Yleinen
17.9.2015

Uhmaa ja mustasukkaisuutta

Uhmaa ja mustasukkaisuutta

Huh miten paljon edellinen postaus keräsikään kommentteja, kiitos mielettömän paljon! Luin hymyssä suin teidän tarinoita, ihan mahtava fiilis, kun viitsitte kertoa itsestänne ja perheistänne.

Tällä kertaa höpisen kuulumisia menneiltä viikoilta. Amalia sai muutama viikko sitten Iida serkun yökylään ja kyllä riemua riitti siihen saakka, kunnes uni tuli molempien tyttöjen simmuihin. Nämä kaksi ovat vain niin ihania keskenään ja uskon ja toivon, että heidän rakas suhde tulee säilymään ikuisesti.

Amalia sai valita herkkuja kaupasta hänelle ja Iidalle ja Amaliahan valitsi tapansa mukaan sipsukoita eli sipsejä. Ostimme myös dipin, mutta se unohtui kokonaan kaappiin. Ennen meille tuloa Iida kuuli herkuista ja oli todennut äidilleen ettei pidä sipseistä ja niin Iida toi mukanaan kaksi angry birds namipussia. Namit eivät kuitenkaan olleet kummankaan pimun mieleen ja niin ne jäivät kippoihin ja päätyivät myöhemmin parempiin suihin.

Frozen leffa ja herkuttelua

Frozen leffa ja herkuttelua

Kyllä ne sipsukat Iidallekin maistuivat

Kyllä ne sipsukat Iidallekin maistuivat

Nuuskulla on kyllä melkoisia nukkumapaikkoja

Nuuskulla on kyllä melkoisia nukkumapaikkoja

Armotonta biletystä!

Armotonta biletystä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yöunilla viekukkain <3

Yöunilla viekukkain <3

Lohjalla käväisi Tivoli, mutta se jäi tällä kertaa välistä. Olimme sinne jo kovalla tohinalla menossa, mutta huomasimmekin sen aukeavan vasta neljältä ja mehän olimme jo puolilta päivän markkinoita kiertämässä. Markkinoilta mukaan lähti lakuja ja posliinikannu. Mummilta lapsenlapset saivat isot tikkarit.

Tytöt rohkenivat trampoliinille!

Tytöt rohkenivat trampoliinille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milo täyttää lauantaina 9 kuukautta ja kehitystä on tapahtunut huimasti. Milo nousee koko ajan seisomaan ja ottaa askeleitakin puuta vasten ja meno on melkoisen hurjaa. Edelleen olen saanut hyviä koppeja pojasta, joka ei osaa lainkaan laskeutua seisomasta alas. Pari kertaa Milo on laskeutunut hienosti omassa pinnasängyssä ja pinnasänky onkin ainoa paikka, jossa uskallan antaa vauvan seistä ilman vahtia.

Moi lukijat! <3

Moi lukijat! <3

Kato äiti, mulla on siskon tossu!

Kato äiti, mulla on siskon tossu!

Näin sitä seistään!

Näin sitä seistään!

Hali

Hali

Milo osaa kontata hienosti, mutta ryömii vielä paljon. Nyt olen jo hetken uskaltanut jättää Milon itsekseen istumaan, sillä hän ei enää juurikaan kaadu taaksepäin.

Tuttisuu

Tuttisuu

Hauskaa on!

Hauskaa on!

On se söpö!

On se söpö!

Milo on ihanan tyytyväinen ja se tuntuu edelleen välillä ihan oudolta. Allergiat näyttävät väistyneen ja äitikin saa syödä jo aika lailla kaikkea. Yöt ovat vielä rikkonaisia, mutta en odota suuria tämän suhteen, sillä Amalia on vasta nyt alkanut nukkua täysiä öitä ja edelleenkin isi löytyy Amalian sängystä monina aamuina. Milo herää syömään monta kertaa yössä ja nukkuu vieressäni. Unikoulua sitten jossain vaiheessa, mutta vielä ei ole sen aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amalia on ollut uhmakas ja herää joka aamu huonotuulisena. Isi on Amalialle todella tärkeä ja Amalia haluaisi kaiken isin huomion iltaisin. On hauska nähdä kuinka tärkeä isi on myös Milolle, joka painelee kovaa kyytiä isin syliin myös. Milo ei jää helposti kakkoseksi ja onkin äärettömän mustasukkainen minusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikonloppuna kävimme Amalian kanssa tyttöjen kesken uimahallissa ja meillä oli todella kivaa. Uinnin jälkeen söimme vielä jäätelöt uimahallin kahviossa. Tällä viikolla lähdin lasten kanssa ostoksille H&M:lle ja teimme valtavasti löytöjä. Milokin jaksoi loistavasti rattaiden kyydissä ja hermot paloikin vasta kassalla, jolloin nappasin pojan sylkkyyn. Viikonloppuna voisin kuvailla lasten välikausivaatteita, kun ainakin postausta Amalian välikausivaatteista on toivottu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amalian uhma on mielestäni lievää ja hän rauhoittuu hyvin pahan hermoromahduksen aikana äidin sylissä. Olemme jutelleet Amalian kanssa näistä mielen myllerryksistä ja kertoneet, että ne kuuluvat asiaan. Johnnylla on välillä hyvä ilme, kun hän katsoo raivoavaa tytärtään silmät pyöreinä. Minua huvittaa mieheni katse ja voin hyvin kuvitella mitä hänen mielessään pyörii. Amalia on luonteeltaan yhtä kipakka kuin äitinsä ja Milo vaikuttaa jo hieman siltä, ettei hänkään ole isänsä rauhallista luonnetta välttämättä perinyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään totesin Johnnylle iltapalapöydässä, että tulen vain onnellisemmaksi mitä enemmän on lapsia. Johnny vastasi, että hänellä on toistepäin 😉

Hauskaa pian koittavaa viikonloppua!

