudun myös käyttämään hajusteettomia tuotteita.

Mukana arvonnassa. Tiedän täysin kuvailemasi tuntemukset!

Tuoksutonta dödöä on vaikea löytää. Allergia testattu kirvelee ja kutisee. Kivi- dödöä en ole koskaan kokeillut.

Mukana arvonnassa!

Välttelen kaikkia hajusteita. Tuo No perfume-paketti olisi mahtava! Aurinkoa kesääsi!

Ei ole tuttuja ennestään. Baby tuotteet kiinnostaa.

Olen käyttänyt Urtekramin tuotteista muutamaa voidetta, jotka ovat olleet hyviä atooppiselle iholleni ja muutenkin olen vaihtanut käyttämäni tuotteet hajusteettomiin. Huomaan heti, jos vieressä istuvalla on hajusteita ja yleensä silmäni oireilevat siitä, joten varmasti pitkään hajusteista erossa oleminen on tähän vaikuttanut. Kylässä ollessani on vaikea nukkua jos lakanoihin on käytetty hajusteellisia pesuaineita ja olen huomannut myös ihoni oireilevan siitä. Olisi kiva päästä kokeilemaan useampaa tuotetta merkiltä 🙂

Olen käyttänyt Urtekramin tuotteita jo pitkään, mutta arvonnassa on monia itselle vielä kokeilemattomia, siispä mukaan arvontaan!

Mukana arvonnassa kyllä. Olen itse sairastunut, altistuttuani kemikaaleille sekä epäpuhtaalle sisäilmalle.

Mukana myös arvonnassa!

Pitääpä kokeilla näitä vaikkei voittoa tulisikaan. Yliopistolla on suositus hajusteiden vähäisemmästä käytöstä, ja itse olenkin nyt kosmetiikkatuotteiden loputtua siirtynyt hajusteettomiin. 🙂

Todellakin tiedän miltä tuntuu. Meinaan oksentaa jos ohi kävelee homeella tai omo colorilla kyllästetty tyyppi. Monet luomutuotteiden hajusteet saa myös aikaan päänsärkyä vaikka kotona pystyn kyllä tiettyjä eteerisiä öljyjä käyttämään. Näitä testailisin mielelläni joten mukana ollaan!

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana ehdottomasti!
Öljyn käyttö voiteiden sijaan on vienyt voiton täällä myös.
Ja tuo hajusteettomuus on kaikessa kasvanut minulla myös, mitä vähemmän hajustettuja tuotteita, sen parempi 🙂

Mukana ehdottomasti! Ihan lempparisarja, dödöt aivan uskomattoman tehokkaita.ihana olla tuoksuton ja nahdollisimman kemikaaliton kun taaperoikäisten lasteni kanssa tiiviisti lähekkäin arkea eletään. Ja uskon ehdottomasti tuohon, että puhdas kroppa reagoi vahvemmin. Niin olen ainakin omalla kohdallani olettanut herkistymisen syyksi!

Mukana arvonnassa! 🙂

Oma 4v poikani on saanut hajusteista pahan räkäisen yskäkohtauksen, törmätty asiaan nyt jonku kerran:(

Mukana arvonnassa! Meillä varsinkaan aikuinen tyttäreni ei siedä hajustettua kosmetiikkaa, itse käytän sekä hajustettuja että hajustamattomia. Eli käyttöä löytyisi, mieluusti testaisimme tuotteita koko perheen voimin 🙂

Hyvä kirjoitus, kiitos siitä. Kiulostipa niin tutulta. Minä en ole juuri koskaan käyttänyt hajusteita, enkä voimakkaita pesuaineita. Ei vaan pysty. Olen ihan pienestä asti ollut hyvin herkkä.
Luonnon tuoksuista nautin sydämmeni pohjasta!
Ukatermin tuotteisiin en vielä suuremmin ole tutustunut kun niiden myyntiä lopetettiin. lähikaupoissamme. Ruusuvoide oli ihana ❤

Hyvä blogi! Itse en ole onneksi yliherkkä kemikaaleille, mutta välttelen niitä arjessani parhaani mukaan. 🙂 arvontavoitto ois jees:)

Urtekramilta on tullut paljon kokeilemisen arvoisia ja kohtuuhintaisia tuotteita. Deodoranttia en olekkaan vielä kokeillut. En ole vielä löytänyt hyvää deodoranttia luonnonkosmetiikasta.

Mukana arvonnassa! Pitääkin näyttää kirjoitus tyttärilleni, jotka haluaisivat ostaa Body Shopista mutta minä en kestä niitä tuoksuja.

mukana ollaan. Merkki on tuttu eri blogeista ja kehuja olen lukenut kovasti 🙂

Mielenkiintoisia tuotteita. Itse siedän varsin hyvin ”hajullisiakin” luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta muiden ihmisten vahvat myrkkytuoksut saavat usein kurjan olon, joten kiitos tiedon levittämisestä 🙂

Mukana arvonnassa

Tosi hyvä kirjoitus tavoitettavaksi tiedoksi, tutuksi tehden!

Nimimerkki: Kokemusta on

Mukaan arvontaan! Antaisin tuotteet tyttärelleni, joka on yliherkistynyt jo melkein kaikelle mahdolliselle.

