Yleinen
14.1.2014

Toivepostaus vastaukset kysymyksiin

Toivepostaus vastaukset kysymyksiin

Mistä ostat yleensä vaatteesi? Ja miten tykkäät pukeutua? Ja oletko haaveillut kuinka monesta lapsesta?

Ostan vaatteeni yleensä aina Gina Tricot- ja H&M liikkeistä. Vaatteet ovat kauniita ja halpoja enkä koskaan ole ollut merkkivaatteiden perään. Tykkään pukeutua mukavasti. Nykyisin en pidä juuri koskaan farkkuja vaan kallistun legginseihin tai me&i yogapantseihin. Tykkään kovasti myös mekoista/tunikoista, joihin yhdistän legginsit. Erilaisia neuletakkeja omistan myös paljon.

Haaveilen ainakin kolmesta lapsesta.

Oletko luonnostaan noin hoikka vai joudutko katsomaan mitä syöt? Kuinka usein syöt karkkia,suklaata yms.herkkuja? Mitkä on sun/amalian lempiruokia? Nuuskulle terveisiä se on tosi söpö koirapoika:).

Olen perinyt hoikkuuteni isältäni eli pysyn melko hoikkana vaikka syön kuin hevonen, mutta toisaalta syömäni on useimmiten kotiruokaa.

Olemme Johnnyn kanssa melkoisia sokerihiiriä ja syömme herkkuja ehkä kolme kertaa viikossa tai useammin. Koluamme kaappeja joka ilta, mutta usein kaapeista ei löydy mitään, sillä syömme kaikki herkut aina välittömästi. Roskaruokaa syömme korkeintaan kerta viikkoon jos silloinkaan.

Lempiruokani on anopin tekemä spagetti ja jauhelihakastike ja Amalia pitää myös tästä ruuasta, mutta eniten oman äidin tekemänä. Nuusku kiittää terveisistä tuolta sohvan pohjalta. 😉

Millon Amalialla on seuraavan kerran se laserhoito? 🙂 Oletteko ajatelleet ostaa uuden koiran, sitten kun Nuuskusta aika jättää? Mistä muista eläimistä pidät kuin koirista?? 🙂

Seuraava laserhoito on jo 14.2. Voi en edes halua ajatella, että Nuuskusta aika jättäisi. Johnny haluaisi sitten toisen koiran, mutta itse en ainakaan tässä vaiheessa pysty sanomaan, että haluaisin, joten vastaan en. Pidän kovasti myös marsuista ja pupuista.

Miksi oot aina noin alistuneen näköinen?

Johnnyn jos tuntisit niin et ainakaan väittäisi, että olisin millään tavalla alistettu no ei kai kyllä täällä hellan ja nyrkin välissä ollaan 😉
Ehkä olen kuvissa jollain lailla ujon näköinen, joka ehkä sinusta näyttää siltä kuin olisin alistettu.

Mikset kuvaa parempia kuvia?

Koska en valitettavasti osaa.

Minkälainen oot ollu nuorempana? Vaikka joskus 16-18 vuotiaana? Onko sulla aina ollu haaveissa lapsia?

Juuri tuona aikana elämäni oli risaista, sillä olin juuri menettänyt isäni, mutta 17-vuotiaana tapasin Johnnyn joka muutti kaiken paremmaksi.
Olin nuorempana kova juhlimaan ja melkoinen huithapeli. Työni olen kuitenkin aina hoitanut.

Lapset ovat aina olleet haaveissa.

Kerro Nuuskusta – Mistä ostitte sen,millainen se oli pentuna,Nuuskun tempauksista,jne.Olisi kiva kuulla,miten teidän tiet kohtasivat ja mitä yhteisellä matkalla on sattunut ja tapahtunut.:)

Nuusku on ostettu Vaasasta, jonne matkustimme vanhalla Volvollamme, joka sammui vähän väliä kesken moottoritien, mutta onneksi käynnistyi aina uudestaan jo vauhdissa. Nuusku oli pentuna todella suloinen ja lisää söpöyspisteitä hän sai takajalallaan, jossa oli akillesjänne löysä minkä vuoksi Nuusku raahasi jalkaa mukanaan noin kuukauden ajan. Nuusku on aina ollut hyvin kiltti ja kova lenkkeilemään.

