Yleinen
3.3.2017

Uimahallissa

Uimahallissa

Tämä päivä alkoi uintireissulla ihanan ystäväperheen sekä siskoni perheen kanssa. Meidän mukulat on aina tykänneet uimisesta ja Amalia on oppinut jo hienosti uimaan sukeltamalla. Me olemme lähdössä pian taas ulkomaille lomalle ja uskon, että reissun aikana Amalia saattaa oppia uimaan. Kiirehän toki uimisen oppimisella ei vielä ole, mutta polskiminen sujuu jo niin hyvin ettei enää paljoa vaadita kunnon uimataitoon. Milo osaa myös hienosti sukeltaa eikä pelkää vettä lainkaan. Milo tykkäsi laskea lasten liukumäestä, ja kahdesti laskimme myös yhdessä isosta mäestä. Pallon heittely oli mieluista puuhaa Milon mielestä ja veteen hyppiminenkin luonnistuu.

Me olemme käyneet uimahallissa aika harvakseltaan ja uintireissuja pitäisi ehdottomasti lisätä, sillä niin hauskaa puuhaa se on kaikkien meidän mielestä. Uinnin jälkeen jäämme aina uimahallin kahvioon syömään hieman jotain suolaista ja jälkkäriksi jäätelöä.

Milolla oli kahvilassa vauhti päällä eikä hän malttanut oikein olla aloillaan, mutta nyt pieni tuhisee takapihan terassilla rauhallisesti.

Meidän päivä jatkuu mukavasti siskoni ja hänen lasten kanssa, sillä saamme heidät yökylään isäntiemme viettäessä huvimatkaa Lontoossa. Kiva viikonloppu tiedossa täällä, toivottavasti myös Teillä <3

Avainsanat

Kommentit

Mikä päivä lähette ja tulette? Oliko siskosi muksut koulussa?

Johanna

Siskon poika on koulussa, mutta siskon tyttö ei 🙂 Maaliskuun loppupuolella lähdetään 🙂

Mihin Nuusku menee? Lähettekö myös kesällä ulkomaille?

Johanna

Nuusku menee Johnnyn vanhemmille ja ei me kesällä reissuun lähdetä 🙂

Voi teitä ihania! <3 Hauskaa viikonloppua!

Johanna

Kiitos ihana lillamy <3 <3

Koska lähette ulkomaille ja minne päin ja kuinka pitkäksi aikaa?

Johanna

Tämän kuun loppupuolella ja Lanzarotelle mennään! Mukaan lähtee myös mun äiti ja sisko perheineen <3 Niin ja viikko ollaan 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.