Mukana ollaan. Urtekramin tuoksuttomat tuotteet on kyllä hyviä 🙂

Kemikaalittomalla luonnonkosmetiikkalinjalla on menty jo 15 vuotta. Luonnolliset hajusteet on käyneet ennen mutta nyt muutaman homealtistuksen jälkeen nekin ärsyttävät hengitysteitä. Ja tiedän tunteen. Eilen bussissa joku lakkasi kynsiä kun ilmastointi oli muutenkin heikko. Täytyi siirtyä ja vaihtaa paikkaa. Kadulla tupakoivien tieltä joutuu siirtymään, kemikaaliosastot tavarataloissa täytyy kiertää. Pieniä asioita jollekkin, mutta muistutuksenpaikkoja kokoajan itselle. Mielelläni testaisin Urtekramin tuoksuttoman sarjan, sitä versiota en ole vielä kokeillut. 🙂

Mukana olen! 🙂

Mukana arvonnassa!!

Minulla kemikaaliherkkyys alkoi raskauksien myötä, ne hajut joita silloin haistelin ovat yhä ne pahimman reagoinnin aiheuttajat: hajuvedet jotka oli ennen lemppareitani, pyykinpesuaineet jopa sanomalehden haju etoo. Mitä tapahtui-en tiedä mutta selkeä syyseuraus suhde. Samoin vaatekauppojen vaatteiden kemikaalit haistan liian voimakkaasti. Silloin raskaana kiertelin paljon kaupoissa etsimässä lapsille vaatteita, vaunuja jne. Lapseni tietävät että on päiviä jolloin en siedä mitään hajua, mm hiki voi saada pahan reaktion. Osallistun mielelläni arvontaan, vain sarja dödö mulle tuttu!

Mukana arvonnassa ! Mä olen myös hajusteallerginen.

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Minä en vielä (toistaiseksi ainakaan) ole haistanut muiden ihmisten päällä olevista vaatteista, että ne on pesty hajustetulla pesuaineella. Taloyhtiön pyykkituvalla sen sijaan käryää välillä nämä hajusteet pyykkien kuivuessa tosi voimakkaasti. Kerran jätettiin omat pyykit sinne niiden sekaan kuivumaan. Lopputuloksena meidän pyykit haisi ihan siltä kuin ne olisi pesty hajustetuilla pesuaineilla -yök.

Mukana!

Mukava arvonnassa! Hajuyliherkän elämä ei ole helppoa.

Mukana 🍀

Mukana ollaan. Kivat kuvat muuten.

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Nämä tuotteet olisivatkin ihan uusia tuttavuuksia. Täytyy ottaa heti testiin.

Onpa kiinnostavia tuotteita, toivottavasti onni suosisi arvonnassa :)!

Mukaan kivaan arvontaan.

Kiinnostus todella heräsi näihin tuotteisiin! Kiva kun joku kertoo näistä asioista, joita en itse tulisi muuten ajatelleeksi! 😊

Ihana arvonta, mukana! 🙂

Mahtava arvonta ja ehdottomasti ollaan mukana! Nyt jo jonkin aikaa luomu ja hajusteettomia tuotteita käyttäneenä olisi mukava saada tälläinen paketti 😊

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tuotteita! Mukana arvonnassa.

Jes! Mukana! Itse yleensä olen melko hajusteeton, mutta joskus tulee suihkautettua jotain. Kannattaisi kelata aika tarkkaan, minne on menossa, koska en mä oikeesti halua pilata kenenkään päivää vain, jotta tulisi vähän megabeibimbi olo!

Mukana! 🙂

Kiitos paljon hyvistä vinkeistä!

T.9-viikkoisen pojan onnellinen äiti 😊

Nää on ihan parhaita! Olin työpaikassa jossa oli sisäilmaongelmia ja kasvoni ja silmät reagoivat siihen todella pahasti. Nykyään pitää käyttää sitten näitä mega hellävaraisia tuotteita ja kun ennen pystyin vaikka tärpättiä naamaan pistää :’D

ja kahteen kertaan vahingossa… poista toinen 🙂

mukana! näitä käytän itsekin.

mukana! näitä tuotteita käytän itsekin.

Mukana arvonnassa! Urtekram on huippu 👍

Urtekram on ihana tuotesarja! 😊 Mukana arvonnassa😊

Minulla on koko ajan enemmän Urtekramin tuotteita käytössä, ovat hyväntuntuisia ja hoitovapaan häämöttäessä edulliset hinnat ovat hyvä juttu 😉 Mikä upeinta, tuotteita saa lähimmästä Citymarketista, enää ei tarvitse mennä erikoiskauppohin tai tilata netistä.

Urtekramin kosmetiikkaa en olekaan päässyt vielä testaamaan, vaikka jo pidemmän aikaa olen pyrkinyt käyttämään kosmetiikassa vain hajusteettomia ja mahdollisimman luonnollisia tuotteita. Ehdottomasti mm. deodorantti menee testiin. Mukana arvonnassa 🙂

Tuoksuyliherkälle hajusteettomat, hyväksi todetut tuotteet on elinehto. Mukana!