Nuuskulla on niin paljon tempauksia ja olenkin tekemässä Nuuskusta ihan oman postauksen heti kun joudan. Viimeisin tempaus oli kai se kun olin antanut Amalialla yöllä särkylääkettä ja laittanut ruiskun sängyn alle kun en jaksanut sitä alakertaan lähteä viemään. Nuusku nukkui sängyn vieressä ja aamulenkillä Johnny huomasi puolessa välissä lenkkiä, että ruisku roikkuu Nuuskun hännässä.

Tapasimme Johnnyn kanssa ystävämme kotibileissä. Olimme vuoden parhaimpia ystäviä ennen kuin lempi leiskahti. Meidän yhteinen matka on kestänyt pian 11 vuotta, joten mukaan mahtuu yhtä sun toista. Aina ei elämä ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta kaikesta olemme yhdessä selvinneet. Johnny on edelleen paras ystäväni ja tärkeintä minulle yhdessä Amalian ja Nuuskun kanssa.

Me olemme matkustelleet Johnnyn kanssa kaksi kertaa ihan kahden. Rakastamme molemmat hyvää ruokaa, joten olemme ruokailleet paljon ravintoloissa ennen Amaliaa. Katselimme yhdessä paljon elokuvia, mutta tämä on jäänyt lähes kokonaan Amalian syntymän jälkeen. Nykyisin kohokohta on jokin yhteinen sarja, jonka katsomme yhdessä joka viikko. Viimeisin sarja oli Vain elämää.

Hienoimmat hetket yhdessä ovat tietenkin Amalian syntymä ja naimisiinmeno. Uskon vilpittömästi, että olemme Johnnyn kanssa yhdessä lopun elämää.

Yritättekö nyt toistaa vauvaa vai milloin sen aika koittaa?

Kyllä toista vauvaa on yritetty jo puoli vuotta. <3

Minkälaisen nuoren haluat amaliasta kasvattaa? Hyväksytkö nuorelta tupakan polttoa tai alkoholia? Minkä ikäisenä hyväksyt amalialle poikaystävän?

Tasapainoisen ja niin rehellisen kuin nuori voi olla. Toivoisin Amalian pystyvän puhumaan kanssani mistä vain. En halua olla liian ankara, koska mielestäni siitä ei ole kuin haittaa. Selkeät rajat nuorelle on kuitenkin asetettava, mutta rajoja noudattaessa voi joskus joustaa ja antaa esimerkiksi nuoren viettää aikaa ulkona ystäviensä kanssa myöhempään. Itse olen juonut alkoholia ensimmäisen kerran ala-asteen päätyttyä ja heti tietysti kaatokänniin saakka. Tälläistä käytöstä en hyväksy enkä halua omalta lapseltani, mutta ei omatkaan vanhempani tätä minulta odottaneet.

Jokainen ihminen on kypsä eri aikaan, joten on vaikea määrittää tiettyä ikää milloin poikaystävän lapselleen sallisi. Tiedän yhden nuorenparin, jotka saivat ensimmäisen lapsensa tytön ollessa 14 vuotias ja parilla on sujunut hyvin esimerkillisesti. Enkä tarkoita lauseellani sitä, että haluaisin Amalian hankkivan lapsia nuorena.

Onko johnny ihan suomalainen? Teettekö amaliaan liittyvät päätökset yhdessä? Jäikö sulle amalian synnytyksestä traumoja? Voisitko tehdä amaliasta synnytyskertomuksen?

