Yleinen
30.12.2012

Viikonlopun kuulumisia

Viikonlopun kuulumisia

Perjantaina lähdin siskoni seuraksi kotikaupungimme alennusmyynneille. Eksyttiin kuitenkin heti ensimmäisenä yhteen kenkäkauppaan, jossa oli loppuunmyynti. Tottakai minun mukaani tarttui sieltä kahdet ihanat kengät, joidenka yhteishinnaksi tuli vain 41 euroa. Sieltä lähdimme siskoni pyynnöstä Veromodaan. Minun olisi ollut syytä kulkea siellä silmät kiinni, koska lähdin liikkeestä mukanani pussillinen vaatteita. Onneksi myös siskoni teki muutaman hyvän löydön. Matkamme jatkui Veromodasta H&M liikkeeseen. Sieltä löysin tarjoushinnoilla Amalialle muutamia lyhythihaisia bodyja, yhdet housut ja paidan. Siskon tytölle, joka on meidän kummityttömme ostin hello kitty kynsikoristetarroja. Sisko löysi itselleen ja lapsilleen paljon kivoja vaatteita. Tämä vaatteiden shoppailu saa jäädä nyt vähäksi aikaa. Paitsi, että eilen täyttelin H&M kuvaston tilauslistaan muutamia merkintöjä. Tilaamani tuotteet ovat sisustusjuttuja Amalian huoneeseen.

Perjantai päivässä ei paljon ole muuta kerrottavaa, koska olin koko päivän todella huonolla tuulella, lukuunottamatta siskoni kanssa tehtyä kaupunkireissua.

Lauantaina lähdimme kymmenen aikaa ajelemaan Helsinkiin kylään Johnnyn työkaverin perheen luokse. Heillä on noin 2 viikkoa Amaliaa vanhempi  tytär. Tapasimme Amalian kanssa perheen ensimmäistä kertaa. Todella mukavia ihmisiä, kovia höpöttämään niinkuin mekin. Lapset leikkivät lattialla eikä Amalia vierastanut yhtään. Heidän tyttönsä paijasi niin kauniisti Amalian päätä, se oli todella suloista. Kahvipöydässä maistoin  hyvää porkkanakakkua. Aika vierähti aivan liian nopeasti eikä olisi vielä tehnyt mieli lähteä pois. Mutta lapset väsähtivät, koska molemmilla oli päiväuniaika. Sovittiin, että näemme uudestaan. Kutsuttiin heidät meille tänne landelle.

Ajellessa päätimme pysähtyä Aladdiniin syömään iskender kebabit. Amalia heräsi heti kun Johnny tuli autoon ruokien kanssa. Hotkittiin ruuat naamariin ja niinpä matka jatkui kohti Ikeaa.

Ikeasta olisin halunnut ostaa yhden lampun, mutta ne olivat loppu. Mukaamme tarttui kuitenkin muutama keittiöpyyhe, vanilian tuoksuinen kynttilä, kulmasuojia, mehukannu, viinilaseja, jotka tulevat vaan pölyttymään kaapissa, Amalialle pallo ja tietysti Nuuskulle tuliaiseksi pikkuinen hiirilelu, josta Nuusku ei välittänyt yhtään. Sen sijaan Nuusku otti Amalian uuden pallon ja alkoi leikkiä sillä.

Oli pieni virhe laittaa uudet korkkarit jalkaan Ikeaan, koska huomasin jalkojeni kipeytyvän jo aamulla kävellessäni autolle. Halusin kuitenkin oppia niillä kävelemään, joten en vaihtanut niitä toisiin kenkiin. Kotiin tullessa jalat oli ihan kipeät, mutta tokenivat äkkiä siitä. Nuorempana käytin aina korkkareita, mutta nykyään on tullut tallusteltua monta vuotta matalapohjaisilla kengillä.

