Raskaus
24.1.2017

SHE IS HERE ❤️

SHE IS HERE ❤️

Synnytin meidän pikku kirpun eilen 23.01.2017 kello 13:26 kiireellisellä hätäsektiolla Porvoon Sairaalassa (kyllä, vaikka siellä ei enää synnytyksiä tehdä.) Istukka päätti irtoa itsestään juuri 10 min ennen tarkastuskäyntiä sairaalassa, joten satuin kerrankin olemaan oikealla paikalla oikeeseen aikaan mutta kerron synnytys kokemukseni myöhemmin.

Päivän vanha Kirpsteri on päässyt pois teholta ja osaa jo hengittää itse mutta syö vielä nenämahaletkulla. Isä on hienosti ollut täällä auttamassa sektiosta toipuvaa äippää (joka on niin säälittävä tapaus että ei edes saa omia sukkia päälle). Meidän pienellä perheellä on siis kaikki ihan ok ❤️.

Avainsanat

Kommentit

Paljon onnea koko perheelle ❤

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *