Yleinen
23.2.2013

Uusi pikkuserkku

Uusi pikkuserkku

Unikoulu on sujunut hienosti. Yösyönnit ovat jääneet pois ja tutin annolla olemme pärjänneet. Maidontulo on vähentynyt huomattavasti, joten itselläkin on nyt mukavampi olla. Imetän edelleen päivällä Amalian ennen päiväunille menoa ja illalla ennen yöunille menoa. Seuraavaksi olisi tarkoitus jättää imetys ennen päiväunille menoa pois. Imetyksen vähentäminen on sujunut loistavasti. Amalia ei ole kertaakaan tullut kurkkimaan paitani sisälle siinä toivossa, että saisi maitoa. Illalla kun imetän Amalian ennen yöunille menoa, kestää kauan ennen kuin maitoa alkaa kunnolla tulemaan. Näin se siis alkaa se maidontulo hiipumaan vähitellen vaikka en ollut tiistai aamuna ihan siinä uskossa jättimäisen kivikovan tissini kanssa.

Kaikin puolin muutenkin on mennyt kaikki hyvin. Siskoni sai lapsilleen tarhapaikat samasta ryhmästä ja hän irtisanoi itsensä entisestä vakityöpaikastaan ja aloittaa noin viikon päästä meidän lähellä olevassa sairaalassa työt lähihoitajana. Olen todella ylpeä siskostani.

Leipä kädessä ekoja kertoja..

Mitä tää isi on..?

Kyllä kelpaa..

Hauvallekin vähän..

Amalia rakastaa musiikkia  

Torstaina sukuumme syntyi uusi pienokainen. Serkkuni sai miehensä kanssa kolmannen lapsen ja ensimmäisen prinsessan. Kävimme katsomassa koko perhe sukuun syntynyttä uutta matamia ja kyllä Amalia on saanut kauniin pikkuserkun itselleen. Vauvalla oli paljon silkkisen pehmeää mustaa tukkaa ja meidän suvun nenän hän oli perinyt äidiltään. Olen niin onnellinen heidän puolestaan.

Torstaina meillä kävi kylässä ystäväni, jonka kanssa olin jutellut kunnolla viimeksi kun Amalia oli juuri syntynyt. Häneltä sain hyviä häävinkkejä ja naurua riitti kun tapasimme. Amaliakaan ei ollut moksiskaan vaikka ystäväni oli ajanut hiuksensa kaljuksi ja näytti kieltämättä aika hurjalta.

Perjantaina äitini kävi meillä ennen töihin menoa. Amalialla ja mummilla on erikoinen suhde. Välillä mummi on Amaliasta ihana ja välillä hän ei voi sietää mummia. Amalian ollessa mummille vihainen hän lyö mummia tai heittää jollain tavaralla. Toisinaan taas hän kiipeää mummin syliin ja halii tätä.

Tutkii kummien tuomaa lelua

Mummulta ja vaarilta synttärilahjaksi saatu pyörä

Prinsessapyörä

Päiväunien jälkeen lähdimme siskoni perheen luokse. Johnnykin tuli kotiin jo neljän aikaan, joten menimme yhdellä autolla. Iidan kiljuessa Amalialle säikähti Amalia ja sanoi ÄITI ja lähti konttaamaan luokseni.

Kotiin tullessa teimme Johnnyn kanssa pizzaa ja kylvetimme Amalian sekä kävimme myös itse suihkussa. Sitten Amalia pääsikin yöunille. Nykyisin imetän Amalian ja jos hän ei heti nukahda tulee Johnny nukuttamaan Amaliaa. Tämä on onnistunut hyvin.

Surullisen näköinen ilme

Viime yönä Amalia heräsi muutaman kerran ennen kuin menin itse nukkumaan. Jossain vaiheessa Amalia alkoi itkemään eikä rauhoittunut millään. Käskin Johnnyn mennä Amalian luokse, koska hän vielä valvoi. Amalia huusi kovasti ja ajattelin hänellä olevan hammaskipuja. Pyysin Johnnya laittamaan Amalialle supon ja Johnny sanoi, että sen jälkeen Amalia nukahti heti ja heräsi vasta aamulla kahdeksan jälkeen. Ensi yönä yritämme vain vaihtaa Amalialle vaipan emmekä laita suppoa, koska eihän suppo vaikuta muutamassa sekunnissa. Hienointa viime yössä oli se, että Johnny pärjäsi Amalian kanssa kaksin eikä minua tarvittu. Luulen kohta voivani luottaa siihen, että Amalia pärjää isin kanssa kahden yön jos lähtisin itse vähän viihteelle.

Kärryllä mennään jo niin kovin..

Vähän juomista..

Käviskö tää näinki..?

Jos vähän purisin tätä?

Pakataan nokkamuki koriin..

Luukku kiinni..
Ja sitten vielä vähän huikkaa..

Tänään meillä oli aamulla kymmeneltä Amalian 1-vuotis kuvien otto. Tämä oli toinen kerta kun menimme kuvauksiin, koska ensimmäisellä kerralla Amalia ei ollut kuvaustuulella. Olin varannut kuvauksen nyt eri paikasta.

Kuvaaja oli tutunnäköinen ja hän onkin ottanut minusta myös kuvia kun olen ollut pieni ja ilmeisesti hän on ottanut Johnnysta ja minusta vielä koulukuviakin. Kuvaaja oli rauhallinen ja kuvasi huoneen toisesta päästä, joten hän ei ollut lähelläkään Amaliaa. Alle puolessa tunnissa oli otettu liuta ihania hymykuvia prinsessastamme ja muutama perhekuva myös. Olimme todella tyytyväisiä. Viikon päästä saamme kaikki kuvat, joista valitsemme sitten mielestämme kolme parasta.

Kuvauksen jälkeen kävimme kotona syömässä lounasta, jonka jälkeen lähdimme koko perhe lenkille mahtavaan säähän. Nyt Amalia, Johnny ja Nuusku ovat päiväunilla ja heidän herätessään lähdemme syömään Johnnyn vanhemmille lihapullia ja muusia.

Viikonlopun jatkoja:)

Kommentit

Löysin blogisi tänään ja heti piti alkaa alusta lukemaan. Mielenkiintoiselta vaikuttaa! Teillä on suloinen tytön tyllerö ja hänellä ihana farkkumekko! Saako udella mistä se on ostettu?

T. Uusi lukija ja tytär 4/12

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.