Yleinen
4.12.2014

KANA-PEKONISALAATTI

KANA-PEKONISALAATTI

Vieraita kun tulee kylään, on aina suurta päänvaivaa mitä sitä tarjoaisi. Meillä kävi tässä ystäviä tovi sitten kylässä ja koska kello oli jo jonkin verran, tein herkullisen kana-pekonisalaatin joka toimitti iltaruoan ja iltapalan yhdistettyä osaa. Tämän teossa ei kauaa mene ja säilyy jääkapissakin pari päivää. Parhaalta kuitenkin maistuu tuoreeltaan.

TARVITSET (6-8 henkilölle):

5dl Keitettyä täysjyväriisiä

1prk Fetajuustoa

1 prk Kermaviiliä

1prk Paahdettu sipuli creme fraisea
1pkt Rapeaksi paistettua pekonia
300g Paistettua kanan filesuikaleita 
(Paistettu pekonin jälkeen pannulla chilin ja valkosipulin kera)

1dl Paahdettua sipulia

1 Punasipuli
1 pkt Kirsikkatomaattia lohkoina

1 Punainen Paprika kuutioina

½ Kurkku kuutioina
½ Keltainen paprika kuutioina

Suolaa, valkopippuria, tabascoa maun mukaan

Eli kuten jo tarvitset-listassa mainittu: Keitä riisi kypsäksi, pilko pekoni pieneksi ja paista rapeaksi. Paista filesuikaleet pekonin rasvassa maun vuoksi, lisää tarvittaessa öljyä, jos meinaa jäädä pannuun kiinni. Paista kana pieniksi pilkotun chilin ja murskatun valkosipulin kanssa. Laita jäähtynyt riisi, jäähtyneet kanapalat ja jäähtynyt pekoni kuppiin. Lisää kaikki kasvikset ja feta, creme fraise ja paahdettu sipuli sekä kermaviili ja sekoita hyvin esim. puulastalla. Lisää mausteita oman maun mukaan. Helppo ja niin taivallisen herkullinen.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.