Tärkeä aihe! Olen itsekin yliherkkä hajusteille, varsinkin hajustetut pyykinpesu-/huuhteluaineet saavat itselläni voimakkaimmat reaktiot aikaan.

Mukaan arvontaan 🙂

Mukana arvonnassa, ja mielenkiintoinen aihe!

Ääh, opiskelijana huomaan että eco-merkityt tuotteet ovat usein kalliimpia ja joudunkin tarkoin valitsemaan halvan tai hyvän tuotteen välillä. Paketti tulisi todella tarpeeseen! Arvonnassa mukana!

Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa.

Urtekram on itselle vielä melko tuntematon merkki. Olisi kiva kokeilla sitäkin. Pikkuhiljaa on omien kaappien sisältö muuttunut yhä hajusteettomammaksi ja ekologisemmaksi oman herkistymisen myötä. Lasta olen alusta asti pyrkinyt säästämään ylimääräisiltä kemikaaleilta.

Hei!

Ihana postaus!
Kiitos näistä tiedoista, olen käyttänyt monia Urtekramin tuotteita, ja tykkään todella!
Nyt menee testauskeen ainakin tuo öljy ja dödö.
Ihania kuvia Kroatiasta <3

Mukana. Kuulostavat mielenkiintoisilta.

Voi että, olisi ihana päästä testaamaan tuota pakettia! Varsinkin näin raskausaikana olen pyrkinyt käyttämään hajusteettomia tuotteita, mutta näitä en ole vielä testannut 🙂

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa!

Joitakin Urtekramin tuotteita ollaankin jo käytetty mutta olisi kiva kokeilla myös näitä.

Hyvä vertauskuva tuo puhdas lattia! Ja mukana ollaan arvonnassa 🙂

Kiinnostava sarja! Joitakin muita Urtekramin tuotteita olen kokeillut mutta näitä en vielä eli mukana arvonnassa 🙂

Kiinnostava sarja! Joitakin muita Urtekramin tuotteita olen kokeillu mutta näitä en vielä eli mukana arvonnassa 🙂

Arpaonnea mulle!:) Hyvää ja tärkeää settiä! itekin herkistynyt ja epäilen kyllä sisäilma altistusta. Siipan suhkedödöt saa voimaan pahoin ja ahdistamaan. Ehkä se tästä levitäämällä hajuttomuuden ilosanomaa 😉

Sattumalta tutkailin näitä tuotteita juuri tänään kauppareissulla, kun etsin uutta hajusteetonta dödöä. Kiitos vinkistä, menee kokeiluun! Molemmat paketit ovat ajankohtaisia meillä, joten ehdottomasti mukana.

mukana arvonnassa

Hei! Mukana arvonnassa. Odotan vauvaa ja kaikenlaista luomukosmetiikkaa olen kokeillut ja vältellyt perustököttejä. Nämä on vielä kokeilematta 🙂

Hajusteettomuus on itselleni myös todella tärkeää, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta..mukana siis!

Kuulostaapa hyvältä sarjalta. Muita urtekramin tuotteita meillä on käytössä, mutta näitä ei olla vielä kokeiltu. Ihanaa, kun näitä on helposti saatavilla marketeistakin.

tahtoo kokeilla, hyvä kuulla käyttökokemuksia

Mukana arvonnassa. Kiitos mielenkiintoisesta ja hitusen vähemmän markkinoivasta blogista kuin monet muut.

Mainio ja tärkeä teksti taas kerran.

Mukana arvonnassa! Meillä käytetään paljon Urtekramin tuotteita, olen ollut tosi tyytyväinen niihin 🙂

Mukana 😊

Kiitos tästä infopaketista! Olen mukana arvonnassa, toivottavasti onni suosii ☺️

Mukana arvonnassa! Tykkään itsekin Urtekramin tuotteista, tosin pystyn kyllä käyttämään niistä hajusteellisiakin. Ovat helposti saatavilla ruokakaupoissa ja edullisia (toki vieressä myydään halvempia rasvoja, joiden pääraaka-aineena on mineraliöljy, mutta ne eivät imeydy ihoon enkä ole käyttänyt niitä vuosikausiin).

Onpas paljon osallistujia! Siistiä!

Minäkin liityn joukkoon. 🙂

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Olisi aivan huippua päästä kokeilemaan näitä. Kaikinpuolin vaikuttaa juuri sellaiselta tuotesarjalta jolle olisi meidän perheessä kysyntää 🙂

Tuun mukaan arvontaan! : )

Mukana arvonnassa. Tuoksuttomuus ennen kaikkea. Hyvät tuotteet kiinnostavat.

Mukana arvonnassa!

Mukana! Noita olisi kiva testata!

Mukaan arvontaan 😍😊

Mukana 😍

Luonnollisuus ja hajusteettomuus. Yksinkertainen elämä.

