Yleinen
21.5.2014

Videopostaus

Videopostaus

Nyt on mehut meiltä vanhemmilta poissa tai ainakin minulta. Amalia on muuttunut käytökseltään hyvin paljon, hänellä on päällä melko vaikea uhmaikä. Onneksi päivissä on kuitenkin paljon hyvää mikä auttaa jaksamaan tytön temppuiluja ja ilkeää käytöstä.

Yritän saada aikaiseksi kunnon postausta pian, valitettavasti nyt en siihen kykene 😉
Videokuvasin Amaliaa pienen hetken tänään, joten jaan sen kanssanne.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Videoon pääset painamalla tästä.

Avainsanat

Kommentit

Mäkin kuvittelin sun äänen erinlaiseks. 🙂 Kiva uus banneri!!

johanna

Kiitos 🙂

Sul on ihana uus banneri! <3 ja ihana ääni 😀

johanna

Hehe kiitti 🙂

Aivan ihan banneri!

johanna

Kiitosta vaan 🙂

Moi! Luen blogiasi suhteellisen säännöllisesti mutta kertaakaan en ole vielä kommentoinut. Teksteistäsi tulee aina hyvällä tuulelle ja niitä on kiva lukea. Olet hyvä äiti Amalialle ja saat olla todella ylpeä hänestä ja perheestäsi. Amalia on kaunis tyttö! <3 Toivon teille kaikkea hyvää.

johanna

Kiitos Sanni ihanista sanoistasi <3 <3
Kaikkea hyvää sinullekin! 🙂

Ei pieni lapsi ole ilkeä! Hän kokeilee rajoja ja vaatii kovin paljon rakkautta, mutta myös johdonmukaista kasvatusta, kieltoja ja sääntöjä. Kun hän tekee jotain ”ilkeää tai tuhmaa” on se vain testausta siitä kuka määrää, mikä on sääntö ja rakastaako vanhemmat häntä ihan oikeasti. Jotta hänestä kasvaa vahva, tasapainonen aikuinen on vanhemman syytä muistaa, ettei uhmaikäinen ole tahallaan ilkeä tai tuhma! Ihan puistatti lukea tuollaista kuvausta omasta lapsesta.

– kolmen uhmaikäisen äiti: Eihän Johanna sanonutkaan lapsensa olevan ilkeä, ainoastaan käyttäytyvän ilkeästi toisinaan. Voit varmaan lopettaa jeesustelun ja jatkaa sitä täydellistä kasvatustyötäsi omien kullannuppujesi parissa.

Ihana video, varsinkin tuo kohta jossa pyydät Amaliaa hymyilemään ja hän laittaa silmöt kiinni 🙂
Tsemppiä uhmaikään! Meilläkin asuu 2v 8 kk uhmis, nyt kyllä jo helpottanut kun enemmän osaa kommunikoida tuntojaan…

johanna

Kiitos 🙂 Tsemppiä sinnepäin samaten! <3

Eka videopostaus minkä oon kattonu ja yllätyin; sulla on ihan erilainen ääni mitä olen kuvitellu. Amalian ”hymy” oli hauska. Pieni tuittupää.

johanna

Hehe moni on todennut tuon, että ääneni olikin erilainen mitä oli kuvitellut 🙂 Minkälaisen äänen olettekaan mahtaneet mulle kuvitella? 🙂

Suloinen tyttö ja niin tutun näköistä tahtomista 🙂 Meillä lähes saman ikäinen poika, jolla myös yhtäkkiä vahvaa omaa tahtoa. Tsemppiä tähän vaiheeseen!

johanna

Kiitoksia <3 Samoin Teille 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.