Johnnyn on Suomen kansalainen, mutta suomenruotsalainen. Johnny osaa puhua ruotsia ja englantia yhtä hyvin kuin suomea.

Kaikki Amaliaan liittyvät päätökset teemme yhdessä.

Amalian synnytys oli pitkä ja ponnistusvaihe kamala. Aluksi jäi traumoja, mutta enää ei ole minkäänlaisia traumoja jäljellä. Synnytys oli ihan hyvä kokemus näin jälkikäteen. Amalian synnytyskertomus löytyy täältä.

Onko Lohja hyvä/turvallinen paikka asua? Oletko koskaan miettinyt että haluaisit muuttaa jonnekkin muualle? Jos kyllä niin minne?

Lohja on hyvä ja turvallinen paikka asua. Nuorempana mietin usein muuttoa Helsinkiin, mutta en koskaan ihan tosissani. Nyt en lähtisi Lohjalta kirveelläkään.

Miksei sinulla ole omia harrastuksia? kodin ulkopuolisia siis?

En ole löytänyt harrastusta, joka iskisi oikein kunnolla. On ollut tyytyminen Nuuskun kanssa lenkkeilyyn. Meillä on arkisin hyvin vähän aikaa perheenä, sillä Johnnylla on pitkät työpäivät matkoineen. En haluaisi lähteä harrastusten pariin heti miehen kotiutuessa, sillä yhteinen aika perheen kanssa on minulle niin kallisarvoista.

Amalia on ihan isänsä näköinen :). Kuinka kauan aiot olla kotona Amalian kanssa jollet nyt heti raskaudu…? Missä olet töissä? Pidätkö työstäsi? Mihin laitat Amalian hoitoon kun palaat töihin? Minuakin kiinnostaisi viikkosyömisesi kun olet noin hoikka…syötkö minkä verran herkkuja? Harrastatko paljon liikuntaa?

Amalia tosiaan muistuttaa kovasti isäänsä ja sen on sanonut suurin osa ihmisistä. Olen ilmoittanut töihin olevani kotona siihen saakka kunnes Amalia täyttää 3 vuotta. Työpaikkani on muistisairaiden vanhusten parissa. Pidän työstäni sairaanhoitajana, mutta muistisairaat ovat melko raskashoitoisia, joten heidän hoito ei tule olemaan loppuelämäni työnkuva.

En tiedä kumpaan kallistuisin perhepäivähoitajaan vaiko päiväkotiin. Molemmilla on puolensa. Jos löytäisin jonkun tuntemani kivan perhepäivähoitajan niin valitsisin sen muutoin päiväkodin.

Viikkosyömiseni ovat lähes samanlaiset kuin muillakin perheenjäsenillä eli kotiruokaa lounaalla ja päivällisellä sekä aamu- ja iltapalaksi voileipää teen kera. Lisäksi me vanhemmat herkuttelemme iltaisin Amalian nukkuessa ainakin noin kolme kertaa viikossa karkein ja/tai sipsein.

Liikuntaa harrastan sen verran mitä Nuuskun kanssa tulee lenkkeiltyä. Toisinaan teen yhden lenkin päivässä ja toisinaan kaksi. Lisäksi myös Johnny ulkoiluttaa Nuuskua. Lenkit ovat kestoltaan alle puoli tuntia eli ei mitään pitkiä lenkkejä. Amalian perässä tulee kuitenkin mentyä, joten useinkaan ei tule lonkkaa vedettyä.

Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? (isä, poika, pyhä henki)

Tämän jätän auki, sillä mielestäni kysymys on liian henkilökohtainen enkä ole koskaan blogissa puhunut uskonasioista enkä tee poikkeusta tälläkään kertaa.

Kerro tarkemmin työstäsi? Muistaakseni olit vanhusten parissa sairaanhoitajana. Mikä on työnkuvasi ym.