Mukana arvonnassa, olisipa ihana voittaa jotain näin hyödyllistä. 🙂

Mukana arvonnassa =)

Hei!
Olen muutamia kertoja kokeillut kyseisen merkin tuotteita ja tykännyt. Nyt käytössä olevan saippuan voimakas tuoksu ei miellytä, joten seuraavalla kerran ostan kyllä suosiolla tuoksuttoman vaihtoehdon.
Allergisena en käytä muuta kosmetiikkaa kuin pesuaineita ja nekin luonnonkosmetiikkaa. Meikit ja hiusten värjäämisen jätin useampi vuosi sitten pois. Raskauden ja imetyksen myötä entisestään tiukensin mielipidettäni käyttämiini tuotteisiin. Lapselle käytämme vain luonnontuotteita. Onneksi vielä riittää pesu vain vedellä.
Dödö minulla on edelleen normi kosmetiikkaa, sillä en ole löytänyt toimivaa ja tehokasta vaihtoehtoa vielä. Mutta tuota mainitsemaasi voisin seuraavaksi testata.
Minun on ollut kovin hankalaa löytää sopivaa shampoota, nopeasti rasvoittuville hiuksille, mutta kuivalle päänahalle. Joudun pesemään hiukset joka päivä jos mielin lähteä siistinä kotoa.

Kiitos tästä postauksesta, herkän nenäni ja ihoni kanssa suuntaan kyseisen merkin tuotteiden luo, kun seuraavan kerran on tarvetta kosmetiikalle.

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Kiinnostaa muuten, onko tuo dödö hyvin hikeä pitävä? Olen testannut nyt muutamia luomudödöjä, mutta kaikki eivät pidä. Ja itselle myös Joutsenmerkki muiden lisäksi on ehdottoman tärkeä.

Tätä sarjaa on pakko päästä testaa! Jos nyt käy nii huono tuuri et ei arpaonni potkaise niin mistä tätä sarjaa saa ostaa?

Mukana! Koko ajan käy vaikeammaksi löytää ”normituotteita”, jotka eivät ärsyttäisi.. Pitäisi alkaa kiinnittää enemmän huomiota vielä taaperon tuotteisiin.

Olen tykännyt Urtekramin tuotteista. Pitääpä seuraavalla kauppareissulla katsastaa baby -tuotteet.

Kiitos kivoista vinkeistä! Itse suosin aina hajusteettomia tuotteita, en siedä esim olleenkaan hajusteellisia pesuaineita.

Kristallideodorantti kuulostaa mielenkiintoiselta, sitä pitää ehdottomasti testata.

Mukana!Urtekramia on tullut testattua aiemminkin.

Hyvä kirjoitus! Tuntuu, että hajusteyliherkkyydestä on puhuttu jo pitkään, mutta tieto ei silti ole saavuttanut valtaosaa väestä. Aika usein olen lähtenyt luennolta tai uimahallista pois parfyymipilven aiheuttaman pahoinvoinnin vuoksi. Pahimpia ovat tilanteet, joista ei voi poistua – esim. juuri lentomatkat tai kokoukset. Aistiyliherkkien(kin) oppilaiden kanssa työskentelevänä ja hajusteyliherkkänä osallistun arvontaan.

Mukana! Minua kiinnostavat erityisesti hiusjutut ja deodorantti. Itselläni on päässyt päänahka huonoon kuntoon, se hilseilee ja kutiaa jatkuvasti ja rasvoittuu nopeasti. Epäilen, että olen herkistynyt normishampoon kemikaaleille. Tällä hetkellä minulla on käytössä Urtekramin lastenshampoo, jonka ostin lapsia varten, mutta aloinkin myös itse käyttää.. 😉 se on ensikosketukseni luomukosmetiikkaan, ja olisi mielenkiintoista koittaa muitakin Urtekramin tuotteita.

Mukana! Itse olen alkanut viimeisen raskauden jälkeen herkistyä entistä enemmän hajusteille, ja herkkä tuntuu olevan vauvakin. Olisi ihana saada näitä tuotteita testiin! <3

Mukana! Nämä Urtekramin tuotteet on kyllä pakattu herkullisen näköisesti, eikä yhtään tylsästi, vaikka tuoksuttomia ovatkin!

Hei Maria,
Olen kanssasi samoilla linjoilla tuosta kemikaalien välttetystä seuraavasta kemikaaliherkkyydestä. Havahduin itse muutama vuosi sitten siihen, blogillasi oli vaikutusta asiaan, että käyttämieni kosmetiikkatuotteiden kemikaalimäärän kehossani. Lähdinkin vähitellen poistamaan hajustettuja tuotteita kaapeista ja vähitellen vaihtamaan kaiken kosmetiikaan sertifioituun luonnonkosmetiikkaan. Tämä johti siihen, että nykyään siedän huonosti hajustettuja pyykinpesuaineita, hajuvesiä, hajustettua ”tavallista” kosmetiikkaa ja tiloja missä on huono sisäilmä, myös apteekin hajustamattomat perusvoiteet aiheuttavan ällötystä.

Osallistuisin jälkimmäisen No Perfume-paketin arvontaan!

Mukavaa kesää Sinulle, Maria!

