Yleinen
19.1.2013

Uintia ja kuvausta

Uintia ja kuvausta

Viime yö oli huonompi kuin edellinen. Amalia heräili muutaman kerran alkuillasta, mutta rauhoittui tutilla nopeasti. Yhdeltätoista syötin hänet ja hän nukahti heti. Aika pian syötön jälkeen hän alkoi heräilemään ja heräsi liian monta kertaa kolmeen asti, jolloin pyysin Johnnya seuraavalla heräämiskerralla nousemaan. Se oli mainio idea idea, koska Johnnyn käytyä Amalian luona hän nukahti hetkessä ja nukkui kuuteen asti heräämättä kertaakaan. Luulen, että Amalia olisi halunnut minulta maitoa joka heräämiskerralla, koska syötin hänet varmasti aivan liian aikaisin. Tänä iltana haluan kokeilla laittaa taas Johnnyn menemään Amalian luokse jos hän heräilee usein.

Aamulla nousimme ylös seitsemän jälkeen. Pikaisten aamutoimien jälkeen lähdimme uimahallille videokuvaukseen. Ulkona oli pakkasta 27-astetta ja kun meidän auto ei ole koskaan piuhassa kiinni niin eihän auto tietenkään halunnut lähteä käyntiin näin kovilla pakkasilla.

Soitin ja herätin äitini, koska halusimme lainata hänen autoa. Äidilläni on onneksi autossa lasten turvaistuin. Äiti ei ollut järin tyytyväinen kun herätin hänet ja riitahan puhelun aikana tuli meidän kahden niin samanlaisen persoonan välillä. Pamautin äidilleni luurin korvaan ja tulin heti sen tehtyäni katumapäälle ja aloin naputtamaan hänelle viestiä. Samaan aikaan kun viesti lähti äitini soitti ja sanoi tulevansa hakemaan meidät. Mitäpä ne mummit eivät lastenlastensa ja lapsiensa eteen tekisi.

Uimahallin pukuhuoneessa yritin kovalla tohinalla riisua Amalian ja itseni ja kun olin laittamassa Amalialle uimapukua päällä alkoi pissa valumaan pitkin jalkojani lattialle. Mikäs siinä, kuivasin omat kintut ja lattian ja lähdimme suihkuhuoneeseeen. Kiireellä kävin suihkussa ja äkkiä uimahallin puolelle.

Kun pääsimme altaaseen selkäni napsahti samantien. Kipu oli aivan kamala ja liikkuminen vaikeaa. Uimaohjaaja huomasi ilmeeni ja tuli kysymään mikä hätänä. Selälleni ei ole koskaan käynyt näin. Hetken saimme onneksi odottaa videokuvauksen alkua, joten yritin venytellä varovasti selkääni vedessä. Uidessa selkä tuntui paremmalta. Halusin kuitenkin pitää Amaliaa videokuvauksen aikana sylissäni ja se onnistui aika hyvin. Amalia leikki vesileikkejä kuvauksen aikana hetken myös Johnnyn sylissä. Kuvauksen loppuun saatiin muutama sukellus, jälkimmäinen näistä onnistui hienosti. Ennen kuvauksen päättymistä kuvaaja pyysi meitä kaikkia vilkuttamaan kameralle ja Amalia intoutui vilkuttamaan oikein kahdella kädellä.

Saimme jäädä uimaan vielä hetkeksi ennen toisen ryhmän tuloa. Lähtiessämme saimme dvd:n, jossa oli neljän minuutin pätkä Amalian uinnista. Varmasti mukava muisto meille ja hänelle itselleen.

Suihku- ja pukuhuoneessa toiminen kipeän selän kanssa oli haastavaa. Amalia ei malttanut pysyä pukuhuoneessa paikalla kun yritin pukea itseäni vaan konttasi vauhdilla koko ajan karkuun. Selvisin kuitenkin tästä muutamilla irvistyksillä. Aika hellyyttävää oli se kun Johnny puki minulle sukat ja villasukat uimahallin kahviossa, koska minulla ei ollut mitään mahdollisuutta saada niitä itse jalkaan.

Nyt on korissa marsu

Nuusku haluaa rattaisiin

Amaliaa imettäessäni ennen hänen päiväunille menoa joutui Johnny seisomaan ovensuussa ja kun näytin hänelle merkin niin hän tuli ja nosti Amalian sylistäni sänkyyn. En olisi selkäni kanssa saanut laskettua Amaliaa sänkyyn. Amalia nukkui lähes kaksi tuntia päiväunia ja Johnny ja Nuusku nukkuivat myös. Minäkin yritin nukkua mutten saanut unta. Makoilin kuitenkin lähes koko ajan sohvalla viltin alla ja lueskelin uutta seiskaa. 

Kun Amalia heräsi en muistanut enää selkäsärkyäni ja tajusin alakertaan tullessamme, että selkä tuntuu paremmalta. Olin ottanut yhden buranan, joka auttoi näköjään hyvin.

Välipalan jälkeen kävimme kaupassa ja Johnnyn vanhemmat tulivat kylään vielä illalla. Amalia oli kiukkuisella päällä ja luulen sen johtuvan siitä, että olen jättänyt illasta yhden imetyskerran pois. Amalialle maistuu todella hyvin tavallinen lehmänmaito nokkamukista ja hän osaa hienosti itse juoda.

Meillä on ollut mukava lauantai päivä. Oli ehkä hyvä kun selkäni kipeytyi niin osasin ottaa rennosti tämän päivän. Huomenna aamulla meillä on taas tiedossa uintia, normaali sunnuntai aamun vauvauinti.

Kaunis taivas

Mukavaa lauantain jatkoa lukijat 🙂

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.