Yleinen
5.11.2014

Viaplay

Viaplay

Pääsin muutaman muun blogikollegan kanssa tekemään sisältöyhteistyötä Viaplayn kanssa. Lähdin mukaan mielelläni, sillä tämä sopi perheellemme paremmin kuin hyvin. Kyse on siis monille ehkä jo tutusta Viaplay palvelusta, joka on Pohjoismaiden johtava sarjojen, elokuvien, urheilun ja lastenohjelmien suoratoistopalvelu.

Viaplay on uudistanut syksyn tullen koko perheen ohjelmistoa Nickelodeon- ja Disneyn muodossa. Viaplayltä löytyy nyt koko perheelle jotakin Disneyn elokuvista lastensarjoihin. Palvelusta löytyy elokuvia ja ohjelmia myös aikuiseen makuun.

Omasta lapsuudestani muistan vallan hyvin iki-ihanat Disneyn elokuvat, joita kodistamme löytyi yllin kyllin. Rakastin hieman surumielistä Leijonakuningasta sekä Aladdin-elokuvia. Toivoin aina, että saisin olla jonain päivänä yhtä rakastunut kuin Jasmine ja Aladdin olivat elokuvassa Aladdin. Elokuvan romanttisissa musiikkikohdissa muistan leijuneeni pilvissä miettiessäni sen hetkistä ihastustani.

Yksi suuri rakkauteni Disneyn elokuvista oli Topi ja Tessu. Olemme lukeneet Amalian kanssa jo pitkään Topia ja Tessua kirjan muodossa ja nyt hän pääsee katselemaan elokuvaa kanssamme Viaplayn ansiosta ja äiti pääsee verestelemään omia muistojaan. Karhu kohdat hyppäämme aina kirjasta yli ja näin teemme varmasti myös leffan parissa, jottei liian hurjiksi heittäydytä.

Topi ja Tessu kirja

Topi ja Tessu kirja

IMG_2594

Topi ja Tessu elokuva

Topi ja Tessu elokuva

Olemme ehtineet nyt hetken tutustua Viaplayhin ja Amalian suosikkeja palvelussa ovat olleet Tallipihan bilehileet -sarja sekä Barbie elokuvat. Elokuvia Amalia ei ole aikaisemmin katsonutkaan eikä vielä keskittymiskyky riitä katselemaan kokonaista elokuvaa. Tallipihan bilehileet on ruotsinkielinen sarja ja olisikin mahtavaa jos Viaplayltä löytyvät ruotsinkieliset lastensarjat löytyisivät myös suomenkielisinä.

Nickelodeon sarja

Nickelodeon sarja

Amalia katselee niin keskittyneesti

Amalia katselee niin keskittyneesti

Barbie elokuva

Barbie elokuva

Viaplay palvelussa on hyvänä ominaisuutena Offline-tila, joka mahdollistaa sarjojen ja elokuvien tallennuksen tableteille, kännyköille ja läppäreille 30 päivän ajaksi. Tämä on mukava ominaisuus esimerkiksi automatkoilla, mökillä tai ulkomailla, koska tila ei tarvitse internet-yhteyttä toimiakseen kunhan halutut ohjelmat on tallennettu etukäteen.

Kiitokset yhteistyöstä Viaplaylle 🙂

Ps.Isänpäivä lähestyy ja jos joku vielä pähkäilee lahjaideaa niin tässähän olisi aika kiva isänpäivälahja, josta hyötyisi isän lisäksi koko perhe!

Viaplayn sivuille pääset tästä.

Avainsanat

Kommentit

häirittee ihan kauhiana, kun tuo telkkari ei oo keskellä tv-tasoa 😀

johanna

Ennen se oli keskellä, mutta tykkään enemmän siitä noin 🙂 Johnnyakin aluksi häiritsi 😉

Me katsottiin tytön kanssa netflixistä tota tallipihan bilehilettä, siellä oli suomenkielinen versio. Oli kyllä hauska, semmoinen ohjelma jossa äiti ja iskäkin pääsi nauramaan 😀 nyt jo vaan kaikki jaksot katsottu…

johanna

Ok! Monet lastensarjat ja elokuvat on tosi hauskoja myös aikuisten mielestä 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.