Yleinen
7.1.2015

HEDELMÄRAHKA

HEDELMÄRAHKA

Rahka. Niin terveellistä ja täyttävää, mutta NIIN PAHAA. Mehukeitto tursuaa korvista jo parin viikon kohdalla ja samat marjatkin alkavat maistumaan puulta lyhyessäkin ajassa. Tässä vaihtoehtorahka! Meillä tätä syö koko perhe.

VÄHÄKALORINEN HEDELMÄRAHKA

TARVITSET:

3kpl Passiohedelmää
1 Appelsiini
1 Banaani
1Kg Rasvatonta rahkaa

Kuori ja pilko banaani ja appelsiini pieniksi paloiksi. Halkaise passiohedelmät ja kaiva lusikalla sisältö kulhoon. Lisää rahka ja sekoita koko homma hyvin. Anna makujen imeytyä jääkaapissa muutama tunti. Säilyy jääkaapissa useamman päivän.
Omaan suuhuni rahka oli taivaallisen hyvää sellaisenaankin, mutta muu perhe lisäsi makeutta hunajalla. Ruokalusikallinen tai pari mysliä antaa kivan suutuntuman!
Toinen hyvä rahkaresepti, mihin ei tosiaan tarvitse lisätä yhtään makeutta, on 500g rahkaa ja 1 granaattiomena. Granaattiomena on niin makea, että se maustaa rahkan hetkessä on superherkullinen yksinäänkin. Kyllä se aina karkkipussin voittaa!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.