Yleinen
13.4.2014

Virpomassa

Virpomassa

Loppuviikkona ei tullut paljoa lepäiltyä lukuunottamatta tämän päiväisiä ihania päiväunia. Amalia ei nukkunut tänään, mutta leikki äidin unien ajan isin kanssa alakerrassa. Nukuin puoli tuntia ja se riitti piristämään loppupäivän. Amalia on ottanut tällä viikolla päiväunet kaikkina muina päivinä. Tänäänkin päiväunet olisivat varmasti olleet poikaa jos miettii neidin iltapäivän ja illan käytöstä. Amalia ei ollut kiukkuinen, mutta tottelematon. Hän viskoi tavaroita, jota ei yleensä tee. Isi ei saanut tyttöön minkäänlaista kuria ja lopulta äidin äänenkorotus sai neidin rauhoittumaan, hetkeksi.

Laitoin Amalian kanssa rairuohon kasvamaan, Amalia sai itse ripotella ruohonsiemenet kauniiseen pääsiäisaiheiseen kippoon. Amalia oli ruohon laitosta innoissaan. Lisäksi kaivoimme esille ne vähäiset pääsiäiskoristeet mitä omistamme. Iso noita-akka joutui kuitenkin jäädä kaappiin, sillä se oli Amalian mielestä liian pelottava. Pienempi noita-akka pääsi roikkumaan olohuoneessa sijaitseville tikapuille. Koristelun jälkeen Amalia alkoi jälleen piruilla. Hän otti pinkin pääsiäiskanan olohuoneen tasolta ja viskaisi sen niin, että tietysti siltä irtosi pää. Istuin sohvalla hetken hiljaa aika pitkänkin hetken ja Amalia totesi, että nyt täytyisi mennä penkkiin istumaan. Sanoin hänelle, että jäähypenkin sijaan hän voisi mennä alimmalle rappuselle istumaan ja miettimään tekosiaan. Meillä on ollut jäähypenkki käytössä vain muutamia kertoja ja heti ensimmäisen kerran jälkeen Amalia alkoi kiikuttaa korituoliaan eteiseen ja meni omatoimisesti siihen istumaan tehtyään mitä vain tuhmaa. Siitä tuli leikki ja Amaliasta oli kiva istua jäähyllä. Eihän siinä mitään järkeä ollut ja nyt jääpenkki on ollut unholassa jo jonkin aikaa, mutta tänään se muistui pitkästä aikaa neidin mieleen ja tosi tuhmasti hän olikin käyttäytynyt.

Virpomisoksien koristelua perjantai-iltana

Virpomisoksien koristelua perjantai-iltana

Et kuvaa mua

Et kuvaa mua

Amalian oma pikkuoksa, jota ei saanut koristella enempää

Amalian oma pikkuoksa, jota ei saanut koristella enempää

Valmiit oksat

Valmiit oksat

Sunnuntaiaamusta Amalialla oli muskarin kevätjuhla ja meillä oli juhlassa esitys. Mietin ennen esitystä, että mahtaako Amalialle tulla ramppikuume, mutta ei tietoakaan ja neiti veti esityksen mallikkaasti. Oman vuoron päätyttyä ja seuraavan ryhmän esityksen alettua Amalia alkoi hokea: MINUN VUOLO MINUN VUOLO.

Muskarin kevätjuhlassa

Muskarin kevätjuhlassa

Tänään on vietetty palmusunnuntaita ja sen kunniaksi Amalia pääsi virpomaan. Amalia sai virpoa mummille ja fafalle sekä isomummolleen. Toinen mummi ja täti olivat sorvin äärellä, joten heidän luokse Amalia ei päässyt virpomaan. Virpomispalkaksi Amalia sai pääsiäismunia, mutta myös yhden palapelin kaltaisen lelun.

Pikkunoita valmistautuu ja poskipunan laitto kutittaa kovasti

Pikkunoita valmistautuu ja poskipunan laitto kutittaa kovasti

Kovasti kutittaa pisamienkin laitto

Kovasti kutittaa pisamienkin laitto

IMG_8798

IMG_8799

Jotenkin niin hellyyttävä kuva

Jotenkin niin hellyyttävä kuva

Kovalla innolla matkaan

Kovalla innolla matkaan

IMG_8811

IMG_8815

IMG_8821

IMG_8830

Ihan hyvät palkat

Ihan hyvät palkat

Illalla saunoimme. Amalia sai saunoa isin kanssa kahden, sillä minä halusin pitkästä aikaa saunoa ihan yksin kaikessa rauhassa.

