Yleinen
14.2.2017

Ystävänpäivä, flunssa, ihana päivä..

Ystävänpäivä, flunssa, ihana päivä..

Hyvää ystävänpäivää lukijat!

Tänään on ollut aivan mieletön ilma, aurinko on paistanut kauniisti ja jo lämmittänytkin. Me saimme Amalian kerhon jälkeen ihania vieraita, sillä kummitätini ja setäni tulivat käymään. Päivä on ollut muutenkin kiva äidin flunssasta huolimatta. Heti aamusta lapset aloittivat askartelun, kun kuulivat, että on ystävänpäivä. Sain juoda aamukahvia kaikessa rauhassa kodinhoitohuoneen lattialla askartelutouhuja seuraten. Aamu jatkui rennosti lasten kylpyhetkellä. Molemmat saivat omat ammeet ja pulikointi alkoi. Äiti jatkoi kahvin ryystämistä vessanpöntöllä istuen ja lasten kylpyhetkeä vahtien.

Lounas maistui molemmille lapsille oikein hyvin ja aamupäivä jatkui ulkoillen ja sitten olikin aika lähteä kerhoilemaan. Milo nukkui tänään lyhyemmät päiväunet, sillä olin pukenut pojalle liian lämpimästi päälle ja hikihän hälle tuli.

Isi tuli töistä kotiin lähempänä puoli kuutta ja lähti vielä Milon kanssa ulkoilemaan. Me tytöt jäimme sisälle omiin touhuihimme. Amalia tuossa katselee lastenohjelmia minun häärätessä tätä postausta. Tässä me viekukkain soffalla istumme ja aina välillä toisillemme hymyilemme.

Johnny ehdotti pizzojen hakemista illalla ystävänpäivän kunniaksi, jos saamme lapset ajoissa yöunille eikä emäntä tietenkään pane vastaan, kun on ruuasta kyse!

Tälläistä tänne. Mukavaa ystispäivän jatkoa murut <3 Juhlitteko Te lukijat ystävänpäivää? Muistatteko jotenkin ystäviänne, puolisoitanne tai muita rakkaita?

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.