Yleinen
27.6.2013

Videopostaus

Videopostaus

Vihdoin uskaltauduin kertoa päivän kuulumiset kameralle ja jakaa ne vielä kanssanne. Minun lisäkseni videolla touhuaa itse päätähti Amalia!

Videoon pääset painamalla tästä 🙂

Kommentit

Olipa kiva video, tosi luontevasti puhuit ja olit kameran edessä (mihin en uskoisi itse pystyväni). Näitä olisi kiva nähdä toistekkin.

Sitä olen miettinyt blogia lukiessasi että onko Johnnyn nimi oikeasti Johnny vai lempinimi?

Terveiset suloiselle Amalialle! 🙂

Kiitos 🙂
Johnnyn nimi on ihan oikeasti Johnny 🙂
Terkut menee perille<3

Ihana videopostaus, iloinen ja pirteä äiti ja supersuloinen tyttö! Hymy oli korvissa asti videon loppuun ja vilkutukset tuli automaattisesti takas kun uppouduin niin tähän videoon. =D

Kiitos ja mä luin sun kommentin myös hymy korvissa! 🙂

Todella pirteänolonen olet ja ihana tyttäresi 🙂

Kiitos! 🙂 Taidetaan olla Amalian kanssa molemmat vähän liiankin pirteitä. Noi meitin perheen miehet laiskottelevat meidänkin puolesta 😉

Tosi kiva video! Ehdottomasti teet tällaisia lisää jos vain aikaa on 🙂

Kiitti 🙂 Oli tuo video paljon nopeampi tehä kun normaali postaus 🙂

Hei tää oli ihan paras :)! Ootko saanu jo sitä teidän kylppäriä sisustettua? Ois kiva nähdä siitä ennen-jälkeen-kuvat!

Hahhaa, ei kai nyt ihan paras 😉 Mun piti sisustaa jo ajat sitten, mut Johnny pisti hanttiin Ikeaan menossa. Puhun nyt lomalle sen ympäri niin saadaan kylppäriin uutta ilmettä. Laitan sitten aivan varppina kuvia ennen ja jälkeen 🙂

Ihana <3 Täältä vilkuttelee heippoja meidän perhe,lukijoina ollaan oltu piiiiiiiitkään mutten ole kopeutunut kommentoimaan yms- käyn usean kerran päivässä tirkistelemässä joko sulla olis uusia postauksia,olemme koukussa 🙂

Kiitoksia ja vilkutuksia takaisin teidän perheelle! <3

Ihana video, hyvinhän se meni! 🙂 Amalia ei selvästikään ymmärtänyt, että kameralle pitäisi puhua tai heiluttaa, tai oli ihan hämmästyneen oloinen, hihi ihana pieni!

Kiitos kovasti, ei se nyt ihan niin kauhiaa ollutkaan 😉 Amalia todella oli vähän ulapalla kameran käydessä 😉

tee vaan lisää videopostauksia 🙂 oot tosi hyvä bloggaaja ja aina innoissani luen postauksiasi, koska olet niin hyvä ja ihana äiti Amalialle (:

Täytyy tehä, jos kerran haluatte! 🙂 Ja voi kiitos sinulle kauniista sanoistasi <3

Kiva video postaus. Uskalla vain tehdä myöhemminkin lisää. : ) Ja aikaisemmassa postauksessa missä oli kuvia mummasi tiluksilta. Hänellähän on aivan mahtava idylli. Meilläkin on isän kotitalossa maalla samanlaista.

Kiitti, ehkä mun sit täytyy vaan uskaltaa 😉 Mummon piha on tosiaan aika ihana <3 Ennen en oo kummemmin ollut puutarhoista kiinnostunut, mutta nyt kun käytiin mummon luona ni en voinut kuin ihailla, kiva jos sun isälläs on samanlaista!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.