Kyllä muistisairaiden vanhusten parissa. Työnkuvaani kuului hyvin vähän sairaanhoidollisia tehtäviä ja niitä päästessä tekemään huomasin aina, että tämä on niin oma juttuni. Työnkuvaan kuului paljon perushoitoa. Vähän harmitti juuri tuo sairaanhoidollisten tehtävien vähäisyys, sillä kynnys vaihtaa työpaikkaa vaativampiin tehtäviin pitkän kotonaolon jälkeen hieman hirvittäisi, mutta toisaalta tiedän, että perehdytys on hoitoalalla hyvää tai ainakin on ollut niissä paikoissa missä itse olen työskennellyt.

Millä viikolla plussasit amalian?

Se oli ihan alussa niin aikaisin kuin on mahdollista, sillä tiesin tarkan päivän, jolloin olin raskaaksi tullut kiitos ovulaatiotestien ja Clomifenkuurin. Amalia ei siis ole saanut alkuaan luomuna vaan tarvitsin lääkettä avuksi.

Ehkä olet jo jossain aiemmassa blogikirjoituksessa tästä kertonut, mutta kysynpä nyt kuitenkin… Mistä Amalian oireyhtymä johtuu? Onko Sturge-Weberin oireyhtymä geneettisesti periytyvää sairaus, vai mistä Amalian sairaus johtuu? Itselläni on myös erityislapsi ja hänen sairaus johtuu geneettisestä perimästä, jota minä ja mieheni kannamme geeneissämme. Jos joskus saamme lisää lapsia on 25% todennäköisyys, että tulevalla lapsella on myös sama vamma kuin esikoisellamme. Eli onko teillä tilanne, että tulevat lapsenne voivat myös saada saman oireyhtymän, joka on Amalialla. Kiitos ihanasta blogista, josta saan voimaa ja iloa ihanaan lapsiperhe arkeeni. Mukavaa uutta vuotta koko teiden perheelle!

Amalian oireyhtymän syytä ei tiedetä, mutta onneksi sairaus ei ole perinnöllinen. Kaikkea hyvää teille teidän erityisenne kanssa! <3

Kuvittele että saat viettää päivän ihan yksin, Amalian ollessa iloisena hyvässä hoidossa. Mitä tekisit? Onko sinulla tyyli-ikonia vai ostatko vaatteen mihin rakastut heti ensisilmäyksellä? Oletko aina ollut noin siisti kodinhengetär? (itse olen ihan samanlainen siivoushullu ollut ikäni)

Yrittäisin vain olla eli makoilla sohvalla katsellen televisiota, mutta todellisuudessa en pysyisi paikoillani vaan hössöttäisin kotonamme kaikkea luultavasti alkaisin siivoilla vaatehuonetta tai kaappeja. Istuisin saunassa kasvonaamio kasvoilla ja saunan jälkeen nauttisin pitkästä suihkusta. Lisäksi söisin herkkuja aina ähkyyn asti.

Ei ole tyyli-ikonia vaikka rakastankin katsella kauniita naisia. Ostan vaatteita jotka näyttävät kauniilta.

En ole ollut aina tälläinen kodinhengetär. Olen ollut sitä nyt 2,5 vuotta eli sen ajan mitä olemme tässä omassa asunnossamme asuneet.

Mikä on sinun koko nimesi? Entä Amalian ja Johnnyn? Mietittekö Amalialle muita nimivaihtoehtoja? Entä jos Amalia olisi ollut poika, mikä hänen nimensä olisi silloin ollut? Voisitko vielä kertoa joitakin nimiä joista tykkäät ja lisäksi että minkä tyylisistä nimistä pidät (esim. erikoisista, tavallisista, lyhyistä, pitkistä…)? Onko Amalian mahdollisille sisaruksille jo mietitty nimiä valmiiksi? 🙂

Koko nimeni on niinkin kaunis kuin Johanna Anna Maarit, mutta Johnny vetää paremmaksi nimellään Johnny Sven Rudolf. Amalia sai kasteessa nimekseen Amalia Josefiina.