Kommentit

Moikka! Olen lukenut pian kaikki sinun postaukset ja pakko kommentoida! Tämä blogi on ihan mielettömän ihanaa luettavaa. Amalia on kyllä vienyt täysin minun sydämeni suloisuudellaan. <3 Ootte uskomattoman ihana ja aito perhe. Toivon teille kaikkea hyvää ja luen kyllä jokaisen postauksesi 🙂 Aurinkoista kevättä! <3

Johanna

Moikka Eveliina <3 Kiitos mielettömän ihanasta kommentistasi, lämmittää niin sydäntä <3 Aurinkoista kevättä sinulle myös <3 <3

Voi Johnny 😀

johanna

Johnny on aivan mahoton 😉

Voi ihanat pikkuiset <3 Onneksi uhmailu helpottaa iän myötä 😀

johanna

Näinpä <3

Onpas pikku-Milosta jo tullut iso poika! Vastahan hän syntyi 😀

johanna

No niinpä, hitsit aika menee nopiaan! 🙂

Aivan ihana tää sun blogi, niin mukava lukea kirjoituksia ja lapset on niin sulosia 🙂 Välillä voi niin samaistua joihinkin teksteihin, tosi hyvin ja aidosti osaat kirjoittaa! Viime postaukseen, olen 20-vuotias nainen Kainuusta, minulla on mies ja poika(1v 2kk). Toinen vauva on tulossa joulukuussa. Ihanaa syksyä kaikille! 🙂

johanna

Voi kiitos Ansku ihanista sanoistasi <3 <3 Ihanaa odotusta sinne ja jouluvauva on kyllä ihan parasta <3 Onko laskettu aika hyvissä ajoin ennen aattoa? 🙂 Kivaa syksyä teijän poppoolle myös! <3

14.päivä on laskettu aika, saa nähä millon vauva päättää syntyä. 🙂 Ensimmäinen meni 5 päivää yli lasketun ajan. Anteeksi myöhässä tämä vastaus.

johanna

Saa nähdä, mutta etteköhän te kotona jo aattona ole <3 Ihanaa odotusta <3

Kiitos<3:-)

johanna

<3

Uhmailu kuuluu tuohon ikään…onko tulossa laserhoitoja vielä syksyllä?

johanna

Jep niinhän se kuuluu.. Amalia pääsee laserhoitoon lokakuussa 🙂

Voi juma tuo Milo on syötävän söpö! Oikea hurmuri 🙂 Eikö Johnny olekin ruotsinkielinen vai muistanko aivan väärin? Puhuuko Johnny lapsille ruotsia tai aiotteko ylipäätään kasvattaa kaksikielisiksi lapsia? Ihanaa aurinkoista syksyä koko poppoolle 🙂

johanna

Ihanaa syksyä sinne myös <3

johanna

Hihi Milo on kyllä aika valloittava <3 Joo on, Johnny puhuu isänsä kanssa ruotsia ja äitinsäkin kanssa välillä, mutta lapsille ei ole vielä puhunut. Oishan se hienoa, jos lapset oppisivat myös ruotsinkielen, aika näyttää alkaako Johnny puhumaan heille ruotsia.

Moikka! Siis aivan ihanat nuo toisista ja kolmanneksi viimeisimmät kuvat. Niin ihanat katseet toisiinsa ja vähän pois. On oikein ilo lukea elämästänne, koska kirjoitat niin ihanan aidosti. Ja viime postaukseen, minä olen opiskelijatyttö, vielä perheetön, mutta sitä innolla odotan tulevaisuudesta.

johanna

Moikka Janita! Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Ihana, kun joukossa on niin paljon eri ikäisiä ja eri elämäntilanteessa olevia ihmisiä <3

Illan kohokohta on kyllä kun huomaa että sinulta on tullut uutta luettavaa! 🙂 luen aika monta blogia, mutta ei mikään niistä voi verrata sinun blogiin. Blogistasi huokuu ihana aitous, ja arvostan suuresti sitä että myönnät että sinulla on välillä lyhyt pinna ja tiuskit niin miehellesi kun lapsillesi. Olen itse aika samanlainen ja lohduttaa tietää että en ole ainoa ? kun kyllähän sitä tulee paha mieli, etenkin iltasin jos päivä on ollut rankka ja on tullu korotettua ääntä/huudettua paljon ? ja myös se että minullakin on tyttö (3v) ja poika (6kk) saa minut samaistumaan sinun kirjoittamiseen vielä enemmän ?

johanna

Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentistasi ja musta on myös helpottavaa kuulla, että joukossamme on muitakin temperamenttisia äitejä <3 Siellä on niin saman ikäset lapset 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.