Hajusteyliherkkä ilmoittautuu arvontaan 🙂

Mukana! Kiitos Kroatia-kuvista. Oma Kroatian loma edessäpäin. En malta odottaa 🙂

Mukana! Ihanaa jos löytyisi nyt sopiva tuotesarja arvoihini sekä yliherkkyyteeni liittyen . tälläkin hetkellä mm kädet ”huutavat” kuivuuttaan mutta sopivaa käsivoidetta on niin vaikea löytää. Ihanaa jos saisi kokeiluun ! Baby sarjalle ei käyttöä

Mukana arvonnassa!

Olisi aivan ihanaa kokeilla näitä tuotteita.

Mukana 😊

mukana arvonnassa☺

Urtekramin monet tuotteet ovatkin jo tuttuja, mutta en tiennytkään, että heillä on myös baby-sarja! Kuulostavat tosi kivoilta, eritoten sinkkivoide sekä öljy kiinnostavat!

Kiitos tästä! Luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostaa!

tutuja tuotteita osa, prismasta olen löytänyt ja koukkuun jäänyt 🙂

Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pikkuhiljaa olen avartanut kosmetiikkakavalkadiani ja alkanut huomioimaan tuotteissa enemmän mm niiden ekologisuutta. Rakastan tuoksuja, joten haluaisin päästä mielenkiinnosta testaamaan olisiko hajusteettomista tuotteista mihinkään niihin verrattuna.

Mukana arvonnassa. Ehdottomasti tämä sarja testaukseen 🙂

Tuota dödöä olis ihana päästä testaamaan!

Mukana ku peräpukama!

Mukana arvonnassa 🙂 Täällä myös todella paha hajusteyliherkkyys ja joskus meinaan jossain hississä esimerkiksi tukehtua ja oksentaa samaan aikaan. Se on todella ikävää miten tätä ongelmaa eivät kaikki vaan ymmärrä 🙁

Olen itsekin huomannut, että kun on pikku hiljaa siirtynyt itse käyttämään hajusteettomia tuotteita, sitä huomaa herkemmin muiden hajusteiden käytön. Kiitos Urtekram vinkeistä! 😊

Nuo ovat ihania! Jollain ihmeen konstilla sain miehenkin kokeilemaan tuota dödöä mökillä ja olisikohan syynä miehen dödöjen ”unohtuminen” kotiin 🙂 Tuota palasaippuaa ei lähikaupassa ollut, odotan mielenkiinnolla miten hiusten pesu sillä sujuu. Olen ollut ilman shampoota jo yli vuoden ja huomaan miltei joka päivä miten paljon muut käyttävät turhia hajusteita.

Mukana arvonnassa. Ja itsekin kamppailen usein hajustepilvien läpi työpäivän aikana.

Tuttu tunne! Kerran lentokoneessa pidin koko matkan ajan kaulaliinaa suojana kun viereinen mies oli vähän suihkinut. Joten mukana arvonnassa!

Mukana, menevät kyllä nyt kirjoituksesi perusteella omalle listalle testattavat tuotteet.

Mielenkiintoisia tuotteita. Innolla mukaan arvontaan 🙂

Olis kiva koittaa jotain uutta ja mukana

Ehdottomasti mukana!

Mukana vaikken ikinä mitää voitakaan 😄

Mukana arvonnassa!

Mukana minäkin! Olisi ihana yllätys kesäksi 🙂

Mukana arvonnassa!! Mulla herkistyi hajuaisti toisen raskauden aikana. Ja edelleenkään (vuosi synnytyksestä) en voi sietää voimakkaita tuoksuja. Esim pyykinpesuaineet vaihdoin hajusteettomiin lasten myötä ja nyt kun jostain saa/ostaa käytettyjä lastenvaatteita niin tuntuu että niissä on ihan järkyttävä tuoksu kun on käytetty hajusteellisia pesuaineita/huuhteluaineita. Eikä se haju edes lähde yhdessä pesussa pois.

Mukana! En ole yliherkkä mutta en vain pidä hajusteista pesuaineissa tai meikeissä.

Ehdottomasti mukana! Itse käyttäny nyt puolivuotta urtekramin tuotteita ja erittäin tyytyväinen! Päänahan hilseily vähentynyt hurjasti urtekramin aloevera shampoon käytön aloituksen jälkeen. Olen itse myös allerginen tuoksuille joten nämä tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! Urtekramin palasaippuaa olen käyttänt kasvojen puhdistukseen iltaisin ja olen huomannut selkeän eron ongelmaihon paranemisessa! 😊

Mukana arvonnassa, käytän päivittäin näitä tuotteita 🙂

Mukana arvonnassa

Mukana No Perfume paketin arvonnassa 🙂

Ymmärrän ihmisiä jotka haluavat tuoksua. Mutta kun on tuoksu herkkä voi elämä olla hankalaa tuoksujen seassa. Plus se että on atoopikko ei helpota elämää. Olisi kiva saada kokeiluun nämä tuotteet.

Mukana! Hajusteista tulee kyllä tosi helposti paha olo. 🙁

Mukana arvonnassa! Minä oon huomannut tuon, että kun on ”puhdistanut” kodin kaikista hajusteista ja kosmetiikka on laimennettua/hajusteetonta niin toisten tuoksut tuntuu ylivoimakkailta omaan nenään. Olen myös kuullut, että ruokavalion puhdistaminen kaikesta ylimääräisestä saa makuaistin JA hajuaistin herkiksi. Esim. paistetut kasviöljyt, kuten auringonkukka- ja rypsiöljyt (lue: härsiintyneet) haisevat omaan nenään todella herkästi ja se haju ei oo kiva.