Emme miettineet Amalialle tosissamme muita nimivaihtoehtoja. Pojan nimi oli melko valmiina myös, mutta pidän sen vielä salaisuutena jos meille joskus pieni poika suotaisiin. Taidan tykätä vähän vanhemmista nimistä kuten Amalia Josefiinakin on. En halua luetella tähän lempinimiäni, koska niistä tulemme ehkä valitsemaan nimet seuraaville lapsillemme. Tavalliset Johannat ei minuun iske eikä myöskään liian erikoiset nimet. Nimen pituudella ei sinänsä ole merkitystä. Amalian sisaruksille ei ole nimiä lyöty vielä lukkoon.

Kuinka paljon Amalia saa katsoa telkkaria?

Amalia ei malta katsella televisiota juuri ollenkaan vaikka hän saisi. Pikkukakkonen pyörii joka päivä ja äiti keittää itselleen siihen aikaa kupin teetä ja toivoo josko jälkikasvu malttaisi ehkä tänään katsella televisiota edes pienen hetken. Amalia katselee tietokoneelta tai tabletista musiikkivideoita ja niitä hän varmasti toljottaisi vaikka kuinka ja kauan. Yleensä annan hänen katsella ehkä vartin jos sitäkään, sillä Amalia haluaisi vaihdella biisejä jatkuvasti ja painella tietokoneen näppäimiä niin, että tietokone menee sekaisin. Usein katselu loppuu siihen kun olen sanonut hänelle ettei näppäimiä paineta ja silti varoituksista huolimatta hän painaa ja niinpä videoiden katselu päättyy.

Mitkä ovat lempiravintoloitasi ja niiden parhaat annokset? Minne matkustaisit jos rahaa ja vapaa-aikaa olisi rajattomasti? Millaisia blogeja luet? Entä kirjoja? Minkä ikäisenä aiotte antaa Amalian maistaa karkkia? Montako lasta haluaisit? Entä Johnny? Kiitoksia vielä ihanan avoimesta blogistasi 🙂

Ehdottomasti paras ravintola on Lohjalla sijaiseva Caballo Bayo. Siellä lempiruokani on tortillot kanalla ja katkaravuilla sekä alkuruoka, jossa on salaattia ja katkarapuja ja kaikenlaista muuta hyvää. Tykkään myös Amarillon kanapocketista ja Lohjan ABC:llä on myös hyvää sapuskaa ja ihan mahtava leikkipaikka. Ja niin unohdin aivan maailman parhaan kebab-paikan Espoon Ikean lähellä nimeltä Aladdin. Suosittelen iskender-kebabia.

Matkustaisin Thaimaaseen. En ole koskaan käynyt ja kohde on sellainen jonka haluaisin elämäni aikana nähdä.

Luen perheblogeja ja yhtä sisustusblogia niin ja tietysti yhtä blogia, jossa vauvaa vielä odotellaan.

En edes kehtaa myöntää, mutta myönnän kuitenkin. En ole lukenut ainuttakaan kirjaa Amalian syntymän jälkeen. Nykyisin paneudun Kaksplussaan, Vauvaan ja Meidän perhelehteen ja ne riittävät minulle.

Amalia on jo maistanut karkkia. Emme anna kotona hänelle karkkia juuri koskaan, olemme antaneet vain muutaman kerran, mutta mummi ei voi aina vastustaa tuomasta Puuha Pete -askeja. Amalia on yhtä perso makealle kuin vanhempansakin.

Haluaisin ainakin kolme lasta. Johnnylle riittäisi kaksi, mutta ukko on ympäripuhuttavissa.

Hei! Haluaisin esittää kaksi kysymystä (joihin ehkä saisi vastauksen selaamalla blogiasi, mutta olen laiska). 1. Mikä oli ensimmäinen ajatuksesi/ reaktiosi kun näit Amalian syntymämerkin ensi kertaa? 2. Onko Amalia vielä itse tajunnut olevansa hieman erinäköinen?

