Yleinen
13.1.2013

Viikonlopun touhut!

Viikonlopun touhut!

Lauantai aamuna herätyskelloni pärähti soimaan puoli kahdeksalta. Hipsin hiljaa alakertaan ja ajattelin kerkiäväni meikata itseni ennen kun Amalia heräisi. Se ei kuitenkaan onnistunut sillä Amalia heräsi heti kun pääsin alakertaan. Menin takaisin yläkertaan syöttämään hänet ja Johnny hoiti loput aamutoimet.

Tänään minulla oli hemmottelu aamu, koska olin varannut itselleni kampaajan yhdeksäksi. Vein Amalian, Nuuskun ja Johnnyn siskoni perheen luokse viettämään aikaa kampaajani ajaksi.

Amalialla on jälleen kerran paha äiti vaihe meneillään, jolloin isistä ei tykätä. Aina kun lähden lenkille tai menen suihkuun ja isi hoitaa häntä alkaa Amalia itkeä ja kiukutella. Se tuntuu tietenkin Johnnysta kurjalle, mutta minkäs teet. Ajattelin, että heille tulee mukavampi aamupäivä yhdessä jos vien heidät serkkujen luokse leikkimään.

Kampaajalla oli ihanaa käydä, koska kampaajani on minulle tuttu ja pian toivottavasti sukuakin. Hänen kanssaan on mukava höpötellä ja hän on tietenkin maailman paras kampaaja. Hän värjäsi  tyvikasvuni vaaleaksi ja hiusten alaosaa vaalennettiin taas lisää, koska se on aikaisemmin ollut tumma. Tällä kertaa siitä tuli jo lähes yhtä vaalea kuin muut hiukset. Pesupaikalla nautin aina suunnattomasti päähieronnasta. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen niin kuin aina olen ollut tällä luottokampaajallani.

Minulla vierähti kampaajalla lähes kolme tuntia, joten hain vain pikaisesti perheeni kotiin siskoni luota jotta Amalia pääsisi päiväunille. Heillä oli mennyt hienosti ilman minua. Hakiessani heitä Amalia katseli minua ikkunan takaa siskoni sylistä ja kun hävisin ikkunan alta hän hieman hätääntyi. Niin onnellisena pikku kädet ojossa hän tuli syliini. Kun isi yritti ottaa Amalian sylistäni, että hän olisi saanut puettua Amalialla ulkovaatteet päälle tuli kova itku. Niinpä riisuin kengät ja puin Amalian itse.

Kotona Amalia nukkui lähes kahden tunnin päiväunet. Amalian herättyä lähdimme koko perhe mummoni luo kylään. Siskoni perhe olikin siellä jo ennen meitä. Herkuteltiin ensin vähän ja sitten leikimme lasten kanssa. Johnny vaihtoi mummolleni uuden kattolampun eteiseen ja kiristi yhden jakkaran ruuveja. Mummoni on ollut vielä joitain vuosia takaperin kätevä käsistään. Hän on tehnyt paljon remonttihommia meidän entisissä asunnoissa muun muassa vaihtanut meille laminaattilattiat, tapetoinut ja maalannut. Nyt hän on jo useamman vuoden sairastanut vaikeaa nivelreumaa, joten pelkän jakkaran ruuvien kiristäminen on hankalaa.

Vauhti päällä

Mitäs te teette..?

Amalia haluaa auttaa..

Juo nuken tuttipullosta

Amalialla riitti virtaa pitkään illalla. Yhdeksän jälkeen hän vasta nukahti. Tämän jälkeen aloimme Johnnyn kanssa katsomaan sarjaa nimeltä Tabu. Meillä oli sohvalla paljon herkkuja, joita nautiskelimme sarjan aikana. Olin todella väsynyt ja menin nukkumaan jo puoli yhdeltätoista. Amalia heräsi viime yönä vain kaksi kertaa pikaisesti syömään.

Ei mua väsytä yhtään..

Äiti naurattaa..

Amalian jäynäilme..

Ei vielä nukkumaan..
Namit

Tänä aamuna minulla oli taas kello herättämässä, mutta se ei kerinnyt soimaan sillä Amalia heräsi ennen herätyskellon soimista. Vähän ennen kahdeksaa noustiin ja innoissaan aloitimme aamutoimet, sillä tämä aamuna pääsimme pitkästä aikaa vauvauintiin.

Amalia katseli ihmeissään ympärilleen uimahallin pukuhuoneessa. Veteen päästyään hän intoitui läiskyttämään käsillä kovasti ja alkoi kiljahtelemaan iloisesti. Oli ihanaa katsella pienen riemua vedessä. Onneksi me saatiin jatkaa uintia korvien putkituksen jälkeen.

Meillä vaihtui uimahallissa allas, koska lapset alkavat olla jo niin isoja. Nyt Amalia pääsi uimaan isossa lastenaltaassa, missä oli mahdollista harjoitella vedessä kävelyä. Amalia otti askeleita kun toinen meistä piti häntä käsistä kiinni. Muutamia sekunteja hän pysyi seisomassa ilman tukea. Ennen uinnin loppua Amalia sai liukua pää edellä liukumäestä veteen. Tämä hurjapää tykkäsi siitä niinpä laitoimme hänet liukumaan vielä toisenkin kerran. Hieman Amalia yski vettä kun Johhny otti hänet veden alta syliinsä liukumisen jälkeen, mutta se varmasti korjaantuu ensi kerralla kun Amalia pääsee taas laskemaan.

Uinnin jälkeen jäimme ystäviemme kanssa kahvilaan aamupalalle. Amalialle sai päiväruuan ja itse valitsin terveellisesti korvapuustin. Kotiin tultuamme Amalia leikki hetken ja meni sitten päiväunille. Johnny ja Nuusku kömpivät sohvalle koisimaan.

Päikkäreillä<3

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa lukijat!

Kommentit

En ymmärrä miksi jotkut ihmiset katsoo toisia pelkästääb ulkonäön perusteella. Minun mielestä Amalia on todella kaunis ja näyttää täysin normaalilta lapselta- Minunki isällä on samantapaisia jälkiä kasvoissa niinkuin amalialla, vähän vähemmän vain mutta on tutkittu ja kaikkea niin on pelkästään syntymämerkki. Kaikki lapset on aivan yhtä suloisia oli he sitten ”terveitä” tai jollain tapaa sairaita. Kaikkia pitää kohdella niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan,

Kultainen kiitos jälleen<3
Tämä pitäisikin aina muistaa, että kohtelee muita niinkuin haluaisi itseään kohdeltavan<3
Onko isäsi ollut aina sinut syntämerkkiensä kanssa vai onko joutunut kokemaan paljon ikävää niiden vuoksi?

Hei! Olen lähihoitajaopiskelija ja etsiskelin muista sairauksista tietoa kun eksyin tälle sivulle.. Ihana tyttö! 🙂 Ja olin erittäin iloinen löytäessäni tämän blogin koska monesti huomannut että ihmiset välttelevät ja pelkäävät ihmisiä joilla tuliluomia on. ihanaa että jaksat pitää tällaista blogia mistä näkee että lapsi on aivan normaali ja yhtä suloinen kuin muutkin <3 Jaksamisia teidän perheelle <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.