Mielelläni olen mukana arvonnassa 🙂

Ihana arvonta <3 Niin monelle asialle herkkänä ihmisenä tämä on lottovoitto <3

Ehdottomasti mukana 🌞

mukana minäkin

Hyvä kirjoitus. Oma sisko upottaa itsensä eri tuoksuihin rasvojen ja suihkeiden myötä, menee viikko hänen vierailustaan, kun kodissa vieläkin tuoksuu hänen parfuminsa. Itse käytän mahdollisimman vähän jo omien lastenkin takia, etteivät kuormittuisi.

Itse kanssa mietin, olenko vouhkaamisellani pahentanut yliherkkyyttäni. Ihoni on välillä loistavassa kunnossa, mutta sitten taas jokin pesuaine, tai hajusteetkin saa atooppisen ihottumani räjähtämään. Oon mukana ehdottomasti myös arvonnassa 🙂

MUKANA KILPAILUSSA, JOTTA PÄÄSISI KOKEILEMAAN KYSEISIÄ TUOTTAITA.

HALU KOKEILLA TUOTTEITA, JOTEN OLEN MUKANA KILPAILUISSA.

Mukana! Oliskohan öljystä iloa raskausarpien torjuntaan, mm. Weledan öljyssä on tosi yrttinen tuoksu enkä haluaisi haista siltä koko päivää! 🙂

Mukana arvonnassa

Tästä minäkin saisin hyvää jatkoa hajuttomiin puhdistus/vartalotuotteisiin. Moni aine on meillä pienen ajan sisällä vaihdettu ihmis- ja ympärisyöystävällisempiin tuotteisiin.
Mukana siis hiipussa arvonnassa.

Mukana ollaan! Kovasti kiinnostavat nämä tuotteet. 🙂

Taidankin kokeilla tota öljy-kikkaa kasvoihin. Meillä minä ja 1v ja3v pojat ollaan atoopikkoja. Taidan kokeilla laajemmin kyseisiä tuotteita jos sais helpotusta tähän jatkuvaan rasvaamiseen.

Mukana huippuhyvässä arvonnassa. Ja mahtava blogi sinulla!

Kiva arvonta, ehdottomasti mukana.

Mukana kivassa arvonnassa! Minä olen tosi herkkä hajusteille myös!! Ihanaa kesä teidän koko perheelle!

Mukana arvonnassa 🙂 Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, samoin hajusteettomuus.

Mukana arvonnassa. Tuotteet on todella hyviä!

Samaa mieltä tuoksuttomuuteen tottumisesta. Anopilla oli nyt mukana omat lakanat ja tyynyt+peitot. Silti henki salpaui ekana iltana.

Mukana arvonnassa. Nämä tuotteet on todella hyviä!

Mukana arvonnassa ☀️

Mukana ehdottomasti!

Tuoksuyliherkkänä olen joutunut välillä valitsemaan tavallista kosmetiikkaa luonnonkosmetiikan sijaan nimenomaan hajusta johtuen. Hienoa, että myös tuoksuttomia vaihtoehtoja on saatavilla! Menee kokeiluun.

mukana :)pahimpia hajupommeja ovat ehdottomasti huuhteluaineet ja ns kissinpissiltä tuoksuvat vanhemmat daamit jotka vaikuttavat kylpevän hajuvesissään :/ kamalaa jos tämmöinen henkilö sattuu viereiselle paikalle julkisissa.

Mukana arvonnassa! Itse raskausaikana alkoi ällöttämään kaikki vahvat tuoksut ja vaihdoinki kaikki tuotteet hajusteettomiin. Nykyään tykkään että on joku yksi tuote mikä tuoksuu, se riittää. Ja vielä kun vauva viihtyy niin paljon sylissä niin mielummin hänkin varmasti tuoksuttelee äidin omaa tuoksua kuin vahvaa parfyymia. 🙂

Kiva arvonta, mukana arvonnassa 🙂

Kerrankin arvonta, joka mahtuu omiin arvoihini. Nimittäin tuotteet ovat myös vegaanisia. Joten osallistun ehdottomasti!

Mukana arvonnassa! 🍀

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! Urtekramin shampoo jo käytössä, päänahka ei kestä muita ”markettishampoita”! Hyvä hinta-laatu suhde 😉

Mukana ehdottomasti!

Mukana arvonnassa!

Itse olen ruvennut lasten saamisen myötä välttelemään kaikenlaisia hajusteita. Hajuvettä olen viimeksi suihkauttanut varmaan vuosi sitten. Mieheni taas suihkuttelee dödöä päivittäin ja huomaan, että se todella käy nenään. Välillä saan migreenin joistain voimakkaista tuoksuista. Itseäni ärsyttää myös jotkut kukat. Huomaan, että olen tässä vuosien varrella pikku hiljaa vaihtanut hajusteisia tuotteita hajuttomiin. Tuntuu, että samaa tahtia myös hajuaistini on parantunut/voimistunut.