Olin synnytyksestä todella puhki ja olo oli vain helpottunut ja hieman sekava, joten Amalian tuliluomet eivät aiheuttaneet minussa minkäänlaista reaktiota. Synnytyssalista perhehuoneeseen päästyämme arvelin läiskien olevan pysyviä enkä uskonut mustelmiin, mutta siitä huolimatta en reagoinut niihin millään tavoin. Minusta Amalia oli niin kaunis ja olin vain onneni kukkuloilla hänestä.

Amalia ei ole ymmärtänyt vielä erilaisuuttaan vaikka laserin jälkeen potalla tutkiskelikin pilkullista kättään ja sanoi pipi. Kerroin silloin Amalialla hänen kädessään olevan tuliluomea, mutta eihän tyttö sitä ymmärrä. Lääkärit ovat sanoneet lapsen huomaavan erilaisuutensa noin 4-5 vuotiaana ja toivottavasti siinä vaiheessa hoidoilla olisi saatu jo hyvää tulosta aikaan.

1)Mikä on tällä hetkellä sun suurin haave? 2)Mihin rakastuit Johnnyssa ensimmäiseksi? 3)Päätittekö yhdessä, että nyt on aika hankkia lapsia vai oliko Amalia yllätyslapsi?

Suurin haaveeni on se, että Amalia voisi elää sairautensa kanssa täysin normaalia elämää. Johnny on hyvin kiltti ihminen, joten rakastuin ehdottomasti hänen luonteeseen. Päätimme yhdessä lapsen hankinnasta ja Amaliaa yritimme vuoden ennen kuin varasimme ajan lääkäriin, josta saimme avun ja raskauduin heti, joten yllätyslapsi hän ei ole. <3

Avainsanat

Kommentit

Kiva kun ootte jaksaneet kommentoida!
ovulaatiota olen kyllä laskenut ja välillä tikuttanutkin. Tässä vaan se, että mieheni ei haluaisi että tikutan ovista, hän kokee että siitä tulee paineita…
Nyt aloin syödä foolihappoa, toivotaan että siitä olisi apua.
Pitäis vaan jaksaa yrittää iloisesti, niinkuin gynekologini kehottikin… Rankkaa on, kun ei malttaisi odottaa että tulisi jo raskaaksi.

johanna

Miehesi on varmasti ihan oikeassa, paineitahan siitä tulee. Mieli on tärkeässä roolissa myös raskautumisessa, sillä itse tulin heti raskaaksi kun luovuimme toivosta ja päätimme, että seuraavassa kierrossa aloitan lääkityksen, joka auttaa raskautumisessa. Tulinkin sitten ihan yllättäin luomuna raskaaksi ja tästä olemme hyvin onnellisia vaikka raskaus päättyikin ikävällä tavalla 🙁
Tsemppiä yritykseen ja tulethan kertomaan kun tärppää <3

^^ Tiinu, tiedätkö milloin sinulla on ovulaatio? Itse yritimme yli vuoden lasta kunnes tajusin laskea ovulaatiopäivän. Myös foolihapon syöminen auttoi heti.

Kiitos ihanasta Blogista. Blogin löydettyäni olen lukenut säännöllisesti. Kirjoitat oikein elävästi arjestanne ja Amalia valloittava tyttö! Kuvat mainioita, Amalia niin ilmeikäs.
Iloisia päiviä ja vauva onnea:)

johanna

Kiitos peppilotta ihanasta kommentistasi! <3
Iloisia päiviä sinne myös <3

Tämä on henkilökohtainen kysymys, mutta toivottavasti voit vastata. Kerrot avoimesti, että yritätte toista lasta. Kuinka usein harrastatte seksiä miehesi kanssa? Olemme yrittänee kohta vuoden päivät raskaaksi tuloa ja alkaa olla aika raastavaa kun mitään ei tapahdu. :/ olisi mielenkiintoista tietää minkälaista toisten ”yritys” on.

