Yleinen
19.2.2015

SUKLAAKAKKUNEN MINTTUSUKLAA SYDÄMELLÄ

SUKLAAKAKKUNEN MINTTUSUKLAA SYDÄMELLÄ

Cloetta muisti minua alkuviikosta ihanan herkullisella paketilla joka sisälsi heidän uusimpia tuotteitaan. Muut namut ja herkut päätyivät käyttöömme sellaisenaan, mutta Cloettan Minttutryffeli nappirullan ympärille rakentelin suklaisen herkkureseptin. Selailin monia brownie-tyyppisiä reseptejä, mutta koska mieluista ei löytynyt, toteutin kokeilupohjalta oman muffinien ja brownien risteytyksen. Minun hyväksi onnekseni meille saapui tänään harvinaisia vieraita, niin ei tarvinnut odotella milloin saan reseptini kokeiluun. Onneksi kokeilu kannatti ja uusi lempiresepti syntyikin siinä samalla. Näitä tulee varmasti tehtyä toisenkin kerran.. Ja kolmannen… Ja viidennenkin..
TARVITSET (12kpl)

1 pkt Cloetta Minttusuklaa tryffelinappi
4 pientä kananmunaa
1 prk (400g) Pähkinäsuklaalevitettä (esim. Rainbow)
1 tl Leivinjauhetta
1 rkl Vaniljasokeria
2dl Vehnäjauhoja
Levitä muffinivuokat pellille ja lämmitä uuni 175C. Mittaa kaikki muut aineet paitsi suklaanapit kulhoon ja sekoita käsivatkaimella tasaiseksi massaksi. Jaa massa tasaisesti 12 vuokaan. Paina Cloetta Minttusuklaa nappi jokaisen vuokan keskelle leveämpi puoli ylös päin. Paista kakkusia uunissa n. 13min. Kokeile esimerkiksi puutikulla ovatko kypsiä. Jos tikkuun jää yhtään taikinaa, anna vielä paistua hetki, jos tikku on puhdas, ovat kakkuset kypsiä. 
Tarjoiluehdotus: Tarjoile lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön
 tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen sekä marjojen kanssa!
 Cloettan kevään uutuuksia! Tästä pääset Cloettan sivulle!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.