Huomenna matkaan Johnnyn kyydissä Pasilaan Kaksplussalle blogitapaamiseen ja Amalia pääsee viihdyttämään mummia ja Luisia koko päiväksi.

Oikein kivaa pian alkavaa uutta viikkoa!

Avainsanat

Kommentit

Millon vastaat edellisen postauksen kommentteihin?

johanna

Mulla ei ollut eilen aikaa vastata niihin kun kommentteja tuli niin hirmu paljon, siksi skippasin ne ja vastasin kaikkiin muihin. Sori viivästys, yritän vastata pian 🙂

Harmi tyhmät kommentit…juuri ajattelin,että tää blogi on niin hurjan symppis ja mukava, ja tykkään lukea tällaisia juttuja. Teillä on kiva perhe.

johanna

No onneksi tuossa oli lähes kaikki tyhmät kommentit, joten vähällä olen päässyt vaikka muutama kommentti olikin hyvin hurja 🙁
Ja kiitos, jää ihmeessä lukemaan 🙂

Voi, jopas siellä suunnalla on ollut suloinen noita liikenteessä. Me jätettiin vielä tänä vuonna väliin, mutta odoteltiin muita noitia – yllättävän vähän oli liikenteessä tänä vuonna!

johanna

Kiitoksia <3 Tunnistin teidät kun kurkkasin blogiasi, täytyy piipahtaa siellä joku päivä ihan ajan kanssa. Ihana pieni mieskin on syntynyt ja onhan hän jo iso ja isoveli myös niin söpönä kuvissa <3 Bongasin sut myös lapsimessuilla, mutta en viittinyt alkaa huudella perään kun oltiin syömässä 😉 Meillä kävi muutamia virpojia, mutta taidettiin olla pois kotoa juuri se aika kun niitä olisi enempi käynyt.

Piipahda rauhassa tutustumassa meidän tuoreimpaan ”tulokkaseen”, kun hetki löytyy 🙂 Olen teidän blogia seuraillut jo jonkin aikaa, unohdan vaan aina kommentoida. Amalia on kasvanut hurjasti viime näkemästä, ihana tomera neiti teillä!

johanna

Äkkiä tää aika kuluu, iso tyttöhän se jo on 🙂 Käyttekö Moisiolla avoimessa vai mistä teitä voisi bongata? 🙂

Amalia on todella suloinen lapsi <3 Olen seurannut alusta asti ja minusta tämä on todella hyvä blogi. On hieno nähdä miten Amalia kehittyy koko ajan.

johanna

Kiitoksia kovasti kommentistasi ja ihana kuulla, että tykkäät blogista <3

Voi että miten hellyyttäviä kuvia jälleen Amaliasta! <3 <3

johanna

Voi kiitos kovasti <3

Amalia on aivan ihana, tosi söötti hassuttelija <3 Ihanaa että pieni sai jännän lelunkin palkinnoksi virpomisesta.

johanna

Voi kiitos <3

Amalia on todella hellyyttävän suloinen virpoja!!

johanna

Kiitos peppilotta <3

– Aivan soma pieni virpoja, näytti aivan trullilta.. 🙂

johanna

Voi kiitos <3

Meilläkin tyttö pääsi tänä vuonna ihan ensimmäistä kertaa virpomaan mummejaan. Palkat oli valmiiksi sovittu, eli pipsa possu munat, joissa ei siis ollut suklaata vaan muutama nami, leluja ja tarrat sisällä. Noidaksi en tuota tyttöä kehdannut pukea, vaan tyttö päätyi kissaksi, kun ei halunnut olla pupu. 1v 8kk on kovin minä itse, mutta yllättävän hyvin tuo virpominen sujui sanaakaan sanomatta.

johanna

Ihana virpoja teillä! <3

Oli mukavaa tavata vihdoin tänään livenä 🙂 Ja aivan mahtavaa, että teillä Amalia pääsi vielä muskarin juhlan lisäksi virpomaan! Toivottavasti törmäillään jatkossakin 😉

johanna

Tosi kiva kun tulit juttusille, oli mukava tavata ja toivotaan, että törmäillään useamminkin! 🙂

Oi mikä ihana pikku noita! 🙂

johanna

Voi kiitos <3

Oi Oi Oi ku ihania kuvia Amaliasta, pieni suloinen pääsiäisnoita <3 Toi kuva missä takki päällä sisällä, on jotenkin vaan niin ihana ihana kuva <3 <3

johanna

Mustakin tuo kuva oli jotenkin niin ihana ja hellyyttävä <3 Ja kiitos 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.