johanna

Samaa sanon minä kuin Utelias mutsikin eli ovulaatiotestit kehiin ja seksiä ennen ovulaatiota ja sen aikana sekä jälkeen, muulloin voi huilata 😉
Mä en ole syönyt foolihappoa, mutta oon kuullut myös että se auttaisi 🙂
Paljon onnea yritykseen Tiinu <3

Blogisi on aivan ihana:) Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja olet luotu äidiksi 🙂 Löysin blogisi vähän aikaa sitten, luin kaikki tekstit läpi ja nyt odotan aina innolla kun kirjoitat uusia postauksia. Jatka samaan malliin 🙂 Puhuuko miehesi muute vanhempiensa kanssa ruotsia?

johanna

Voi kiitos Henna, todella kauniisti sanottu <3 Musta äitinä olo on maailman parasta ja mukava jos tunne välittyy teille lukijoillekin <3
No on sulla ollut lukemista 😉 Kyllä Johnny puhuu vanhempiensa kanssa ruotsia etenkin isänsä kanssa, mutta myös suomea 🙂

Moikka! Puhuuko Johnny Amalialle ruotsia jos hän on itsekin suomenruotsalainen? Jos ei, miksi? 🙂

johanna

Moikka!
Ei puhu. Täytyy katsella josko alkaisi puhua hiukka vanhempana vielä en halua sekoittaa tytön päätä kahdella kielellä. Amalia osaa kyllä sanoa ruotsiksi jonkun verran sanoja, joita on mummin ja fafan luona kuullut. Neiti on aika ylisöpö puhuessaan ruotsia <3

Hehee, vähän nauratti tuo, että miksi olet aika niin alistuneen näköinen 😀 kaikki postaukset luettuani ja kaikki kuvat katsottuani en kyllä olisi valinnut tuota ”alistunut” sanaa 😀
Sulla on ihana blogi ja vaikutat ihanalta ihmiseltä, oikein harmittaa että asutaan kaukana, olis mukava tutustua! Tuntuu että teidän perheessä on aina hauskaa ja hauskoja sattumuksia. Nauran aina niin kaikille mitä hassua johnylle on tapahtunut!
Amalia on niin suloinen tyttö, uskon että hänelle kasvaa vanha itsetunto, jolloin erilaisuudesta ei ole hänelle haittaa vaan osaa kokea sen voimavarana! Hän on kyllä saanut parhaat mahdolliset vanhemmat! Kaikkea hyvää teille!

terveisin Innokas lukija 🙂

johanna

Voi kiitosta vaan ihan hirmuisesti <3 Oishan se mahtavaa tutustua teihin lukijoihin 🙂
Meillä tosiaan sattuu ja tapahtuu ja Johnnylle kaiketi eniten 😉
Kaikkea hyvää sinnepäin myös! <3

Olet ihanan avoin! Kun löysin tämän blogin, luin jokaisen tekstin alusta alkaen ja nyt seuraan ihan päivittäin! 🙂 amaliassa on todella paljon samoja piirteitä kun meidän esikoisessa. Aivan ihana tyttö! Ihanaa talven jatkoa, ja toivottavasti amalia saa pian pikkusisaruksen! 🙂

johanna

Ihana kuulla, kiitos <3
Ihanaa talven jatkoa sinnepäin myös! <3

Täällä herkkiksellä tuli itku silmään,niin kauniisti kirjoitat ihanasta tytöstäsi. Täällä myös kahden ’clomilapsen’ äiti,vakkarilukijasi mutta harvoin kommentoin. Ihanaa talven jatkoa teidän perheelle

johanna

Ihanaa kun kommentoit miraaz <3 Kiitos kauniista kommentistasi ja hauska kuulla, että sinultakin löytyy clomilapsia <3
Ihanaa talven jatkoa Teille myös! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.