Yleinen
4.10.2014

Vauvan sänky

Vauvan sänky

Vauvalle on pedattu jo sänky. Pinnasänky on Amalian vanha ja pikkuinen sai sänkyynsä äitiyspakkauksesta saadut petivaatteet. Olen aivan rakastunut toukka kuosiseen pussilakanaan. Taannoiselta Ikean reissulta tarttui mukaan suloinen koristetyyny ja sänkyyn on löytänyt myös tuleva unikaveri.

Pinnasängyssä oleva Ikean reunapehmuste on myös Amalian vanha. Reunapehmuste ei ollut käytössä Amalialla ihan vauvana vaan hiukka myöhemmin edellisen mentyä rikki. Reunapehmuste ei ole paras mahdollinen ja saattaa hyvinkin olla, että hankimme toisen ennen vauvan syntymää. Pehmuste repsottaa päädyistä ja nyt se näyttää vähän hassulta kun Johnny tunki sitä patjan väliin, jottei se repsottaisi.

Vauvan pinnasänky

Vauvan pinnasänky

IMG_2054

Unikaveri jo odottaa

Unikaveri jo odottaa

Ikeasta löytyi myös yövalo, joka löysi paikkansa tv-tasolta. Lamppu on samanlainen kuin olohuoneen ”prinsessa jalkalamppu” ainoastaan hiukka pienemmässä koossa. Johnny oli ensin lamppua vastaan, mutta sain puhuttua hänet ympäri hyvin perustein. Perusteeni lampun hankintaan olivat hyvin painavat, sillä tarvitsen ehdottomasti makuuhuoneeseemme imetysvalon sekä valon vaippahommiin yöaikana.

Makuuhuonetta

Makuuhuonetta

Lamppu

Lamppu

Äidin ja isin sänky ja vähän Amaliankin ;)

Äidin ja isin sänky ja vähän Amaliankin 😉

Tänään raskausviikkoja on kasassa jo tasan 30+0 eikä tarvitse enää kauaa odottaa pientä tuhisijaa saapuvaksi <3

Avainsanat

Kommentit

Hei,

Toi lamppu kuulostaa sellaiselta mitä itse etsin. Onko siinä miten kirkas valo tai millaista valoa käytätte siinä?

johanna

Heippa! 🙂

Lampussa on led-valot eikä hajuakaan kirkkaudesta. Aika perus pikkuvalon kirkkaus mun mielestä 😉

Ihana <3

johanna

Hih, kiitos <3

Tiesitkö, että toukkakuosi on lohjalaista suunnittelua? 🙂

johanna

En tiennyt 🙂

Vitsit te ootte niin ihailtavan ajoissa. Täällä vasta vaiheessa tuo sängyn petaus! Noh onneksi on vielä reilu 6viikkoa laskettuun aikaan!

johanna

Mä oisin ollut vieläkin aikaisemmassa, mutta sain pidäteltyä itteäni 😉
Huh sulla ei enää kauaa aikaa ole, pian saatte uuden murun maailmaan <3 <3 Ja niin hyvin ehditte vielä sängyn pedata sun muuta hommaa tehdä jos on vielä tekemättä 🙂

Vitsit toi lamppu on siisti 😀

johanna

Kiitos kovasti, mä tykkään kanssa siitä tosi paljon! 🙂

Hankala muuten löytää enää täyspitkää suojusta, aina vaan puolikas 🙁 Meidän lapset ollut niin vauhdikkaita et jalat ulos pinnojen välistä vaikka ikää 3kk….Pojalle tajusin ostaa unipussin ja ei enää jalkoja pinnojen välissä 🙂

johanna

Meillä oli Amalialla ensin sellainen reunapehmuste, joka tuli vain sivuihin, mutta ei päätyihin ja se passasi tähän Ikean pinnasänkyyn paremmin, sillä sängyn päädyt ovat ummessa.
Mä myös näin silloin Amalialle etsiessä paljon pehmusteita, jotka olivat puolikkaita eikä varmaan sellanen oikein aja asiaansa ainakaan vauhdikkailla tapauksilla 😉
Unipussia en koskaan Amalialla koklannutkaan!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.