Osallistun kilpailuun ja toivon kovasti, että onni osuu kohdalle.
Ennen raskaaksi tuloa en ollut ajatellutkaan tuoksuttomien saatika kemikaalittomien tuotteiden käyttöä, asia ei siis vain ollut käynyt mielessäni. Nyt pyrin huomioimaan molemmat ostoksissani ja lapsen kohdalla kiinnitän siihen erityisesti huomiota. Hienoa Maria, että jaksat nostaa esille!

Mukana! Voimakkaat hajusteet saavat migreenin aikaiseksi, ja siksi olen vaihtanut omat kosmetiikkani hajustamattomiksi.

Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikka ja vielä hajusteettomana, tykkään!

Urtekramia kannattaa suosia myös sen vuoksi, että se on taatusti eläinkokeeton merkki, myös raaka-aineiltaan! Löytyy siis Animalian listalta. ♥

Mukana. Saman sarjan shampoo ja hoitoaine jatkuvasti käytössä.

Tuttua juttua, tuo dödö on ollut käytössä. Vuorottelen Santen vastaavan kanssa, molemmat toimivat eivätkä tuoksu miltään. Oispa ihana, jos onni suosisi! Minä en ole kieltänyt miestä käyttämästä joskus partavettä, suihkutuotteet myös olen antanut itse valita. Mutta viimeksi hän ihan itse kaupassa valitsi täysin hajusteettoman dödön 🙂

Kyllä tuoksuja voi käyttää kunhan ne on aidoista eteerisistä ölyistä. (: itsellä tulee kauheesti ihottumaa kaikista synteettisistä kemikaaleista. Hyvä että ihmiset on heränneet tähän asiaan! (:

Mukana myös!

Mukana! Mulla ei ole erityisesti mitään hajuherkkyyttä todettu, mutta koen tosi vahvasti tuoksut, varsinkin pyykinpesuaineet ja hajuvedet. Itse lopetin hajuvesien käytön esikoisen raskausaikana,enkä ole pystynyt käyttämään sen jälkeen.

Kuulemma sinkkilisä herkistää hajuaistia.

Mukana arvonnassa!😊 olemme perheen kanssa pikkuhiljaa vaihtaneet käyttämiämme tuotteita luomuun/ekoon ja aika hyvällä mallilla ollaan👌 mutta täysin hajusteetonta ei olla kokeiltu, tässä olisi hyvä mahdollisuus siihen ja vieläpä todella kattavasti saataisiin kokeiltua jospa sitten osaisimmekin elää hajusteettomasti jatkossa!☺

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! Olen käyttänyt pitkään näiden ruusun tuoksuvista dödöä ja muutkin tuotteet kiinnostaa 🙂

Olen kärsinyt vuosikausia erittäin vaikeasta ja vakavasta hajusteyliherkkyydestä ja tuntuu, että herkistyn yhä enemmän joka viikko, vuosi, jopa päivä.Nyt sii 0 toleranssi hajusteiden suhteen. Elämäni on melkoista organisointia, jotta pystyn elämään jotenkin tässä yhteiskunnassa ihmisten hajusteiden takia. Olen jo väsynyt naapureille ja tuntemattomille asiasta kertomaan, koska ymmärrän, etteivät he voi tajuta, kun eivät ole itse henkilökohtaisesti kokeneet millaista on elää hajusteyliherkkänä jatkuvassa aivosumussa, keuhkot äärirajoilla, kröhien, kuumeillen ja voiden huonosti.Onneksi tieto asiasta lisääntyy jatkuvasti ja yhä useampi rohkaisee kertomaan omista kokemuksistaan. Ja kaikki empatiani on pienten vauvojen puolella, jotka syntyvät puhtaasta turvallisesta kohdusta tänne läntiseen maailmaan keskelle rajujen kemiallisten hajusteiden pääsemättä niitä karkuun.Soisin heille elämänsä alkutaipaleen alkavan mahdollisimman luonnollisessa tilassa kaikinpuolin. LIPPU KORKEALLE KAIKKI MCS IHMISET !

Sinua ja Kemikaalikimaraa on kiittäminen siitä, että olen alkanut kiinnittää huomiota siihe mitä tuotteita ihoillemme laitan! Mukana siis arvonnassa!

Arvonnassa mukana! Kiitos tästä kirjoituksesta! Sain uusia vinkkejä, kuten dödö ja palasaippua, jota olen etsinytkin. Olen hurahtanut Urtekramin tuotteisiin jo aikasemmin, etupäässä No Perfume shampooseen ja hoitoaineeseen. Shampoota käytämme myös koirien pesuun, joihin meneekin paljon (3 jenkkiä) vaikka laimennamme niin, että vettä on vähintään 2/3. Turkit tulevat hohtaviksi eikä hoitoaineita tarvita.

Mukana 🙂

Mukana ollaan! Olen kantasolusiirron jälkeen herkistynyt niin, etten voi enää käyttää mitään hajusteita. En ennenkään mitenkään suuremmin hajusteista ole välittänyt, mutta nyt olen vasta huomannut kuinka paljon ihmiset niitä käyttävät. Olen myös huomannut tuon herkistymisen, sillä haistan jo kaukaa ihmiset, jotka hajusteita käyttävät. Joko pesuaineissa tai kosmetiikassa ja hajuvesissä. On myös todella vaikeaa löytää tuoksuttomia, hyviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön!