Loppuillan olimme kotona. Laitoin saunan päälle ja lähdin Nuuskun kanssa iltalenkille. Saunottiin molemmat vuorotellen rauhassa. Yöunille Amalia meni jo ennen kahdeksaa. Me katsoimme Johnnyn kanssa telkkarista Tabu sarjan, joka tulee lauantaisin Foxilta 21-22. Olen katsonut kaikki jaksot ja se on todella hyvä ja erikoinen sarja. Kömmittiin Amalian viekkuun kaikki kolme ennen yhtätoista. Yöllä Amalia heräili kolme kertaa ja imetin hänet sen kolme kertaa.

Päätettiin tänään Johnnyn kanssa, että aloitan Amalialle unikoulun uudestaan keskiviikkoyönä. Tarkoituksena on jättää yösyötöt pois ja, että Amalia alkaisi nukkumaan yöt omassa sängyssä. Päiväunet hän saa kuitenkin edelleen nukkua meidän sängyssä, koska muuten hän ei nuku kuin puoli tuntia. Sitä on kokeiltu liian monta kertaa.

Aamulla Johnny laittoi Amalialle Teletapit pyörimään. Saimme lainaan kaksi Teletappi dvd:tä eilisestä kyläpaikasta. Amalia jaksoi hetken Teletappien touhuja seurata ja vilkuttikin heille kun he vilkuttivat hänelle.

Keinuhevosen selässä

Oho mitäs nyt kävi..

Lusikka meni tutista läpi..

Heh, ei haittaa..

Annoimme Amalialle ruoka-aikana ensimmäistä kertaa vähän lehmänmaitoa. Ilme näytti siltä, että äidiltä varmasti saa parempaa maitoa. Pikku hiljaa Amalia saa alkaa totutella tavalliseen maitoon.

Lehmänmaitoa ekaa kertaa

Mitä ihmettä tää oli?

Anna lisää..

Yök..

Pakko sylkee pois

Siskoni ehdotuksesta Amalia pääsee tänään heille hoitoon kun on nukkunut päiväunet. Me menenne Johnnyn kanssa kahdestaan syömään ravintolaan missä kävimme usein ennen Amalian syntymää. Olemme varanneet sieltä pöydän kolmelta. Tämä yhteinen aika tulee hyvään saumaan, koska Amalia on ollut pidemmän aikaa kiukkuinen, koska tekee nyt kolmea hammasta yhtäaikaa. Odotan kovasti yhteistä hetkeämme <3

Takapihan aidalla orava istumassa

Kommentit

Ei pahalla,mutta miksi vauvalla on puolet päästä punainen? ja on ihunia kuvia !

johanna

Amalialla on tuliluomi. Ja kiitos <3

On niin onnellisen ja ihanan näköinen lapsi. Saman ikäinen kun minun pikku poika =)

Kiitos paljon<3

Teettekö ollenkaan kotona ruokaa, melkein joka postauksessa kun käytte jossain syömässä? Joissain postauksissa olette käyneet jo jossain ulkona syömässä ja vielä illalla Johnny tuo jotakin kotiin. En tarkoita pahalla!! Itsestäni vain tuntuu hassulta syödä ulkona noin usein. Tai ehkei itselläni vain ole rahaa moiseen. Jään seurailemaan blogiasi. Amalia vaikuttaa hyvin reippaalta ja määrätietoiselta neitokaiselta 🙂 Kauniskin hän on 🙂

Kyllä mä lähes joka päivä kotiruokaa laitan, mutta usein pidetään perjantaisin pizzapäivä tai jonain muuna päivänä viikossa. Ulkona ollaan Johnnyn kanssa kahdestaan syöty Amalian syntymän jälkeen kaksi kertaa ja muutamia kertoja ison porukan kanssa Amalian ollessa mukana. Onhan se kallista ravintolassa syödä, mutta ei se pari pizzaa viikossa kotiin haettuna meitä konkurssiin saata:)

Kiitos ja kiva jos jäät seurailemaan blogia ja mukavaa kun kommentoit:)

Kiitos samoin hyvää uuttavuotta sinnekin! Nautitaan toki raketeista! Nuusku pelkää kovasti hän joutuu pysyä sisätiloissa..:(

Hyvää uutta vuotta koko perheelle! Nauttikaahan paljon raketeista, toivottavasti ilman pelkoa.

Ihana katsella tuollasta hymyä ja iloa lapsesi kauniilla kasvoilla 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.