Yleinen
6.7.2015

Aura-kanasalaatti!

Aura-kanasalaatti!

Kuumana päivänä ei juurikaan huvita hellan ääressä heilua. Tästä resepti herkulliseen, pehmeän tuliseen Aura-kanasalaattiin!

TARVITSET (3 hlö):

3 Kpl Broilerin rintafileetä
½ prk Feta-juustoa
1 Porkkanaa
Salaattia
½ rasiaa kirsikkatomaatteja
10 viipaletta Maku-kurkkuja
Paholaisenhilloa – LINKKI

MAUSTEET:

Suola
Pippuri
HP- kastike

Paista kanafileet pienessä tilkassa öljyä miedolla lämmöllä n. 5minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna uuni 200 C. Sivele reilusti HP -kastiketta kanojen pintaan ja kääri ne folioon. Laita folio vuo’assa uuniin ja anna olla siellä 10 -> minuuttia. Revi salaatti, raasta porkkanat, pilko tomaatit ja maku-kurkut. Jaa annoksiksi lautasille. Ripottele fetat salaatin ympärille. Ota kanat uunista ja anna vetäytyä hetki. Leikkaa fileet paloiksi ja nosta kuumana salaatin päälle. Leikkaa siivu aurajuustoa broilereiden päälle ja lisää vielä lusikallinen paholaisen hilloa. Nautitaan heti! 
VINKKI: Halutessasi voit tehdä lisukkeeksi vaikka valkosipulileipiä. Voit valmistaa ne vaikka ranskanleivästä leikkaamalla siivuja ja paistamalla pannulla pienessä tilkassa öljyä ja tuoretta valkosipulia!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.