Olisipa ihana paketti testattavaksi! Ja testaajia löytyy kohta baby oilillekin kunhan pikkuisemme syntyy…nyt raskauden aikana moni tuttu (ja ennen miellyttänyt)tuoksu on alkanut äklöttämään ja vaivihkaa on tuotteet vaihtuneet tuoksuttomiin. Joten kyllä tykkäisin!

Mukana! Itse olin todella kova hajusteiden käyttäjä, mutta raskauden ja vauvan syntymän jälkeen jätin hajustetut tuotteet kaupan hyllylle. Seurauksena on huomattavasti vähemmän päänsärkyjä ja vähemmän tukkoinen olo! Huomaan myös, että muiden hajusteet tuntuvat nyt tosi vahvalta ja melko epämiellyttävältä omaan nenään. Urtekramia ei olla vielä kokeiltu, vaikka merkki on kiinnostanut kyllä, voitto olisi siis paikallaan 😉

Mukana ollaan hep! 🙂

Näitä olisi kiva päästä testaamaan kahden pienen pojan perheessä.

Ehdottomasti mukana arvonnassa😊 Urtekramin tuotteet on jo jonkin verran tuttuja ja käytössä itselläni sekä tyttärelläni. Olisikin kiva saada tulevalle pienokaisellemme jo omia tuotteita odottamaan ja samalla tutustuttaa isikin paremmin siihen, miksi kaupassa pitää hetki miettiä valintojaan…

Mukana kiitos ! Urtekram on tullut jo tutuksi ja käytössä perheessämme päivittäin. Mutta hajusteettomia en ole vielä kokeillut =)

Ehdottomasti mukana! 🙂 haluan… mies on totaalisen yliherkkä hajusteille ja ihan kaikille hajuille niin tää ois meidän juttu! 🙂

Mukana arvonnassa! Kokeilin Urtekramin tuotteita ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, mutta jäin kerralla koukkuun! 🙂

Ihania reissukuvia sinulla ja perheelläsi 🙂 Urtekramin tuotteet kiinnostavata kovasti. Mukana siis arvonnassa!

Mukana! Koko perheeni on hajusteyliherkkiä, ja allergisia.

Mukana. Itelle kävi niin että lasten myötä vähensin kaikkien hajusteiden käytön minimiin ja pian huomasin että olin herkistynyt hajusteille. Kavereiden luona jossa käytettiin voimakkaan tuoksuista pyykinpesuainetta kyläily oli tuskaa. Samoin bussilla matkustus.

Mukana!

Meillä olisi tarvetta molemmille paketeille 🙂 Olisi mielenkiintoista testata lisää Urtekramin tuotteita ja löytää ehkäpä lisää tuotteita vakio käyttöön!!

mukana! hajusteettomuus <3

Niin harmi, että verkostossa meillä ei ole näitä tällaisia blogiyhteistöitä, sillä tämä olisi ollut niiiiin mun juttu. No, siis arvonnassa mukana tätä kautta!

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Mukana ehdottomasti! 🙂

Mukana arvonnassa 🙂 . Kirjoitus oli kuin omasta elämästä.

Mun keho tekee just stoppia hajusteiden ja sisäilman epäpuhtauksien suhteen. Miedotkin hajut saa nyt väliaikaisesti lähteä, jotta saan selvitettyä mille tää mun keho oikein reagoi. Hajusteeton kosmetiikka tulisi siis tarpeeseen. Seuraavaksi kokeiluun lähtee Meinebase ja öljyä aion koittaa kasvorasvan sijaan. Kiitos kun jaksat ottaa asioista selvää ja jaat hyviä vinkkejä eteenpäin.

Urtekram on hyvä merkki. Mukana.

Ihana arvonta! Mukana!

Mukana arvonnassa:)

Mukana. Onneksi itsekin olen lapsien myötä viisastunut ja vähentänyt huimasti hajusteiden käyttöä. Ja kyllähän sen itse tosiaan haistaa muiden käyttämät hajusteet huomattavasti tarkemmin kun itse ei sellaisia käytä,

En ehkä ole herkistynyt, mutta herkkä kyllä. Ikävää istua teatterissa, kun vieressä löyhkää parfyymi ja henkeä salpaa. Minäkin olen maksanut lipustani!

Urtekram on tuttu, mutta tässä mainittiin muutamia tuotteita, joita voisi vielä kokeilla!

Arvonnassa mukana. Lapsille olisi mahtavaa löytää luonnonkosmetiikkaa käyttöön. 😊

Urtekramin tuotteet ennestään tuttuja ja mielellään ottaakin hyllystä, kun sopivat myös opiskelijabudjetille

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kärsin pahasta migreenistä, jonka vuoksi en voi käyttää mitään hajusteita sekä haluan käyttää ainoastaan eläinkokeettomia ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia tuotteita 🙂

Mukana!
Ois kiva päästä testaamaan 🙂