Yleinen
17.1.2015

Videopostaus lapsista

Videopostaus lapsista

Videolla molemmat lapset yhdessä <3

Avainsanat

Kommentit

Oi ku suloisia kumpikin <3

johanna

Kiitos <3 <3

Saako kysyä, onko suunnitteilla vielä kasvattaa perhekokoa 🙂

johanna

Tottakai saa kysyä ja jos multa kysytään niin kyllä, mutta Johnnyn kanta on kyllä tullut jyrkemmäksi. Aika näyttää sitten 🙂 <3

Milloin teillä on ristiäiset? Tekisitkö esittelyn Amalian huoneesta, ainakin leikkikeittiö on siirtynyt pois sieltä? Ihanat housut vauvalla, meillä on samat ja edelleen käytössä 😀 Mistä ihana body on?

johanna

Ristiäiset on parin viikon päästä 🙂 Voin tehdä esittelyn Amalian huoneesta jossain vaiheessa! Leikkikeittiö otettiin takaisin alakertaan kun täällä aina leikitään ja nyt keittiöhommat taas kiinnostavat 🙂 Body on Lindexistä.

Ihana Amalia ja niin tarkkaavainen pikkuveli! Vauva on kovasti kasvanut. Mainio sisarus pari ja hyvällä ikäerolla. Tulee kivoja leikkejä myöhemmin yhdessä:)

johanna

Kiitos peppilotta ja toivotaan, että heistä on myöhemmin seuraa toisilleen! 🙂 Ja vauva on kasvanut jo ihan hirmuisesti, aika menee aivan liian vauhdilla!

Oi että Amalia on niin reipas tyttö! Tuli vaan väkisin hymy huulille kokoajan kun katso videota, niin ihania lapsia teillä! 🙂

johanna

Mukava kuulla, että hymyilytti ja kiitos! <3

Millon vaihdat ton esittelytekstisi tuohon sivuun? sulosia lapsia on teillä <3

johanna

Kiitos Inga <3

anteeksi ajatuskatko.. luin liian vähän 😀

johanna

🙂

Ihania lapsia teillä!!

johanna

Voi kiitos! <3

Onpas paljon samaa näköä veikassa kuin Amalian vauvakuvissa 🙂 Kivat puuhastelut siellä menossa! Amalian puhe on tosi selkeetä. Oli selvästi vähän huono hetki haastattelulle kun oli kovasti muita kiireitä 😉 Ja täällä jo jännätään, mikä mahtaa tulla veikalle nimeksi!

johanna

Ovat kyllä samannäköisiä, vaikka tuntuu että nyt pikkuveli on muuttunut enemmän oman näköiseksi! Amalia on puhunut jo tosi pitkään hirmu hyvin, se on aivan mahdoton höpöttäjä! 🙂
Parin viikon päästä kuulette nimen 😉

Niin suloisia! (:
Ihana Amalia! 😀

johanna

Hihi, kiitos <3 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.