Yleinen
15.6.2017

Vivamon kesäkerhossa

Vivamon kesäkerhossa

Meillä on täällä Lohjan alueella järjestetty kesäkerhoja ja tänään aamusta lähdimme Amalian kerhotätien pitämään kesäkerhoon Vivamoon. Viime viikon kesäkerhopäivät jäivät käymättä kehnon ilman vuoksi, mutta tänään sää suosi, joten olimme paikalla jo heti aamuyhdeksältä, kun kerho aukesi.

Vivamo

Vivamo

Vivamo

Vivamo sijaitsee aivan kotimme liepeillä ja on ihan huikean kaunis paikka. Nappasimme mukaan myös siskoni pojan Eemin, jottei toiselle luokalle menevälle pojalle olisi tullut liian pitkä päivä yksin vanhempien ollessa töissä.

Vivamo

Lasten mielestä parasta Vivamossa on lampaat ja aasit. Lampaita sai ruokkia ja rapsutella, mutta aasit olivat tänään hieman auringosta laiskistuneina ja pysyttelivät varjoisemmissa oloissa eivätkä tulleet aidan vierelle ollenkaan.

Vivamo

Vivamo

Muutakin puuhaa kesäkerhossa oli ja Amalia ja Eemi askartelivat kerhotädin kanssa kauniit perhoset. Milo jätti askartelun välistä, kun oli niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Milo mennä viipottikin hirmuista vauhtia pitkin poikin, Amalian ja Eemin keskittyessä välillä satuhetkiin. Milokin yllätti kyllä hartaushetken aikana, sillä poika jaksoi hienosti keskittyä laulamaan ja kuuntelemaan kerhotädin tarinan. Milo sai myös soittaa kirkonkelloa hartaushetken alkajaisiksi ja sehän oli tietty pojasta huisin hauskaa!

Vivamo

Vivamo

Olin pakannut meille hieman evääksi hapankorppuja ja viinirypäleitä, mutta myös kerhon tarjoiluja maistelimme ja keksit ja mehut maistuivat lapsille.

Vivamo

Vivamo

Me vierailemme aina välillä Vivamossa ihan omatoimisesti, sillä se on niin lähellä ja siellä on aina mukavaa ja rauhallista. Huomenna on viimeinen kesäkerho Vivamossa, mutta luulen meidän skippaavan sen, sillä rantapäivä houkuttelee nyt enemmän!

Aurinkoisia päiviä kaikille <3

Avainsanat

Kommentit

Onpas ihanaa, että on tuollainen paikka! <3

Johanna

Jep Vivamo on tosi ihana paikka <3

Ihanan kesäisiä kuvia lapsukaisista 🙂 <3

Johanna

Kiitos ihana bansku <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.